pandemiden önce bakıştıgım bir çocuk vardı benden hoşlandıgı belliydi begendiği ama salgında 10 kilo aldım her yerim kalınlaştı mk. bu erkek beni görünce kesin soğur dimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sağlık konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılOlağanüstü durumlar dışında; Bir kişi normal olması gereken kiloda değilse fazlası veya eksiği varsa karşısındakinin bilinç altına bu sağlıksız, bununla birlikte olma, gelecek nesillere bundan sağlıksız genler gelir şeklinde mesajlar gider. Ne kadar çok severse sevsin bir süre sonra soğuma olur. Yanında olsa bile, yatağında olmaz. Kadınlık/erkeklik gururu olan kişi bunu kabul etmez. Çözüm üretir ya da ayrılır. Olağandışı durumlarda ise şartlar normale döndüğünde zaten her şey düzelir. Pandemi böyle bir şey :) normalleşmeler başlıyor. Bir kaç seneye kadar her şey normale dönmüş olacaktır. Ayrıca değil 10 kilo kas kütlesi olarak 20 kilo alsan bile sağlıklı olduğun sürece soğuma olmaz. Aynı şekilde kilo eksiğin olsa sağlıklı ve mutlu olunca sorun olmaz. Sevdiğim kişi normalden biraz zayıf ama ben onu seviyorum kilo alsa gene seveceğim :) bak aşkımı özledim gene, buradan öpücük 😘 göndereyim sevdiceğime ❤️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aranızda gerçek bir şey varsa eğer bunun sorun olacağını düşünmüyorum.
Şuradan örnek vereyim ben modellik yapıyordum ve çekim için gittiğim bir işin sahibi ile görüşmeye başladık. Daha sonra çekimler falan oldu hep yan yana vakit geçirdik. Aramızda hoşlantı vardı. Halloween çekimi yapılacaktı yüzüm boyandı, boya bende alerjik bir reaksiyona neden oldu. Yüzüm kızarık ve sivilceliydi bir süre. O süre içerisinde yüzüm kötü olduğu için benden soğuyacağını düşündüm, fakat düşündüğüm gibi olmadı.
Her erkeğin karekteri aynı değildir, kabul etmeyen elbette olacaktır ama eğer arada gerçek bir duygu varsa senin kusur diye algıladığını o kusur olarak görmüyor.
Eğer hayatında böyle bir adam varsa kaybetme. Yüz güzelliği, fizik güzelliği önemli olabilir fakat geçiçi. Bir kazayla bunları kaybedebilirsin. Önemli olan senin yanında seni her koşulda her şartta seven biri olması. En önemlisi dış görünüşünü değil içinde ki seni seevebilmesi.00 Yorumla
Önceden kaç kiloydun şimdi kaç kilosun bilemiyorum ama kimse için değil kendin için dikkat et. Ben iki senede 10 kilo aldım. O zamanlar başka sebeplerden dolayı zayıflıyordum şimdi sağlığıma dikkat ediyorum o yüzden iki sene içinde 10 kilo aldım. Ve oruç bitti diyete başladım 10 kiloyu sağlıklı bir şekilde vericem. Sen de kendine dikkat et, hiçbir şey yapamasan da akşam 6 dan sonra yemek yeme bu bile çok fark edecektir
00 Yorumla
+1 yılSoğumam ama, hoşlanmadığım tiple de birlikte olmak istemem çabalamasına zayıflamasına yardım ederim baktım çabalamıyor o zaman vazgeçerim sonuçta ben kendimi temiz tutum fiziksel özelliğimi korumaya çalışıyorsam o da çabalamalı fakat sonradan bir hastalığı çıktı ise sürekli ona destek olurum terk etmek aklımdan geçmez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
173
Cevap
267Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kilo alırsa elbette olur.
1511 Yorumla- +1 yıl
Kral disslike yemişsin full 😬😬
- +1 yıl
Bence gayet güzel bir yorum
- +1 yıl
@Akrep-Bir_Adam Gerçekler acıdır. Sanki erkek alsa kızlarda soğuma olmayacak.
