Şart mı spor yoksa kilo verme sürecimi uzar?Spor zor geliyor üşeniyorum yapamıyorum derseniz orta tempoda yürümek bile çok iyi yeterki hareketsiz durmayın.🍁 Benim görüşüm yapmalı spor
Şart değil, bu ne kadar form tutma planına bağlı. Herkesin fazlalıkları, atacakları farklıdır. Diyet göze hoş görünen fiziğe sahip olmayı sağlayabilir, spor ise hayat boyu seni taşıyacak kas ve kemiklerini güçlendirmeye yarar.
Aga diyet dediğin spor yaparken yapılan bir besin programıdır bu bodybuilder diyetide olur stringman diyetide olur powerlifter diyetide olur yağ yakım diyetide olur kilo kaybı diyetide olur kilo alma diyetide olur kısacası diyet spor ile birleşik ve uyum icerisinde olan bir kavramdır sporsuz tek başına sadece kilo aldırır veya verdirir aga başja bir işe yaramaz
Ben gecen sene Nisan gibi 66. kiloydum sürekli spor yaptım yazın 60 oldum ama diyet yapmadim yani dikkat etmedim oyle. Dondurma, çikolata ne varsa yedim ama 6 kilo verdim.
Teşekkür ederim 😂 belki yazın gelmesinin de faydasi olmuştu. Ama kalori takibi yapmak lazım tabi. Ben de başka faktörler de etkili olmuş olabilir, metabolizma hızı filan.