😄 1 ayda 10 kilo vermek mi.. Yani sadece spor da yeterli olmaz sadece diyette.. İkisini de aynı anda yapabilmek gerekiyor mümkünse.. Yağ yakıcı ürünler o günlük alınan kaloriyi belki yakar ama mevcut olan yağların yakılması için aktif şekilde spor gerekli.. Keyifli akşamlar..
Sabahları uyandığında ilk işin hindiba kahvesi içmek olsun, peşinden yeşil elma be bir bardak su.. gün içinde zaten fazla aciktirmaz seni ama yinede istediğini, fakat altını çizeyim eger o kahveyi tok karnına içersen tersi oluyor kilo alırsın... Akşamları da uyumadan önce poşet çay olanlardan kayısı çayını iki. adet bir su bardağına koy iç... bak bi ayda ne oluyor.. kendine eziyet etme 😃 Bu arada balık yağı kilo aldırır diyorlar ya hani, onu da aç karnına kullanırsan kilo verdiriyor daha sağlıklı olur... bence doktoruna sun bunu ve dene... Mutlu kal 🤜🤛
Hiç sağlıklı olmaz. Ben 30-35 kiloyu diyetisyen+sporlar 6-7 ayda verdim. Sağlıklı bir 10 kilo için 2-2.5 ay ideal. Zaten önemli olan tartıdaki değişim değil aynadaki yansıma. Denge çok önemli beslenmede. Açlık duygunu bastıramıyorsan ya bilmediğin bir hastalığın olabilir ya da yanlış besinler yediğin için miden boş kalıyordur.
3-5 kilo ödem 1 haftada gider hemen ve fark da belli olur ama 10 kilonun hepsi ödem midir bilemem. Mühim olan yağdan gitmesi. Ödemin gitmesi ve gelmesi kolaydır. Yağ kalıcı oluyor.
Kaçış yok hahah. Ya aslında zor değil. Senin hayat tarzına bağlı tamamen. Ben mesela günde 2 ana, 3 ara öğün yaparım. Birde sabahları uyanınca aç karnına mutlaka 2 bardak ılık su içerim. İçerisine genelde limon, 1 tatlı kaşığı sirke, bazen tarçın ya da erik kurusu falan atıyorum ama hepsini aynı anda değil. 😅 Kendin 2 ayda falan çok rahat halledersin.
Bunları ben de yapıyorum gercekten. Sonra bir an oluyor cikolata canım cekiyor hadi biraz yiyim diyorum sonra hamburger istiyor sonra soslu makarna falan ayarlar kacıyo.😄 Neyse kilo veremezsem sıkılaşırım artık napayım.
Emin ol benim de çok şey istiyor ama yemiyorum. Hele şu an regl dönemindeyim birde. Mesela tatlı isterse hurma ye ya da züber. İradeli olursan zamanla alışırsın. İlla çikolata yemek istiyorsan maksimum 2-3 kare bitter ye mesela.
hep bi kilo sorusu gercekten bu kadar kasmayı gerektiricek kiloda mısın kaç kilosun cidden merak ettim bu arada zihin jimnastigi ile bile kalori yakabilirsin oturdugum yerden derken kastin ne
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kilo sorunum yok sadece tatile daha ince gitmek istiyorum.