Sağlık Spor aç karına yapılınca daha fazla yağ yakımı oluyormuş doğru mu? brown_eyes19 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doğru mu? Ben açken yapıyorum Güncellemeler+1 yıl Kahve içtim yaptım geldim valla öyle çok şey olmadı iyiydi Spor aç karına yapılınca daha fazla yağ yakımı oluyormuş doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
6müco Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl kendini zorlarsın sağlıklı bir spor tekniği değil önermiyorlar 1 1 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Zorlanmıyorum Yorumla
LBBKS Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl spor hocam açken spor yapılmasına karşıydı ve zararlı olduğunu söylüyordu öyle durumlarda antremanı anında iptal ediyordu 0 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Valal ben boş mideyle yapıyorum ama tansiyon biraz sıkıntı 0 0 Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sabah sporu neden var sanıyorsun 😄 1 12 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Zaten sabah yapıyorum 😄 iyi iyii doğru yapıyormuşum Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Sanırım kilon veya boyundan şikayetçisin 🤔 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Boyumdan değil kilomdan Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Birazdan at yemi yicem hahahahahauahhahsu Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Ahahahah o kadar şikayetçi misin boy ve kilon çok mu ters 😄 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl 1.72 83 kiloydum 85 olmuşum :( üzülmüyorum ben o 2 kiloyu 1 hafta da veya 10 günde veririm Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Hayır neden üzülüyorsun. İstiyorsan motive olsun diye bu konuda fikir alıverişi arkadaşı olurum 😄😊😊 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Diyeti bozmak istediğimde sana yazarım o zaman beni motive edersin 😄😄😄 Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Ahahaha aslında şöyle acıkınca kafan dağılsın diye sohbet ederiz kafanı dağıtırım. Motive olur. 😊 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl O da olur 😊😊😄🙂 teşekkür ederim Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Ahah rica ederim. 😊😊🌹🌹 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı. doğruda ben yapamıyom tansiyomum götümde atyo 1 11 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Jsbsjsbshha brn kahve içiyorum ki enerji versin Yorumla _Han_ +1 yıl işte ben kahve içip gidip yağ yakmak için Allahımı şaşırdım Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Peki bu doğru mu? Yorumla _Han_ +1 yıl Niye sabah filtre kahve içip aç karnına spora gidiyom sandn Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Hdhdhdhr brn Türk kahvesi içiyorum filtre miltre bilmem Yorumla _Han_ +1 yıl İçine tarçın ekle müthiş yağ yaktırır Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Öğkk bir kere yapmıştım beğenmedim bir dr hindistan cevizi yağı eklemiştim tok tutacağına iyice acıktırmıştı Yorumla _Han_ +1 yıl Onlar yağ yaktırır ama Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Ama acıktırıyor en iyisi sade Türk kahvesi Yorumla _Han_ +1 yıl Sen öyle diyosan Yorumla brown_eyes19 +1 yıl :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aç karna spor yapmak bence doğru değil. Sadece daha fazla acıktırır diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 510 cevap paylaştı. Doğru ama bayılırsin alışkın değilsen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasil bi spor yapiyosun 0 1 Yorumla brown_eyes19 +1 yıl Fitnessa gidiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kendini zorlarsın sağlıklı bir spor tekniği değil önermiyorlar
Zorlanmıyorum
spor hocam açken spor yapılmasına karşıydı ve zararlı olduğunu söylüyordu öyle durumlarda antremanı anında iptal ediyordu
Valal ben boş mideyle yapıyorum ama tansiyon biraz sıkıntı
Sabah sporu neden var sanıyorsun 😄
Zaten sabah yapıyorum 😄 iyi iyii doğru yapıyormuşum
Sanırım kilon veya boyundan şikayetçisin 🤔
Boyumdan değil kilomdan
Birazdan at yemi yicem hahahahahauahhahsu
Ahahahah o kadar şikayetçi misin boy ve kilon çok mu ters 😄
1.72 83 kiloydum 85 olmuşum :( üzülmüyorum ben o 2 kiloyu 1 hafta da veya 10 günde veririm
Hayır neden üzülüyorsun. İstiyorsan motive olsun diye bu konuda fikir alıverişi arkadaşı olurum 😄😊😊
Diyeti bozmak istediğimde sana yazarım o zaman beni motive edersin 😄😄😄
Ahahaha aslında şöyle acıkınca kafan dağılsın diye sohbet ederiz kafanı dağıtırım. Motive olur. 😊
O da olur 😊😊😄🙂 teşekkür ederim
Ahah rica ederim. 😊😊🌹🌹
🌸🌸
doğruda ben yapamıyom tansiyomum götümde atyo
Jsbsjsbshha brn kahve içiyorum ki enerji versin
işte ben kahve içip gidip yağ yakmak için Allahımı şaşırdım
Peki bu doğru mu?
Niye sabah filtre kahve içip aç karnına spora gidiyom sandn
Hdhdhdhr brn Türk kahvesi içiyorum filtre miltre bilmem
İçine tarçın ekle müthiş yağ yaktırır
Öğkk bir kere yapmıştım beğenmedim bir dr hindistan cevizi yağı eklemiştim tok tutacağına iyice acıktırmıştı
Onlar yağ yaktırır ama
Ama acıktırıyor en iyisi sade Türk kahvesi
Sen öyle diyosan
:)
Aç karna spor yapmak bence doğru değil. Sadece daha fazla acıktırır diye düşünüyorum.
Doğru ama bayılırsin alışkın değilsen
Ben de oyle biliyorum
Tok karnına spor olmuyor zaten
Nasil bi spor yapiyosun
Fitnessa gidiyorum
Aynen
yanlis
Hayır tam tersine
İyi yapıyorsun