- +1 yıl
Sizin sevgi anlayisiniza tukureyim
- +1 yıl
@Sarikirmiizii Ne sevgisi birbirleriyle sadece bakişiyorlarmiş ortada sadece hoslantı var.
- +1 yıl
Uf sus be
- +1 yıl
Haddini bil üslubuna dikkat et zorla mi yazdiriyorum yazma. Herkes gibi ben de fikrimi söylüyorum. Bizim sevgi anlayışımiz seni ilgilendirmez sen kendi işine bak. Hem laf atiyor hem de susmami söylüyor.
- +1 yıl
Senin fikrin kadar bende kendi fikrimi soyluyom , ilgilendiriyo malesef insallah sisko biriyle evlenirsin
- +1 yıl
Fikrini söylerken üslubuna dikkat et. Kaba ifadeler kullaniyorsun. Ben burda kilolu insanlar hakkinda kötü bir şey söylemiyorum. Sadece daha önce uzaktan görüp diş görünüşünü begendigin bir kişinin kilo aldığında fiziksel olarak eski çekiciliğini yiterebileceginden bağsediyorum. Burasi dünya hayaller diyari değil. Gerçekleri kabullenmek lazim.
- +1 yıl
818383939 karakterli insan var uslubum boyle istediigm gibi konusurum sizin gibi yalandan sevenlere git basimdan yazma tekrar bisey
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadin sadece bedenden, et parcasindan mi ibaret? Seni ya da diger kadinlari kilo icin terkedecek ya da begenmeyecek erkege ben erkek demem. Bu kadar sekilcilik olmaz. Yorumlari da okudum ve gercekten üzüldüm ve canım sıkıldı aksam aksam. Esimde bana boyle yaptı, biri beni bunun icin terketti hatta sonra kilo yuzunden terkettiğini yuzume soyledi diyen olmus. Evet var boyle durumlar ve cok üzücü. Kilo alinir verilir. Bunun yuzunden erkek tarafindan psikolojik siddete ugramak ne kadar da kötü. Az kilo aldi diye ne oldu goz zevkin mi bozuldu? O kadin saglikli diye dua et bence. Kiloya bile dikkat eden erkekler, o kadınları sirf kilo icin uzen beyler o zaman iki gun sonra buruş buruş olunca sevmeyecek mi o kadını, ele ayaga dusup, hasta oldugu zaman yuz mu çevirecek? Kiloya takilanlardan ben bunlari beklerim kimse kusura bakmasin. Sizin kilo diye begenmediginiz baskasinin ihtiyaci mesela. Hastaligindan dolagi hizla eriyor kilo alamiyor mesela. Insanlar vicdansiz. Erkekler bu konuda daha da vicdansiz. Kadını bedeni yuzunden oyle cok vuruyorlar ki. Kac genc kiz, kadın bunun icin olumcul diyetler yapıyorlar. Sagliklarini tehlikeye atiyorlar. Neden elin kuş beyinlisi çıkıp san cok kulo aldun yhaa dedi diye. O kadin o kiloyu verir ama senin bu olmayan beynini, igrenc zihniyetini ne yapacağız acaba?
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Derdi dış görünüş ise ve sadece cinsel tercih ise tabiki soğur ama sadece derdi fiziği değil ise pek önemsemez
Onu sevmesini bile sevmiş olabilir, belki o bedenin içindeki fikirlere düşüncelere aşık olmuştur..
Pek önemsemez eğer gerçekten sevdi ise ve geçici dış güzelliğe bir his duymuyorsa bunu dert etmeyecektir.
İyi akşamlar..12 Yorumla
Soran+1 yılmuhabbetimiz hiç yok sadece uzaktan bakışıyorduk ve arada çekim vardı pandemi cıkınca ayrıldık ben de yemeye verdim kendimi şiştim
- +1 yıl
Hâlâ eğer sizi seviyorsa ama bak sizi seviyorsa problem etmeyecktir.
