Auxerre | Sağlık & Diyet konusunda 356 görüş paylaştı.
Master
1 ay
ayin 20 de olucam.. inaktif asilarda sorun yok.. m-rna asilari zaten gereginden fazla kapitalist argumanlarla suslediler stabil olmadigi halde evet asinin biyoteknolojinin gelecegi ve yeniinovatif bir yontem ama inaktif asilar gibi daha stabil degil.. norvecte yasanan olaylar olcu olamaz ama genede biontech pfizer biyoteknoloji devidir... ama asi olmamak anayasal bir hak herkesin kendi secimi.. gerekli anticoru toplum bagisikligi icin ama asilar onemli oldgunu dusunuyorum.. kendi kendine anticor sagliyorsa anatonomisi kisilerin ne mutlu gokten isiklarla inen aziz gibi dolassin beni ilgilendirmez...
coronamortis | Sağlık & Diyet konusunda 139 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
evet olmalıyız. defalarca söyledik toplum bağışıklığı sağlanması için en az %60ın aşılanması gerekir. ben yeterli aşı geldikçe bakanlığın politikasının değişeceğini düşünüyorum. aşı olmayanlar uçak bileti alamayacak, toplu taşıma kullanamayacak benzeri kısıtlamalar getirilirse seve seve aşı olursunuz. olmalısınız da. geçmişe dönün bakın kaç major hastalık aşı sayesinde eradike edilmiş. aşı modeli de inaktif aşı yani yılların yöntemi. gayet güvenilir. lütfen aşınızı olun. 200.000'de 23 kişi demek %0.015 demektir. Koronanın kendisinin mortalitesi ise %2.5 olarak kabul ediliyor. aradaki katsayıyı siz hesaplarsınız. herkes kendi muhasebesini yapsın. bu arada ilk doz aşımı perşembe sabah erkenden oldum. ikinci dozu bekliyorum 25 günüm var. şuana kadar hiçbir şey hissetmedim eğer sizi rahatlatacaksa.
biraz detaylı araştırma yaparsan bu ölenlerin sadece 23 kişi ile kalmadığını anlarsınız. Üşendiğim için değil sadece bunu bir örnek gösterdim ve görüşlerinizi merak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
36teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
biraz detaylı araştırma yaparsan bu ölenlerin sadece 23 kişi ile kalmadığını anlarsınız. Üşendiğim için değil sadece bunu bir örnek gösterdim ve görüşlerinizi merak ettim
Yine de görüşünü benimle paylaştığın için teşekkür ederim
Norveç özelinde konuşuyoruz. 23 kişi ölmüş ve başka ölümcül hastalıkları bulunan kişilermiş.
işte ben de bu konuda endişeliyim
Yani üslubunuzu düzeltir misiniz ne kadar ayıp
ama olanlar arasında ölenler de var
mukadderat
etkili peki sizce