Sevgilimle uzun zamandır beraberiz. Buluşamadik daha. Benimde biraz kilom var. Kilomdan utanıyorum. Evlenmek istiyor benimle kilomun sorun olmadığını söylüyor ama bana inandırıcı gelmiyor..
Hayal kırıklığına uğraşmasin istemiyorum...
Çok büyük bi sorun olur mu bu kilo?
Hayal kırıklığına uğraşmasin istemiyorum...
Çok büyük bi sorun olur mu bu kilo?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Daha önce hiç buluşmadığı bir kadınla evlenmek isteyen erkekten bahsediyorsun doğru mu...
Evet buluşma olmadi maalesef ailem yüzünden. Ve ben utandım gidemedim yanına
Kilo sorun değil bugün olmazsa yarın diyet yapar verirsin. Önemli olan aşk tutku sevmek.
Maalesef kolay değil. Tiroid hastasıyım. Diyetisyene gidecem umarım faydası olur. Ama zaten sanırım bi önemi kalmadı. Sevgilimle ayrılacaz gibi
Her şeyin çözümü illa vardır da önemli olan işte aşk. Tüm sorunlar bir şekilde aşılır.
yani evlenecekse beğendiği şekli alması için konuşur sorun değil diyorsa sorun yoktur
Önceden diyordu biraz zayiflamam gerektiğini. şu an sorun değil falan diyor herseyini kabulum diyor ama beni görmedi daha görünce üzülmesini istemiyorum
o bir sorun değil çabayla çözülür yeter ki iste yeter ki ortak karar al
Almazsan iyi verirsen daha iyi olur
Vermeye çalışıyorum ama hastalığım yüzünden olmuyor maalesef
Biliyorum hiç kolay değil
Öyle düşünme öz güvenin yüksek olsun
Maalesef olmuyor. Çok kilo aldim herkes laf ediyor. Kendi annem bile ediyir
Kişiye göre değişir
Yani bunu sıkıntı etmeyen erkeklerde var mı ? Normalde kilolu sevmeyen birisi mesela
Tabi ki var
Şimdi sevgilim baliketli kizlardan hoşlanıyor bunu biliyorum. Ama benim kilom ondanda fazla. Bi ara diyordu zayıflamam gerek diye. Şimdide sorun değil falan diyordu
Merak ettim o kadar akıcı anlatiyonki😊😊o kilolu ise sen hiç takma
Yok yanlış yazdım sanırım. O çok zayıf zaten 60 kilo falan ben ondan çok kiloluyum öyle diyecektim. Ama sanırım zaten bi önemi kalmadi. Bugün ayrılmak istediğini söyledi
Hiç takma kafana boş ver salla gitsin. Seni istemeyen biri için asla üzülme
Yani benim suçumdu aslında. O gün kilom yüzünden ben ayrılalım dedim. Ozgüvenim yok benim. Ona daha güzel iyi birisini bulmasini söylemiştim. Sürekli kilomu dert ediyorum. Oda yoruldu tabi. Ben soğuk davrandım bugünde öyle dedi şu an brz zaman vermemi istedi
Akışına bırak o halde
Öyle yapmam gerekiyor zaten. Ama ayrılmasını istemiyorum. İçim rahat değil. Sevgisini öldürdüğümü söyledi
Bisey sorcam açıktan yazar misin
Sorun değilse tabi
Tm yazıyorum
Kilo verebilirsin spora başla yarın mesela
Yapiyorum ama hastalığım var zayıflayamiyorum
Çok geçmiş olsun, evleneceğin kişi bunu biliyorsa bugüne kadar dert etmediyse etmez rahat ol 🌟
Rahatsızlığın neydi bu arada
Özel değilse tabi
Tiroid hastasıyım. Eskiden diyordu kilo vermen gerek falan diye. şu an gelmemi çok istiyor diye sorun değil diyor
O zaman sorun olmaz gönlünü ferah tut
Tamam. Bugün az kalsin ayrilcaktim şu an benddn karar vermemi istedi yazaym ozmn ona
Buluşmak için mi?
