Norveçte 200 bin kişiye uygulanan aşıda 23 kişi ölmüş bu konu hakkında neler söylüyorsunuz.
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet olmalıyız. defalarca söyledik toplum bağışıklığı sağlanması için en az %60ın aşılanması gerekir. ben yeterli aşı geldikçe bakanlığın politikasının değişeceğini düşünüyorum. aşı olmayanlar uçak bileti alamayacak, toplu taşıma kullanamayacak benzeri kısıtlamalar getirilirse seve seve aşı olursunuz. olmalısınız da. geçmişe dönün bakın kaç major hastalık aşı sayesinde eradike edilmiş. aşı modeli de inaktif aşı yani yılların yöntemi. gayet güvenilir. lütfen aşınızı olun. 200.000'de 23 kişi demek %0.015 demektir. Koronanın kendisinin mortalitesi ise %2.5 olarak kabul ediliyor. aradaki katsayıyı siz hesaplarsınız. herkes kendi muhasebesini yapsın. bu arada ilk doz aşımı perşembe sabah erkenden oldum. ikinci dozu bekliyorum 25 günüm var. şuana kadar hiçbir şey hissetmedim eğer sizi rahatlatacaksa.
ayin 20 de olucam.. inaktif asilarda sorun yok.. m-rna asilari zaten gereginden fazla kapitalist argumanlarla suslediler stabil olmadigi halde evet asinin biyoteknolojinin gelecegi ve yeniinovatif bir yontem ama inaktif asilar gibi daha stabil degil.. norvecte yasanan olaylar olcu olamaz ama genede biontech pfizer biyoteknoloji devidir... ama asi olmamak anayasal bir hak herkesin kendi secimi.. gerekli anticoru toplum bagisikligi icin ama asilar onemli oldgunu dusunuyorum.. kendi kendine anticor sagliyorsa anatonomisi kisilerin ne mutlu gokten isiklarla inen aziz gibi dolassin beni ilgilendirmez...
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Cevap
4Cevap
Ölen 23 kişinin başka ciddi hastalıkları bulunan yaşlı vatandaşlar olduğu bilgisine 10 saniyede ulaştım ama bunu paylaşmaya üşenmişsin.
Norveç özelinde konuşuyoruz. 23 kişi ölmüş ve başka ölümcül hastalıkları bulunan kişilermiş.
Norveçteki aşıdamı snovak ülkeye göre değişir bence. mesela rusyadamı ne hemşire felç olmuştu o aşıdan yaptırmamak lazım
Köpek gibi aşı olacaksınız!!!
ben olmayı düşünmüyorum
Çin aşısı olurum
olmalıyız
mukadderat
Büyükmü tits ler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?