+1 yılSu tarz yorumlar cok ılgınc senın kalbıne bakıyorsa bakmaz vs vs sımdı kendıne dıkkat edıyorsa ve karsındakınden de bunu beklıyorsa bu hakkı olmayan bısey degıldır kılo ver yoksa gorusmem degıl ama tekrar kendıne dıkkat et dıyet yap demek gayet normal erkek gozle daha cok etkılenır kadında zeka der ama onlarda dıkkat eder bunlar anormal seyler degıldır
12 Yorumla
Soran+1 yılfilinta gibi o ya ben yanında öküz gibi kalırım yarın açlık diyetine giriyorum sadece sıvı diyeti haziranada kadar hedef 10 kilo
- +1 yıl
Ac kalmana gerek yok unlu seyler makarna ekmek vs yeme bol su ve sebzeler kahvaltılıklar, bırde yuruyus ve hareket et acıkırsan cıg ıc fındık ye tok tutar kılo yapmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet soğudum hatta ayrılma aşamasındayım 1 yıldır birlikteyiz 57 kilo iken 71 oldu 167 boy kız arkadaşım zayıfla diyorum veremiyorum genetik diyor ağlıyor yemek yemiyor sonrada bana kızmış gidip pasta yiyor onun üstüne açık konuştum artık bu iki ayda zayıflamazsa kendi tercihi yanımda bidon gezdiremem ki ben sporumu yapiyorum düzenli besleniyorum galiba ben ondan ayrılınca kendine hırs yapıp zayıflar oda benim umrumda olmaz ne yapayım ben ayrıldıktan sonra zayıflamasıni bana ne faydası var. Evet ben soğudum sevmiyorum kilolu kızları.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer soğursa seninle guzelliğin için çıkmış demektir. Bak sana bi yaşadığım. Olayı anlatayımm 😂😂 çok aşık oldugum sevgilim bigün bana şaka yaptı ağır bi şaka ben trans kadınım dedi şok oldum inandım. Hani şu erkekken kadına dönüşen tipler var ya onlardan işte her neyse şok oldum istersen ayrıl dedi benden önce düsündüm ama çok fena aşıktım. Ayrılamadım. Dedim ben seni her halinle seviyorum senden ayrılamam dedim evet biraz sarılamadım felan ama ayrılamadım seven insan bırakamıyor inanki. Sonra saka yaptıgını söyleyince çok fena rahatladım sarıldım rahat rahat. 😂😂
00 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben 10 kilo alırım sevimli olurum.. sen kilo alırsın tosun yavrusu gibi olursun.. yani kişiden kişiye değişir kilo alma durumu.. 10 kilo az bir kilo da değil bu arada , normal kilona 2-3 ayda geri dönersin bence.. senden gerçekten hoşlanan bir çocuk da , bir anda obeze dönüşmediysen senden uzaklaşmayacaktır..
10 YorumlaSana sadece şunu söyleyebilirim o bu şu hiç farketmez sende hoşlandığın kişinin değiştiğini görseydin belki senin içinde değişirdi durum. Biraz açık sözlü olmak gerek "seven insan her türlü sever" lafına kesinlikle katılıyorum. Ama soğuyadabilir. Fakat 10 kiloyu nasıl aldıysan geride verebilirsin çünkü seven insan her şeye de katlanır..
20 YorumlaKilo almayan az bu dönemde benim gibi genetik olanlar hariç çok zayıf ve uzun boyluyum.10 kilo vermek zor değil sıkıntı yapmayın kendinize en kolay yöntem bol limonlu su için sofraya oturup yemek yemeyin iki yudum atın agziniza günde 40 dk yürüyüş yapın şekeri ve ekmeği kesin çok acıkınca diyet bisküvi yiyin bir tane kilo verdiğimizi goreceksiniz yeme alışkanlığınızı değiştirmeniz lazım
29 Yorumla
+1 yılBir dönem yaşadım bu durumu hatta benim ondan ayrılmamı sağlamıştı çok düşünceliydi idiot. Sonra da zayıflayınca itiraf etmişti çok kilo aldığın için yaptım diye.. birde utanmadan yüz güzelliğin okeyde fiziğin çok bozuldu demişti ki kullandığım bazı ilaçlar yüzünden almıştım kilo. Çok sinir bozucu birşey. Takılma sende bence sırf kilo için senden gidecek olan adam hiç yanında olmasa da olur.
