Benim yemeğime çok karışılıyor.
Sağlıklı şeyler yerine zararlı şeyler yememi istiyorlar.
Örnek:
Yumurta yeme, Baklava ye...
Miktarınada Kendileri karar veriyorlar. Canımada tak etti artık. Cahiller, anlamıyorlar. Anlamakda istemiyorlar. Ne Yapmalıyım?
Sağlıklı şeyler yerine zararlı şeyler yememi istiyorlar.
Örnek:
Yumurta yeme, Baklava ye...
Miktarınada Kendileri karar veriyorlar. Canımada tak etti artık. Cahiller, anlamıyorlar. Anlamakda istemiyorlar. Ne Yapmalıyım?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kahvaltıda baklava yiyorsan normal bir durum değil seni zorlayanlara adam akıllı anlatmaya çalış :)
ben ağzıma sürmem. ama zorla baklava yemem için zorluyorlar. ama yumurta yok. :DASDASDASD
bruh :)
Yoo karışmazlar ama tabakta son bir şey kaldıysa bana yedirirler.
alt tarafı sabahları 4 yumurta yiyeyim diyorum. Yok en fazla 2, hafta sonuda yok.
Ama baklava ye, hamur ye, ekmek ye. Obez etmek için mi bişey arıyorlar anlamadım. Tam deliler deliii
Zayıf mısın ki?
Ya yok. Ben kendime çok iyi bakan biriyim. Spor da yapıyorum. fakat gel gör ki. bu gerizekalılar, böyle. tammm anlamıyla, düşünüp duruyorum neden neden neden başka bir tanım yok. canım bunlar.
Bi mutluluğum var adı spor diye. ona da taş koyuyor canım soyları yaaa
şldnslda isyan ediş harika, e sen de alsana tabağını başka odada ye, onlara gösterme ne yediğini sorun olmaz.
bana kalsa ben kendim yapıyorum. sıkıntı değil. ama bu gerizekalılar onada karışıyor. ben bunları boğarım böyle giderse. kaç gündür uyku düzenim yerimdeydi. bugün bozdular. sinirden boğasım geliyor iki gerizekalıyı.
Deme öyle yine de boş ver, yemeklerden al odanda ye daha iyi, hiç münakaşaya girme, sorarlarsa yedim dersin. Anlasınlar hatalarını.
Benim yumurtayı yemem lazm 4 tane. annem şehir dışına gitti. güzel güzel yedim. bugün babam çöpten görmüş (lokmamı sayıyor a*k) kaç yedin diyor. 4 diyom. çöpte belli bariz.
Kızıyor canım göbekli salak köylü.(paradan mı diyom, değil diyor, e ne)
50 kere açıkladım anne sütünden sonra en sağlıklı şey yumurta diye.
Gerizekalılar anlamaz ama. Çünkü gerizekalılardır.
şldkwkd ya sen saygını bozma yine de ne diyim bilmiyorum, yumurta faydalı tabi ye, dediğimi yap sen. Onlara gözükmeden ye.
Annem mutfakdan çıkmıyorki salak kadın :D ama erken kalkıp yapacam. Yaptırmazsa yine. Sıçtı. Artık o kadar diyim
Sıçtı o kadın.
Ben bunu yanına bıkarmam. Zararı var dedi alerji var dedi yalan attı yırttı. Kaç gündür kademeli olarak arttırdım denedim. Hiçbirşey Olmuyor.
Ama yanına bırakmam onun. Arkabasıydı sülalesiydi hepsine kötü davranırım. Görür o. Ben kendim için en iyisini yapmaya çalışayım. O salak gelsin yoluma taş koymaya çalışsın. :D görür o
Ya ailene saygılı ol ama yine de ne olursa olsun, yarın yüzlerine bakacaksın, hakaretle bir yere varamazsin. Kendin yapabiliyorsan ne âlâ, o zaman kendin yap en erken sen ye sıkıntı olmaz, çayını da yaparsın.
Bakalım. Sıkıntı çıkarırlarsa dediğim gibi. Valla huzurumu kaçırana, yoluma taş koyanlarla yaşayamam ben.
Sanki saksı yetiştiriyorlar a*k gerizekalıları.
Yüzlerine de bakarım. Çünkü sonuna kadar haklıyım.
Beni uykumdan eden anne ve baba. Ya kimse üzemedi, sinirlendiremedi böyle bu zamana kadar.
Düşmanın yapmadığını bunlar yapıyor.
Ama canıma tak ediyor. Evladız. Köpek değiliz. İrademi elimden almak istiyorlar sanki.
Mesleğini alınca gidersin sabret, alttan al şimdilik.
Hayır bide kızdığım. Uykumunda içine ediyorlar. Düzene soktum.1 Haftadır mutlu ve huzur içinde yaşadım ve sonunda durum bu yani. ne diyim. Ben halledecem bir şekilde. İyi geceler.
Erken yatarsınız erken kalkarsınız, iyi geceler.
Benimkiler tam tersi
Benim anne ve babaım evlenmelerini resmi olarak yasaklamaları lazımdı zamanında. Böyle bilinçsiz, cahil insanlar evlenip çocuk sahibi olunca böyle oluyor.
Ne alaka ya 😂😂
Bende bilmiyorum. Deliler mi ne halt anlamadım.