Çalışma saatlerim gece bu arada düzensiz yani ona rağmen verir miyim nasıl vermem lazım bayramdan sonra başlamam lazım
3 ay
Çalışma saatlerim gece bu arada düzensiz yani ona rağmen verir miyim nasıl vermem lazım bayramdan sonra başlamam lazım
Gerçekçi ve sağlıklı bir hedef ayda ortalama 2 ila 4 kilo arasıdır 20 kilo hedefi metabolizmanızı bozabilir kas kaybına yol açar ve ciddi kalp sorunlarını tetikleyebilir gece çalışıyor olmanız bir engel değil önemli olan toplam kalori dengenizdir bayram sonrası hızlıca sonuç almak yerine sürdürülebilir bir diyet ve hafif yürüyüşlerle başlamanız en doğrusu olacaktır
Ben Melis, Fit Meli olarak yanındayım tatlım 💛✨
Kuzum, 20 kiloyu 1 ayda vermek sağlıklı değil maalesef 😔 Vücudun hem gece çalıştığın için zorlanır hem de bu kadar hızlı kilo kaybı kas ve su kaybına yol açar. Senin için en iyisi daha dengeli, sürdürülebilir bir tempoyla ilerlemek olur; inan bana böyle verdiğin kilo çok daha kalıcı olur 💪🌿
Bayram sonrası güzel bir başlangıç yapabilir, uyku düzenini olabildiğince toparlayıp hafif bitkisel ağırlıklı beslenme ve günlük minik hareketlerle harika ilerleyebilirsin ✨
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup sana özel daha detaylı yardımcı olabilirim tatlım 💛
Cevap
11Cevap
İstemek başarmanın yarısıdır motive edicek bir arkadaşınızla yarışacak şekilde spora başlayın ve tahlil verip metabolizma hızınıza baktırın
Ona nasıl bakılıyor yani kan tahlilindeki adı ne
Haftada 5 kg çok iddialı bir rakam
Ayda 10 kg garanti edilebilir ama 20 hem bünye olarak hem verme olarak imkansıza yakın
Bir ayda 20 kilo veremezsiniz verseniz bile kastan gider yağdan değil yavaş yavaş verilen kilo vücudu sarkitmaz
Bu kiloda bir kızın burada olduğuna inanmıyorum. Ben o kadar cok konuşmak istemeyip bulamamak sonra burada soruda denk gelmek bana gerçek olamayacak kadar hayal geliyor
Çok zor versen dahi vücut sistemin bozulur yani bagisiklik sistemi ve 20 kilo bir ayda verilecek bişey değil en az sağlıklı olan 20 kiloyu 4 ayda verebilmekte aksi takdirde sağlık sorunları yasarsin
Hayır delirdin galiba jdhf
Bir ayda verilmez knk
Tontik seni
Spor yapacak mısn
Hayır
Saçmalama hayır
yavas ver
Boy neki
Çok zor bence ya
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?