10 Yorumla
+1 yılKilo alınır verilir önemli olan sizin kendinizi nasıl mutlu hissettiğinizdir. Sırf bir başkası sevsin diye kendinize olan bu psikolojik ve fizyolojik eziyeti Allah aşkına bir kenara bırakın. Çok değerlisiniz sağlığınızı tehdit etmediği sürece kaç kilo olduğunuzun bir önemi yok. Sevgiler. :)
00 Yorumla
+1 yılSoğumamak için önerilerde bulurum örneğin; beraber aktiviteler yapmayı, bisiklet, yüzme, spor gibi aktiviteleri beraber yapmayı teklif ederim. Sanırım kırmamak için en iyi yöntem bu ama bunlara rağmen dediklerimi reddediyorsa o zaman yapacak bir şey yok ✂️
00 Yorumla
+1 yılÖnce tanıması gerekir 😊 Şaka bir yana 10 almak ya da vermek insanı ciddi değiştiriyor. Cılız, ince tanıdığım vardı o da 12 kilo almış ve olumlu anlamda çok değişmiş, tanıyamadım. Dedim ben bunu nerden takip ediyorum diye profiline girdim şok oldum. Bazı insanlar 5-6 kilo alır verirler ve pek fark edilmez. Kilo seni değiştirmediyse soğumaz ama tanınmayacak gibiysen şaşırır.
00 Yorumla
+1 yılnormlade sogumaz karantınada kım kılo almadıkı yanı almayan her sabah sırkelı suya lımon sıkıp sabah sporunu yapan adamlardır ama bu bıkmıslıkla evde kalan bır ınsanın bu kadar dırayetlı olması bence beklenemez ama sen genede bıraz kılo ver ama senı kılon için seven biriylede beraber olma sana zarar
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda hep dış görünüşe önem verildiği için karşıdaki insan muhtemelen kilo almış olmanı fark edecektir.
10 Yorumla Yani niye soğusun. Aldın kilo bir daha verirsin. Bakımlı olman bir erkek için önemli emin ol bir adam kendine bakan dikkat eden birinin kendine de iyi bakacağına kanaat getirir. Ama yine de sen versen iyi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlananı bilmem seven asla soğumaz sevgilim saçları dökülüyor diye kafaya takıyor ektiricem falan diyor birde çok zayıfladı kafaya takıyor benim için hiçbir önemi yok isterse obez olabilir sadece sağlığı için endişe ederim kel de olabilir kel başını öperim
00 Yorumla
+1 yılGörüşüyorsan tanıyan biri ise Soğuması saçma olur. Ama daha görüşmediyseniz belki. Ruhunu biliyorsa bedene takılmaz. Mesela Ben de karantinada 10 kg aldım yeni evliyim. Eşim şirinim der.. tombişim der. yanak sıkıyor. Sanki ben evin bebeği gibiyim. Geçen diyet e başladım zayıflama bile diyor. Oldu canım :)
30 Yorumla45 kg tanıştığım birisi 65 kilo olunca merhaba diye tekrar tanışırım.
Bahane değil ama evdeki imkanlarla hayvan gibi spor yapmaya çalışıyorum. Yeterki biraz gayret. Emin ol kendimi kesmiyorum her türlü şeyi yiyorum. Ama sporla canımı okuyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 kilo ne abi 2 - 3 kilo tamam da yani 10 kilo ohh yani
11 Yorumla
Soran+1 yılkız bir anda davul gibi şiştim ödem galiba
Şimdi fiziğe verdiği öneme bağlı bence kimisi vardır fiziğe önem verir kimisi icin karakter önemlidir onu önemsemez. Ama tavsiyem şu eğerki erkek arkadaşın için soruyorsan onun ne düsündüğünü değil kendini önemse kendini sev her zaman veee fiziğine de bak hem görüntü için hem sağlık için 🌺
20 YorumlaBir insan sevince hiçbir rakamın önemi kalmıyor.
"Bu maymuna mı deli oluyorsun?"repliği illa çıkmıştır karşına. Mecnun ne demiş?
