Eylül'de doğum günüm var, değişmek istiyorum o zamana kadar..
Göbek nasıl eritilir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Beslenmene dikkat etmelisin. Gereksiz ne varsa çıkar gıda olarak hayatından. Protein ağırlıklı beslen sağlıklı yağlar ve karbonhidrat tüket. Tek öğün beslenmeni tavsiye ederim. Sadece akşamları yiyebilirsin geri kalan zamanda sadece su şekersiz çay kahve vs icebilirsin. Yemekten 1 kaç saat önce kardiyo yaparsan daha etkili olur. Buna alismalisin. Yoksa hem yiyim hem egzersiz yapmayayim hem kilo vereyim böyle bir dünya yok. Öyle olsa kimse şişman yağlı olmazdı. Kolay değil disiplin gerek. Aklıma takılan varsa sorabilirsin.
Haftada 5 veya 6 gün en az 30 veya 40 dakika aerobik egzersiz yap sonraki 2 hafta boyunca her gün kalori ve yağ yakmak için hafif koşu, koşu veya tempolu yürüyüş yap aerobik egzersiz aynı zamanda endorfin salgılanmasını sağlar ve bu da, iyi bir ter attıktan sonra daha mutlu ve kendinden emin hissetmeni sağlar kalorileri azaltcağın ve daha fazla hareket etceğin için kendini iyi hissetmek bu 2 haftayı atlatmana yardımcı olcaktır yorucu olabilir ama pes etme yeni bir egzersiz programına başlamadan önce daima doktorunla konuş eğer egzersiz konusunda yeniysen 30 veya 40 dakikaya ulaşana kadar yavaştan başla mesela, 15 dakika hafif koşuyla başla ve sonraki 15 dakikayı yürüyerek bitir sonra ilk haftadan sonra hızını ve yoğunluğu artırarak 30 dakika boyunca hafif koşu yap.
Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri:
-3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
-1 şişe maden suyu
-1/2 limonun suyu
Karışımın Hazırlanışı:
3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin.
İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin.
Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir.
Düzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan
ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma
hızınız da artacaktır.
Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan
yarım saat önce tüketebilirsiniz.
Bel bölgesi inceltme egzersizleri:
Kardiyo egzersizleri
Kardiyo egzersizleri ve vücut geliştirme egzersizleri kasların güçlenmesini sağlar. Kas hacmini artırır ve yağların daha hızlı yakılmasını sağlar. Ayrıca metabolizmayı da artırır. Kardiyo egzersizleri daha hızlı kalori yakılmasını sağlar. Haftada 3 yad a 4 gün düzenli olarak kardiyo egzersizi yapılmalıdır.
Bel yağlarını eriten egzersizler en etkili çözümdür. Sadece beslenme düzenine dikkat edilmesi bölgesel yağlardan kurtulmaya yetmez. Aerobik egzersizlerinde özellikle beldeki kasları çalıştıran egzersizlerin yapılması önerilir. Haftada 4 gün pilates ve fitness egzersizlerinin yanı sıra her gün düzenli olarak 30 dakika egzersiz yapılması önerilir.
Su tüketimi
Su tüketimi kilo verme sürecinde son derece etkilidir. Her gün 3 litre kadar su tüketilmelidir. Su, yağların daha hızlı yakılmasını sağlarken aynı zamanda genel sağlık için de faydalıdır. Suyun yanı sıra taze sıkılmış sebze ve meyve suları da tüketilebilir. Ancak hazır meyve suları tüketilmemelidir. Bu tür içeceklerde yüksek miktarda şeker bulunur.
Cevap
32Cevap
Ekmeği kes bol su iç günde 3 litre lifli gıdalara ağırlık ver
Yeşil çay, limon soda kürünü uygula
İyi bir beslenme iyi bir spor ile kardio yakarsan ve bunu dengeli sürdürürsen göbeğini eritirsin
Hadi beyler hep beraber ''güzelim senin göbeğin yok ki üstelik çok da çekicisin muah muah öperim senin göbüşünü'' diyoruz.
Oncelikle yemek duzeni olustirmali sonra belii saat yurumeki ve birazda mekik ve kas hareketleri ie koayca eriyebilir
vaccum egzersizi diye bişey var hem göbeği yok ediyo hem de bel inceltiyo. günde en az 12 kere yap
20 saniye ile başla tutabildiğin kadar tut
Deneycemmm, umarım etki eder
Dengeli besleneceksin yürüyüş yapacaksın arkadaşım 21 günde 5.5 kilo sonucum var benim
Nelerden uzak durdun? Sadece yemek mi, spor mu?
Ulaş bana detaylı anlatayım istersen
Hayirli ugurlu olsun. Kac aylik masallah pek de yakismis
Aylığı geçeli çok oldu.. yaş aldı artık
Hamilelik yakismis
😭😭
Bence kilolu degilsin hafif balik etlisin. 70 kilo ol yeter 🙂
Bence çok iyisin ben balık etli sevdiğimdendir belki ama beğendim güzdl
Abla atmayın böyle şey ya yemek yiycektim midemi sıkı. nn
Sırf göbek bölgesi için programlar var onlara çalışabilirsin. Bu arada kalçaların olduğu için göbeğin çok ön plana çıkmıyor çok kasma bence
Popon guzelmis ama büyük duruyor gobegi eritirsen daha iyi çıkar baska var mı
Cok guzelsin ihtiyacın yok. Ama yine de düzenli yürüyüş ise yarar
Kötü besleniyorsun beslenmeni düzelt en kötü koşu yürüyüş yap ya da daha Farklı bir aktivite düzelir
Yemezsen erir salata türü şeyler ye...
Kalça çok hoş yalnız 😉
Küçük kalçam, göbek çok daha büyük kalıyor
Yemezsen eritirsin... hayır kalçana bayıldım ben
Belki göbek eriyince sevebilirim kalçamı..
Fazla basenin yok buda çok iyi
Evet basen yok gibi, ben öyle beğenmiyorum fazla
Ben kalçana bayıldım gerçekten yakından görmek isterdim😍😊
Teyze bırak bu işleri
mekik le birde sguat calis kalcani toparlarsin
Kötü gözüküyor
Çok fazla yok aslında göbeğin
Kalın işte bel göbek karışık
Hatun dediğin attın mı ele gelmeli
Ben taşıyorum artık 🤯
Yurtdışında yaşıyorum, doğru anladıysamm 😬
Niye