9 senedir şişmanım 96.5 kiloyum bugün yine diyetteydim ancak 1 saat spor yapmak için yürüyüşteydim fakat ayak parmaklarım 3 ü birden su topluyor ayakkabı giysem de , terlik giysem de , çorap giysemde aynı hep su topluyor bohum bohum herhalde büyükleşmiş ayak parmaklar 3ü birden su topluyor üstüne basamıyorum diyetim ve sporum yarıda kaldı yine vazgeçtim şimdi lütfen yardım edin. zayıflamak istesem de zayıflayamıyorum izin vermiyor bir türlü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer ayakkabı konforlu değilse daha spora elverişli bir ayakkabı al. Skechers bu konuda iyidir. Bir iki hafta reaksiyon gösterir ama sonra alışırsın. Yavaş yavaş ilerle, birden ayaklarına yüklenme. Biraz kg verdikten sonra da spora başlayabilirsin. Ideal kg aralığın ne?
Ayakkabı değilde yeni bir terlik almıştım uzun ve rahatça ama onunla bile üstüne basınca parmakların su topluyor temas ede ede... skechers hiç duymadım ama nafile ne giysem su topluyor.. sırf bu yüzden diyeti bugün bozdum.. hiç kilo veremicem bu gidişle , spor salonları virüs açısından gitmiyorum.. bir hedefim yok ideal kiloda 80 di en az ama imkansız 96 dan daha fazla kilo alıcam o kesin.. bozdum diyeti ayak parmaklarım acıyor diye gittim feat food aldım yine bu gidişle zor.
O zaman kafana fazla takıyorsun. 16 kg nedir ki? Ben zamaninda otuz kg verdim. Diyetle verirsin yurumesen de. Ama evde videolarla falan spor yapılabilir. Ağırlık alıp antrenman yapabilirsin. Umarım istediğin kiloya be görünüme kavuşursun. Eminim böyle de iyisindir 😊
9 sene şişman olarak bir odada kapalı kal o zaman sen anla 16 kiloyu , Ben 96 Buçuk kilo olmama rağmen kilo yüzünden sabah kabuslar görüyorum , başım dönüyor düşecek gibi oluyor , yer sallanıyor 9 sene ama 96 buçuk kilo sabit 16 kilo nedir demesi kolay ama inan o 16 kiloyu 2012 yılıdan bu yana veremedim çünkü okumuyor ve çalışmıyorum uğraşacak bir şeyim yok boyuna eve kaldığım her şeyi yediğim içtiğim için 96 nın altına inemiyorum.. bugün sırf ayak parmaklarım su topladı basamıyorum böyle yürüyemem diye diyeti bozdum ve feast food şeyler aldım yine başa döndüm böyle olmayacak. diyetle de veremem çünkü ben dışarda gezmiyorum hiç hiç dışarı çıkmıyorum sadece bilgisayar başında oturusam tabi kilo alırım veremem. Aksine evde daha çok kilo alırım tüm yiyecekler elimin altında diye keşke senin gibi pozitif mutlu bakabilsem olaya... ağırlık alamam aklım ermiyor.. çok zor bırak istediğim kiloya görünüme , okumuyorum çalışmıyorum bile hayatta bir amacım yok varsın ölüm böyle gelsin diye bende ha bire yiyorum.. malesef ben kendimi oldum olası zayıf bir şekilde göremedim göremicem
Ne yiyorsun
Çorba , salata , yoğurttu ama ayaklarım izin vermiyor yürüyeyim bozdum yine