"Siz ona bir de benim gözümle bakın..."
Demem o ki kimse önemsemez. Sivilcen olsa da sever, kilon olsa da20 YorumlaKesin soğur demek yanlış olur. Belki balık etli kızlardan hoşlanıyordur belli olmaz. Ama bir erkek uzun zamandan beri beraber olduğu kadından kilo aldı diye soğumaz. Hadi spora başlayalım der :D
20 Yorumla
+1 yılKarşındaki kişinin cinsel algılarına göre değişir bu durum (cinsel algılardan kastım hormonlar sonuçta hoşlanma denilen durum hormonlar aracılığıyla gerçekleşiyor) ve gerçekçi bir yanıt vereyim soğuma riski var
00 Yorumlabence bu kişiye göre degişir yni her erkek zayıf bayanları sever diye bir kayde kural yok. birinin sevi sevmesi için onun gibi olmak zorundamısın bennim kendi süşüncem beni seven bu halimle ve karekterimle sever işine gelirse :D
00 YorumlaSoğuma değil ama kilo sevmem. Yani ben kendime dikkat edip spor yapıyorsam ondan da aynısını beklerim. Evlenecegim kişiden de bunu beklerim şahsen. Tabi hamilelik zamanları dışında. O istisna bir mesele
00 YorumlaKişiye göre değişir bazı erkekler biraz kilolu olanı sever bazıları ise zayıf olanları ama şu an gösteriliyor ki erkekler bence biraz kilo da olanı seviyor yani kısacası soğumaz bir yandan da kaç kilo aldığına bağlı
00 YorumlaBakıştığım demişsin yani sohbetiniz ortak alanlarınız herhangi bir sevgi bağı olmadığı için görünüş üzerine olduğunu düşünüyorum ve evet arada sevgi bağı henüz yoksa ve görünüşünden hoşlandıysa fikri değişebilir
00 Yorumla
+1 yılKilo verilir , alınır. Hasta olunca bile alınıp verilebilir. Seni her halinle sevmiyorsa kapı orada... Ben sevdiğim insanı kilo alsa bile severim. Çünkü karakter aynı. Kiloyu verir. Asıl kalbi kötüyse o kalbi zor iyileştirir.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılBen soğumam şahsen
Zayıflamanı zor değil beraber spor yaparız koşarız zayıflarız
Ama ayı gibi gezerek hala da spor yapmaz ise istemem yani
Fakat çok şişko değilse sorun etmem
Ben kalbini severim kilosu önemli değil00 Yorumla
+1 yılBenimki tam tersi kilo al diyor, eskisine göre aldım çok az gıdım çıktı diye gıdımı seviyor. Herkesin huyu farklı işte.🤭
Kimisi etli butlu sever, kimisi zayıf. 😅10 Yorumla
+1 yılSeven her haliyle sever diyenlere sözüm boşa kürek cekmeyin evet soğur ama kendiniz için güzel olun bakımı da sporu da kendiniz için yapın onlar zaten bırakacak bir bahane bulur her türlü
10 Yorumla
+1 yılBenim fikrim bi erkek zaten dış görünüşten sadece hoşlanıyorsa doğru kişi değildir. Kilo tartıda sadece bi rakam ve sen kendini ruhen ve fiziken çekici buluyorsan kimse birşey diyemez.
11 Yorumla- +1 yıl
resimdeki kızın kıvamı çok iyi 😄
+1 yılBir insanı seviyorsan onun eksik yönlerini görmesin hatta dünyadaki tek kadın oymuş gibi bakarsın bence seni seviyorsa sogumaz tam tersi düşün o kilo alsa ne dusunursun?
10 YorumlaHoşlandığından her an her saniye soğuyabilir zaten o biraz emanet bir durum açıkçası 😂
Ancak sevgilisinden ne olursa olsun soğumaz diye düşünüyorum10 YorumlaSağlık konusunda 639 cevap paylaştı. Valla sevgili olsan soğumazda başlamamış bir ilişki için net bir şey diyemez.
