Bi kızı başta istemeyen erkek kız 25 kilo verdiğinde ve ciddi ablamda dikkat çektiğinde pişmanlık hisseder mi adım atar mı kızın ona olan ilgisini biliyor
erkek aslan burcu
Bi kızı başta istemeyen erkek kız 25 kilo verdiğinde ve ciddi ablamda dikkat çektiğinde pişmanlık hisseder mi adım atar mı kızın ona olan ilgisini biliyor
erkek aslan burcu
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aslan burcu erkeği evlilik isteyinceye kadar gözü güzel çekici özgüvenli kadın ister. Ayrıca kilo verdiğinde kendi hayatına baktığında özgüvenin yerine geldiğinde seni elde etmek için türlü türlü oyunlar oynayabilir. Ya avısındır ya da amacı. Asla belli olmaz.
Peki işletmesi var oraya gitmek istiyorum başka türlü beni göremez karşılaşamayız oraya kız arkadaşlar la mı yoksa yakın bi erkek arkadaşımla mı gitmeliyim sence
Aslan burcu aptal bir erkek değil aksine çok zeki oluyorlar. Oraya ne amaçla geldiğini bilecek zaten. Bu seni onun karşısında daha aciz ve basit duruma düşürür. Ben bütün burçları bilen bir insanım astrolojiyi iyi biliyorum böyle bir şey yaparsan komik duruma düşersin onun karşısında.
O zaman beni göremez asla yani görebileceği bi yer yok:) eve gel kahve mi yapayım diyeyim direk 😂😂😂😂
Onun mekanında ona racon mu yapcan :) Onun kafa yapısını bilmiyorsun. Egoist birini kıskandırmaya çalışman ancak seni basit konuma sokar. Senin dışarda görmesi lazım bunun da imkanı yoksa yapabileceğin bir şey yok. Ayrıca bence unut gitsin senin için daha hayırlısı olur çünkü aslan erkeği birini kolay sevmez kimsenin de kolay kolay peşinden koşmaz. Onu anca koç burcu erkeğine yaparsın.
uzak durun
kız bu kadar kilo verse zaten niye dert etsin ki onu git başkasını bul
Yine istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?