Kilo almak istiyorum ama peynir, zeytin, turşu bu 3 lüden çok tiksiniyorum. Siz sevebilirsiniz ama ben dokunamıyorum bile. Fobi gibi aynı. Ama diyetisyenler beni anlamak istemiyor. Kafalarına estiği gibi liste yapıyorlar. Yesem zaten sana gelmem değil mi ben? Ezber yapmışlar listeleri. Benim acilen 8 kilo almam lazım.
Aranızda diyetisyen var mı bana liste yapıp atabilecek.
Aranızda diyetisyen var mı bana liste yapıp atabilecek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Merhabalar,
Hiçbir gıdayı faydalı diye tüketmek zorunda değilsiniz, yaklaşık olarak her gıdanın alternatifi vardır diye düşünüyorum ve benim ya da meslektaşlarımın da bu konuda size daha detaylı bilgi vermek zorunda olduklarına inanıyorum.
Peynir ve zeytin tüketmek istemiyorsanız tüketmek zorunda değilsiniz. Diyet programları kişiye özel ve karşılıklı konuşma halinde yapılır, eğer diyetisyeninize ya da beslenme uzmanınıza bunları söylerseniz zaten size seçenekleri sunacaktır. Zeytin yerine zeytinyağı tüketebilirsiniz, peynir yerine farklı peynir türleri veya farklı süt grupları deneyebilirsiniz. Ama her şeyden önce dediğim gibi bunları diyetisyeninize belirterek fikir alışverişi ile revize edilmiş bir programa dönüştürmeniz mümkün.
Her program kişiye özel yazılır, ve bu iş tabii ki de zaman alır. Eğer siz de kendinize özel ve bireysel bir programla tekrar bir beslenme programı oluşturmak isterseniz iletişim bilgilerimden ulaşabilirsiniz.
Sevgiler.
Diyetisyene gitme dururum yok fakat zayıfım ve kilo almak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
İyi günler.
Reflüsü olan ve safra kesesi ameliyatı olan biri zayıflama kürlerini yapabilir mi?