Sağlık & Diyet Bir ayda 7 kg vermek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Bir ayda 7 kg vermek mümkün mü? Bir ayda 7 kg vermek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
YalnızlıkPylaşlmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Mumkun diyet ve spor yaparsan fazlasini da verirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mümkün ama sağlıksız verme olur iki katını alırsın diyeti bıraktığında bir ayda sabah akşam domates yiyerek 10 kğ vermiştim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece domates mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet eski sevgilimi pişman etmek için yaptım ben ama sağlıksız verme olduğunu bildiğim için pat diye bırakmadım normal diyet yaptım bir sürede Yorumla
ceydaaaii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl kilonun fazlalığına bağlı, kilon aşırıysa mümkün, normalse ve ideal kiloya çok yakınsa 1 ayda 3 kiloyu anca verirsin, ama en sağlıklısı ayda 4-5 kilo zaten 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 74 kiloyum Yorumla ceydaaaii +1 yıl boy kaç Yorumla Soran +1 yıl 1.62 Yorumla ceydaaaii +1 yıl 7 kilo pek mümkün değil, spor mutlaka yap ben spor ve diyetle 1 ayda 67 den 63 e düştüm boyum 1. 65 sporun çok fazla etkisi var Yorumla
Herkesyanar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Hiç bir şey yemezsen evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Mümkün ama sporsuz zor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Günde bir saat spor yeter mi Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Günde 10bin adım atmadan uyuma yeterli🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mumkun diyet ve spor yaparsan fazlasini da verirsin
Mümkün ama sağlıksız verme olur iki katını alırsın diyeti bıraktığında bir ayda sabah akşam domates yiyerek 10 kğ vermiştim
Sadece domates mi
Evet eski sevgilimi pişman etmek için yaptım ben ama sağlıksız verme olduğunu bildiğim için pat diye bırakmadım normal diyet yaptım bir sürede
kilonun fazlalığına bağlı, kilon aşırıysa mümkün, normalse ve ideal kiloya çok yakınsa 1 ayda 3 kiloyu anca verirsin, ama en sağlıklısı ayda 4-5 kilo zaten
74 kiloyum
boy kaç
1.62
7 kilo pek mümkün değil, spor mutlaka yap ben spor ve diyetle 1 ayda 67 den 63 e düştüm boyum 1. 65 sporun çok fazla etkisi var
Hiç bir şey yemezsen evet
Hmmm
Mümkün ama sporsuz zor.
Günde bir saat spor yeter mi
Günde 10bin adım atmadan uyuma yeterli🌸
kolay iş
Mümkün
Evet