Beslenme dersin de final ödevim var
Ergenlik dönemi çocuğuna uygun bir günlük Beslenme menüsü hazırlama mızı ve yaş cinsiyet kilo yu dikkat e alarak kalori besin ögesi miktarlarını yazmamızı istiyor
Bende 16 yaşında kız çocuğu 60 kilo birini düşündüm buna nasıl bir günlük menü hazırlayabilirim
Ergenlik dönemi çocuğuna uygun bir günlük Beslenme menüsü hazırlama mızı ve yaş cinsiyet kilo yu dikkat e alarak kalori besin ögesi miktarlarını yazmamızı istiyor
Bende 16 yaşında kız çocuğu 60 kilo birini düşündüm buna nasıl bir günlük menü hazırlayabilirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Muhtemelen bu listeyi verir. Bu klasik saglıklı beslenme listesidir. Eğer iyi ve ilgili bir diyetisyense (özel hastaneye gidersen) kütle indexsin ve kan değerlerine uygun olarak bu listeye ekleme cıkarmalar yapar.
Teşekkür ederim
Benim istediğim cevaba yakın sizin cevabınız
Ben çocuk gelişimi okuyorum beslenme dersimizde final ödevim var hoca açıklamada yazdığım gibi bir menü istiyor bizden
Kalori hesaplaması ile bir günlük menü nasıl hazırlıyabilirim
Hem bak oda şöyle bir normal bir bireyin günlük 1500-2000calori alması gerekir. Bunun bir kısmı protein, lif yağ vs. Bunların sayısal değerleri var. Istiyosan bir bakayım atabilirim sana
Çok iyi olur minnettar kalırım size
daha detaylı
Vallahi bilmiyorum 😅
😅🤣🤣 help me lütfen
Vaktim azalıyor bilsem sıkıntı olmazdı ama bilmiyorum işte
Şunu söyleyeyim Osman Müftüoğlu diyorki her zamanki yediğin yemeğin yarısını yiyecen ve yaptığın sporu 2 ye katlayacaksin 😊
Amacım kendim için olsa o zaman çok işime yarardı bu bilgi ama konu ben değilim
Ben birisine bir günlük kalori ihtiyacı nı karşılayan menü hazırlayacam sabah ara öğün öğlen ara öğün akşam
Bir diyetisyene basvurmalisiniz buralarda yoktur bence 🥴
İşte o kadar vaktim yok nerden bulacam 😅
Timam timam senden bilgi çıkmayacak ama yinede görüşün için teşekkür ederim 😇
Ne demek elimizden geldiğince efendim kusura bakmayın 😁