10 Yorumla
+1 yılHoşlandığı kız kilo alırsa soğur, çünkü hoşlantının sebebi fiziksel olabilir. Ama sevdiği kız alırsa soğumaz çünkü sevgi kalptedir. 🙂🙂🙂
20 Yorumla
+1 yılsoğumaktan ziyade kendisine bakmayan birisi kendisine değer vermiyor olarak gözükür ve bu cinsiyet farketmeksizin itici gelir karşıya
20 Yorumla
+1 yılErkeklerde guzel sever diyorlarya ben zerre inanmiyorum buna, en guzeli kadin seviyor kilo alsada yaninda olur destekler zayiflamasi icin ama erkegin gozu kayar sogurmus sizin sevgi anlayisiniza bikez daha tukureyim
00 YorumlaYorumlara baktım da insanlar şaşırmış. Kaliteli bir adamsa vücudundan önce seninle ilgilenir. Karakterinle, ruhunla. Fiziğine takılan biriyse zaten olmaması çok daha iyi. Önemli bilmem ne diyen adamlar çok mu bakımlı ya da çok mu yakışıklı sanki
13 Yorumla- +1 yıl
Sanırsın 5 yillik sevgilisi veya eşi. Çocukla sadece bakisiyormuş. Cocuk kizin fiziğini, tipini begenmiş ki bakiyor kizin karakterini, ruhunu nerden bilsin. Birakin bu masallar diyari düşüncelerini. Fizik önemli bir kriter. Kimse dışını begenmediginin içini merak etmez. Herkes çekici bulduğu kişiye ilgi duyar.
- +1 yıl
@kingkong321 dışını beğenmek önemli tabi ama bu kilo ile veya boy ile doğru orantılı değil. Herkesin zevkleri farklıdır. Herkes sizin kadar bomboş bakmak zorunda da değil hayata. Kendinizi geliştirin algılarınızı açın. Şu da var tabi sizin gibi sadece fiziğe bakan bomboş kadınlarımız da var. Mutluluklar.
- +1 yıl
@denemeli Öncelikle beni tanimiyorsun. Burda durum birbirini tanimayan iki kişinin bakişmasi. 2 farkli şekilde hoslanma olur. Birincisi tanimadan diş görünüşünden etkilenip hoslanma. Ikincisi belli bir zaman gectikten sonra bir insanı taniyip kafanizin uyustugunu dusunup gerceklesen hoslanmadır. Ben dışını begendigimin kişinin karakteri ve kafa yapisi uyuyorsa onunla bir şeyler düşünürüm. Fiziksel guzellik de boy ile kilonun uyumundan gelir. Ben kendimi geliştirdim gelistirmeye de devam ediyorum o yönden süpheniz olmasin. Ama burası dünya, ütopya değil.
+1 yılGerçekten kalbiyle ve saf duygularla seven erkek, kaç kilo alırsa alsın her zaman sever. Çünkü seven erkeğe o kadın dünyanın en güzel insanı gelir ona. Gerçek aşk ve sevgi budur. :)
00 Yorumlaİnsan sevdiği hoşlandığı kişiden kilo aldı diye soğuyorsa, kendisi kilo alıp göbek yapınca eşi de onu boşasın. Olur mu sence öyle bir şey? Ben soğumam açıkçası.
00 YorumlaYani kişiden kişiye göre değişir mesela çok fazla kilodan bahsedersek zaten hastalık olur onun dışında ben zaten biraz kilolu bayanlar daha çok hoşuma gidiyo 65 70 civarı biraz kilolu bi bayana göre ideal hatta 75 i geçmesin ama ben şahsen 57 kiloyum :)😂😂😀
00 YorumlaValla ben tombik hatunlari sevdigim icin sahsen hosuma gider ama bi baskasini bilemem bn hatunun 155-165 boy 65-75 kg arasi olanina bitiom bea o kadar seviilerki anlatamam
00 YorumlaBilmem. Belki başta da hoşlanmıyordur, sana öyle geldi. Belki kilo alman hoşuna gider. Kim bilir? Negatif olma ama sağlığın için 10 kilo alma. Önce sen.
