Kesinlikle evet. Soğumak ne demek? Ayrıldım bu yüzden. 3 yıllık ilişkimi bitirdim. Önce uğraştım vermesi için, destek oldum. Diyetisyene vs gitti ama baktım olmuyor ve sorumsuzca davranıyor hala ben de ayrıldım. Kötü uyarılarda bulunmuştum ayrılmadan önce. Fiziksel olarak çekici bulmadığın biriyle arandaki bağı koruyamazsın.
Yani, olabilir. Fazla kiloyu sevmem. Sağlığı için de sıkıntılı. İdeal kilosundan birkaç kilo fazlası olabilir ama daha fazlası soğumama neden olabilir.
Evet olur maalesef, küçüklüğümden beri kilolu kadınlara karşı hoş bakamıyorum. Arkadaşlık komşuluk olur ama eş olarak, büyük konuşmak istemiyorum ki olmaz. Bunu sevgilime de söyledim, önyargılı olmak istemiyorum ama öyle. Hastalığı vardır, veya bünyesi öyledir ama onların da bir gönül çalanı olur.
Şahsen ben 99 kiloya kadar çıkmıştım ilişkimde sevgilimle gayet iyiydik her konuda. ayrıldıktan sonra 5 - 6 ay içinde geri 75 kiloya gelmiştim. Bence ilişki sağlık açısından biraz sıkıntıya sokuyor :D
Sevgi kıl, tüy veya kilo işi değildir. Sevgi kalp işidir, seven her hali ile sever. Sevgi karşılıksızdır. Kadın duygusaldır erkek mantığıyla hareket eder ve sevmeyi kadından (annemizden) öğreniriz veya öğrenemeyiz. Bir kişinin fiziksel özellikleri ön plana alınıp sevilmesi demek ilerde o özellikler ortadan kalkınca sevilmeyeceğini hor görüleceği anlamı taşımamalı. Bir kalbim varsa tek kişiye ait olmalı ve o kişi orayı hak etmeli.
Sevginin boy, kilo, yaş gibi takıntıları yok, insanların var. Seviyorsam kilo aldı diye soğumam, hasta oldu diye soğumam, saçları döküldü diye soğumam. Kişiliğini seviyorumdur, sonunda toprak olacak şeylerle ilgilenmem. Ömrümün sonuna kadar beni mutlu edecek karakterde olsun yeter. Onda bi değişiklik olmasın. Yanii aslında uzun lafın kısası, sevdiğim insan mutlu ve sağlıklı olsun gerisi fasafiso
Evet olabilir. Kiloya biraz önem veririm. Hayatının stresli bir döneminde kilo aldıysa anlarım ama çok kilo aldıysa ve önemsemiyorsa soğurum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bu çifte standardı anlamıyorum. Soru sormuştum herkes kilolu biriyle sevgili olmam demişti. E hoşlandığın erkek kilolu işte. Kilolu haliyle tanissaydin beğenmeyecektin. O yüzden soğumam diyenler kendisini kandırıyor
Bir ara baya kilo almıştı sevgilim. Yüzü çok iri duruyordu. Canım sıkılmıştı bu duruma ama bir şey diyememistim. Çünkü onu çok seviyordum. Sonra kendiliğinden verdi. Simdi fotoğraflarimiza bakınca ne kadar obezmisim diyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
düşünsene normal evleniyorsun. sonrası löp löp et. keşkül gibi dalgalanıyor. her yer portakal kabuğu görünümü.
farkındaysa ve daha sağlıklı bir kiloya sahip olmak için çabalıyorsa soğumama sebep olmaz. ancak sürekli yiyip kendine dikkat etmiyor ve halinden de mutluysa soğurum