Yani evet yazın bulusacaktik. Ozamanda direk nikah koymak istiyor
Kiymak
Yani buluşmadan olmaz buluşun nasipte varsa olur zaten
Buluscaz 1 hafta gezecez ondan sonra direkt nikah istiyir
Ben müslümanım benim inancıma göre çok görüşmek caiz değil zaten yaratıcı uygun görmüşse ikinizin gönlünde de birbirinizi hoş eder. İnşallah hayırlısı olur sizin için. 🌸
Bizde öyleyiz. Tabikide aramizda bir şey olmayacak. Dokunmasi bilr yasak😅. Öyle brz gezecej tabikide tek olmayacaz. Ondan sonra nikah kiydiracaz günah olmamasi ivin
Hahaha güzel o zaman sıkıntı yok 😂
Umarım beni görünce vazgecmez ya. Beğenmeyip gözünün dışarıda olmasini istemiyorum
Görüntülü konuştunuz mu hiç
Buluşmadan önce görüntülü konuşsaydınız rahat ederdin biraz
Konuşuyoruz görüntülü ama boydan görmedi beni
Kilonu biliyor ama öyle demiştin
Evet biliyor. Hatta ilk başlarda kilonu sevmiyorm kilo ver falan diyordy aramizda çok fark olur gibi şeyler.. şu an herseyinle kabulum diyir
O zaman sana karşı sevgisi yoğunlaşmış sevgisi daha ağır bastığı için sorun olmayacağını dile getirmiş bence sorun olsa kolay kolay kaçmaz bundan dile getirirdi ya da uzaklaşırdı
Ama gitmemiş yanındaysa problem yok gibi :)
Ben istemiyorum dedikce israr ediyor. Sence daha çok seviyor olabilirmi? Eskisinden daha ilgili davraniyor
Olabilir tabi ama bunu sen daha iyi bilirsin hissedersin mesela buluşmanızda hisleri duyguları ufak bir hareketinde bile belli olur o yüzden buluştuktan sonra buna karar verebilirsin bence
Tamam ozaman. Bulusacagini soyleyim zaten 4 ay var daha
Buluşmanıza 4 ay mı var ben de yarın sandım 😂
Yok ben yurt dışında yaşıyorum o yüzden 4 ay sorna
Ne kadar süredir konuşuyorsunuz
3 yıldır konusuyoruz 1 yıl ve 1 aydır beraberiz
Sizin bayağı olmuş ama neden onun hislerine güvenmiyorsun ki
Maşallah bu arada
Bilmiyorum. bana kilom çok sorun çıkarıyor.. böyle sevemeyecegini düşünüyorum hep. Kimse kilolu birisini istemezki
Gönlün güzel olduktan sonra bence hiç önemi yok sen kilona fazla takıldığın için huzursuz olursun karşıdaki de huzursuz olur uzaklaşır takma kafana ya zaten sorun etse ilk baştan beri uzatmazdı 3 yıl diyorsun uzun bir süre yani
Evet ama ilk başta bukadar değildim. Sonradan aldım bu kilolari. Ailem falan herkes dalga geçtiği için ben çok takıyorum kilomu
İnternetten baktım da dengeli diyet ve haftada 3 4 gün spor ile kilo verilebiliyormuş yani eğer çok kafaya takıyorsan bence diyetisyene uğrayabilirsin
Umutsuz olsanda uğra en azından denedim dersin
Diyetisyeni aradim. Bana geri dönmedi. Başka diyetisyende yok yakinlarda. Yürüyüş yapıyorum zaten en az yarim saat. Azda yiyorum ama faydası olmuyri
Spor salonlarına baktın mı peki. orada spor hocasıyla ilerlersin
Spor salonuna gidecek cesaretim yok.. ben insan arasına ztn çıkamıyorum
Kilolu olman gerçekten sorun değil boş ver insanları onlar kim hepimiz insanız herkesi bir kalıba sığdırmaya çalışıyoruz yanlış. Kilolu olabilirsin ama geri dönüşü olmayan bir şey değil kendini Kilolu mutlu hissetmiyorsun ve kilo vermek için spora gidiyorsun bundan daha mantıklı ne var? Bu arada kilonu sen kafana taktığın için söylüyorum yoksa nasıl mutluysan öyle devam kimseyi ilgilendirmez
Yol canım daha neler
Ederler
Çok sevse bile mi?
Yoo etmez