00 Yorumla
+1 yılsoğuyacağından korkuyorsan sende fazla kilo almamayaçalış. zayıflamaya çalış bide 10 kilo az almışsın ben 12 küsür kilo aldım :( :(
10 YorumlaKilodan dolayı senden soğmayı aklının ucundan dahi geçiriyorsa ayrıl direk ondan demek ki seni sevmiyordur seven bir insan böyle şeyleri önemsemez
10 Yorumla
+1 yılgeri verirsin
senin elinde değil mi
ne diye soğusun adam senden..
ancak pandeminden bu yana belki evlenmiştir herkes evlendi pandemi de:)10 Yorumla
+1 yılManken gibi olduğun için ilgileniyorsa soğur
Sen olduğun için ilgileniyorsa bir 10 kilo daha al umrunda olmaz10 YorumlaKadının kalbine aşıksa sogumaz bunu iyi biliyorum ama sizin ki daha ilişki bile değil umarım sogumaz .
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim benim eski halimi sureklı soyuluyor simdi ki halimden memnun değil dile getiriyor şakayla karısık napım cocuk ev iş derken saldım kendimi
414 Yorumla- +1 yıl
Eee evli olmanın sıkıntıları sonucu aldın. Eşin de anlayışlı olmalı
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 yok valla o kendini düşünüyor
- +1 yıl
Nasıl kendini düşünüyor.
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 göz zevkini dusunuyor
- +1 yıl
Ama işte anlayışlı olmalı. Sonuçta çocuk doğurdun. Kaç kilo aldın ki
- +1 yıl
Aslında kolay püf noktaları ve formülleri var. Kadin her yaşında ve her kilo sunda farkli güzeldir. ama bunu kullanmayı bilmiyor sunuz 😉
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 aldım işte
- +1 yıl
Biraz çabalarsan verirsin merak etme
- +1 yıl
Takip atan senmisin. sensen 2 xper olunca yazarım
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 ınsallah o döneme girdim bakalım eşim ne diyecek
- +1 yıl
Verdikten sonra sevinir.
- +1 yıl
Verirsin de merak etme.
- +1 yıl
Yardımcı olabileceğimiz birşey olursa istediğin zaman yazabilirsin
- +1 yıl
Bana yaz istersen. Bir şey söyleyeceğim.
+1 yılEvet aynı şekilde kadınlar da erkeklerden soğuyabilir.
20 Yorumla
+1 yılKilo aldığın için soğumayabilir ama küfür ederek konuştuğun için soğuması muhtemeldir.
20 YorumlaSanmam coook fazla bur kilo almadığı sürece seven bir erkek eğer adamsa bırakmaz sevdiğini. Bu bizi. İçinde geçerli tabiki
00 YorumlaSana aşık ise hiç bir şey olmaz bende sevgilim ile ilk gördüğüm zaman zayıf tı şimdi ikimize dobişko olduk ve gülerek söylüyoruz😃
00 YorumlaSana beslediği duyguların dozuna göre değişiklik gösterir bu durum. Ve sanırım bunu aslında bilemeyeceğiz.
00 YorumlaKesinlikle hayır tam tersi gözüme daha bir sevimli tatlı çekici gelir sevdiğim kizdan kilo aldi diye sogumam yani cok saçma
00 Yorumla
+1 yılSoğuyabilir çunku sadece bakistigini yazmissin sonucta seni dış görünüş olarak begenmiş eğer konuşuyor olsaydiniz bence sogumazdi
01 Yorumla- +1 yıl
@melisakarahan14 olgun ve zeki insan kendini hemen belli ediyor 😊
+1 yılKilo seni çirkinleştirdi mi? Dur canım hemen ümitsizliğe kapılma belki böyle daha tatlı olmuşsundur çocuk beğenir seni😂
00 YorumlaSağlık konusunda 343 cevap paylaştı. Ben soğumam efendim.. Sevdiğim kadın benim için dünyanın en güzel kadınıdır ve gözlerim de ondan başkasına kör olur..
00 Yorumla- Devamını Gör (380)
Devamını Gör(425)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem