Sağlıklı günler dileklerimle..
Biontech
Sinovac
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşı konusuyla ilgili insanlara bilgi verebilecek kadar birikime sahibim diye düşünüyorum,
Öncelikle şunu söylemek isterim ki, hangi ülkeye ait aşı olursa olsun, mevcut aşıların hiçbirinin faz IV çalışması yapılmadı ya da yapılamadı, bu sağlık açısından, uzun sürede yan etki görme ve vücut immun sisteminde olası bir riski görmede önemli bir adımdır,
İnsanlara, doğal gıdalar, D vitamini takviyesi ve olası bir covid olma durumunda ozon tedavisi uygulanmalıydı benim şahsi görüşüm,
Aşıyı bu kadar kısa sürede, bu kadar başarı ihtimaliyle keşfetmek ve bunu kısa sürede dünyaya yayabilmek açıkçası biraz şüpheli.
Lâkin eğer mutlaka aşı olacağım diyorsanız, BioNTech bana kalırsa daha güvenli bir aşı, özellikle bir veya birden fazla alerjik reaksiyonunuz varsa vücudun aşıya karşı antikor üretmesi bakımından BioNTech daha sağlıklı bir tercih olacaktır. Sinovac aşısına duyulan güvenin altında hem Çin'in vakaları kontrol altına almış olması hem de faz III çalışma sonuçlarını dünya ile paylaşmış olmasına bağlıyorum lâkin içimde hâlâ şeffaf olmadıklarına karşı ufak bir şüphe yok değil.
Cevap
1Cevap
Çin aşısının koruma özelliği daha yüksek.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?