Güncellemeler
+1 yıl
2 saat sonra yahu
Güncellemeler
+1 yıl
Cok teşekkür ederim normalde ben geçtiğimiz ramazanlarda beslenmem cok sağlıklıydı karantınada hep evdeydik kontrol edıyordum. Şimdi işe gidince ne hazırlandıysa sağlıklı sağlıksız yiyorum. Birde dönemsel istahım açıldı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yemekten sonra spordan kasıt ne? ağır spor yapılmaz zaten. o kadar yemekten sonra ağır spor ne kadar doğru bilemiyorum. bence en doğru olanı yürüyüş.
Yürüyüş ip atlamak karın bacak kol çalışmak mat hareketleri
ip atlamak mı saçmalama. o kadar yemeğin üzerine ip atlanmaz. bağırsaklarını, mideni mahvedersin. kramplar girer.
2 saat sonra yahu
fark etmez. o kadar gün aç kaldıktan sonra içilen su, yemek. 2 saat onu indirmek için yeterli değil. ip atlarken vücut yerden kesiliyor ayaklar. 2 saatte o yediklerin mümkün değil gitmesi. yanlış yapıyorsunuz
Tavsiyenız nedir
vücut akşam olunca bağırsaklar yavaşlar akşam uyku moduna geçiyor organlar yavaşlıyor. bu yüzden hem geç yiyip hem de 2 saat sonra ip atlamak çok kötü. benim tavsiyem iftarda çok fazla aşırıya kaçmadan yemek. ardından 1 saat tempolu yürüyüş. enerjiniz varsa 2 saat de olur.
Güncellemeye yazdım yanlışlıkla 🙃 mesajı görüyor musunuz
gördüm evet. ne yemek yapıyorlarsa onu yiyin:) ama ekmek çok tüketmeyin, sağlığınız için. suyu yanınıza alın. yürürken için. ama işte çok yemek yerseniz de o kadar yemeğin üstüne su içmek de iyi değil. bu yüzden her yemekten azar azar yiyin. karnınız şişmesin. ilk 45 dakika yürüdükten sonra tempolu, su içmeye başlayın. ip atlamak çok kötü. iyi ki size tavsiyeyi vermişim. felaket olabilirdi sonucu
Teşekkür ederim ☺️ inşallah iştahımda bir an önce kapanır amin 57.5 kıloyum kılo almak istemiyorum
bakın size bir site atacağım. bu siteye bilgilerinizi yazın. günlük yediklerinizi hesap edin. böylelikle günlük kaç kalori aldığınızı ve kaç kalori verdiğinizi bileceksiniz
https://www.diyetarkadasim.com/
Motivasyon sağlık koçum olur musun 😀
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım elbette :D
Teşekkür ederim
Nasıl spor programı oluşturursun neye dikkat edılır ramazandan sonra start yapacağım
herkesin bence bünyesi farklı. kimisi hareketli bir yaşamı vardır kimisi hareketsiz. inanın bana stres durumu bile kilo alıp vermeyi tetikliyor. kimisini zayıflatırken kimisini kilo aldırıyor. kişinin yaşam öyküsünü bilmek gerek aslında bir program için, öyle değil mi
Haklısın 👍👍