Sağlık Çok fazla sigara içiyorum, nasıl azaltabilirim? İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Cidden 2 senedir ciddi anlamda fazla içmeye başladım, günde 2-3 paket içiyorum ve sigaramı sigara ile yakıyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Çok fazla sigara içiyorum, nasıl azaltabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sakız çiğne. kulak bandı. birde bi ot çiğne dediler ama otun ismi aklımda değil araştır 2 0 Yorumla
Deliyim_sanane Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu sana bağlı ama yani 😅 irade biraz da 1 9 Yorumla İtalyanKürtt +1 yıl Yahu 2 paketi 2 dakika içinde bitirsem tık olmaz, kendime yazığım geldi artık Deliyim_sanane +1 yıl Yazik para ya 😅😂 kos desek nefes nefese kalirsin ciger yoktur bence sende :/ İtalyanKürtt +1 yıl Kalp hastasıyım zaten 😄 Deliyim_sanane +1 yıl O zaman niye iciyorsun :/ geçmiş olsun 🥺 İtalyanKürtt +1 yıl İçmeden bir saniye duramıyorum, çok teşekkür ederim Deliyim_sanane +1 yıl Irade biraz ya :/ dikkat et kendine. İtalyanKürtt +1 yıl Hiç irade yok ne yazık ki, etmeye çalışıyorum :) Deliyim_sanane +1 yıl Anladim :/ üzdün 🥺 İtalyanKürtt +1 yıl Niye üzüldün ki?
Bibeneksiktim55 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kafada bitirmek gerek önce. Klasiktir herkes söyler ama doğru🤷 1 0 Yorumla
KürtKızı21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kendine sayı koy ve bu sayıyı her gün azalt. 2 0 Yorumla
kivircikpalmiye Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey fayda etmiyor bence kanka 1 0 Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sigara içmek istediğin zaman sakız ve şeker tüket 1 0 Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sakız çiğneyerek 0 3 Yorumla İtalyanKürtt +1 yıl Denedim ama olmuyor Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla İtalyanKürtt +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sakız çiğne. kulak bandı. birde bi ot çiğne dediler ama otun ismi aklımda değil araştır
Bu sana bağlı ama yani 😅 irade biraz da
Yahu 2 paketi 2 dakika içinde bitirsem tık olmaz, kendime yazığım geldi artık
Yazik para ya 😅😂 kos desek nefes nefese kalirsin ciger yoktur bence sende :/
Kalp hastasıyım zaten 😄
O zaman niye iciyorsun :/ geçmiş olsun 🥺
İçmeden bir saniye duramıyorum, çok teşekkür ederim
Irade biraz ya :/ dikkat et kendine.
Hiç irade yok ne yazık ki, etmeye çalışıyorum :)
Anladim :/ üzdün 🥺
Niye üzüldün ki?
Kafada bitirmek gerek önce. Klasiktir herkes söyler ama doğru🤷
Kendine sayı koy ve bu sayıyı her gün azalt.
Hiç bir fikrim yok kullanmıyorum
Hiçbir şey fayda etmiyor bence kanka
Sigara içmek istediğin zaman sakız ve şeker tüket
Bilmiyorum :/
Kendine uygun dişiyi bulunca
Sakız çiğneyerek
Denedim ama olmuyor
Geçmiş olsun
Teşekkürler