AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Tabiki hastalık herşey kafada biter kendine dur demeyi öğrenmelisin
Şişman yağlı kadın kadar iğrenç bisey olamaz iyyy
Öyle de demede şimdi
Bi erkek olarak kötü hissettiriyor. Dokunmak bile istemiyorum😑
Ya ben de senin gibi biri bana dokunsun diye ağlıyodum salak mısın
denmez la , günah
:)
Spor yapman lazım spor bisikleti al her gün 1 saat bin kilo verirsin bi de 21 gün dişini sık çikolata şeker vs. tüketme 21 gün sonra artık kendin yemek istemeyeceksin yemek bağımlılık olmuş bence sende
Paran var ki yiyosun ben olsam ben de yerdim canim nasil çekti. Iste yiyemedigimden 55 kiloyum Şu an yaa
Az ye de kilo ver, Afrika'daki açlığın pençesinde olan çocukların sorumlusu sensin?
Töbe saat 05:11 bu yoruma çok güldüm
Canın sağolsun 😘
Abartma kardesm ya
Aynı sorundan muzdarip gibiyiz ama sabah kahvaltini çok iyi yap sebze ve yumurta özellikle olsin
Genelde iyi bir kahvaltı alışkanlığı olmayınca böyle oluyor
Baya sağlıklı kahvaltı ediyorum aslında aksam üzerine doğru bozuluyor denge
Sana Tavsiyem Doktora Git Dahiliye Senin Endokrin Testleri Yaptıracak Değerlerini Bakıp Ona Göre Tedavi Başlatacak.
sana gerçeği söyleyeyim kendini aç bırakman lazım bunu oruç tutarak yap tabi şekerin vs yoksa amaç mideyi küçültmek
Yeme bozukluğun vae sanırım aynı durumdayım çünkü piskiyatirste gitmeni öneririm ben öyle yaptım çok faydasını gördüm piskolojik bi bozukluk aşırı yeme
Aynısı bende de var şu an zayıflamaya çalışıyorum daha fazla ilerlemeden kendini durdur
Karni aç olan degil ruhu ac olan cok yer moralini yukselt ve kendine uğraşlar bul hareketsizlik de çok yediriyor harekete başlayinca evdeki oturmuş halinden daha az yediğini farkedersin
120 kiloyken bende öyleydim. Duygusal açlık hat safada.. Bir diyetisyenden yardım alman en doğrusu.
Şimdi kaç kilosunuz diyetisyen e gittiniz mi siz
@Kadir2134 65 kiloyum. Evet gittim
şu an boyunuz ile kilonuz ideal mı
@Kadir2134 boyum 172. Belki birkaç kilo versem daha iyi olabilir ama şuanlık memnunum
Boyuna göre kilon gayet iyi bence bende 176 yım 83 kiloyum
Tek yolu beslenme takibi ve spordan geçer ilk zaman zorlanırsın ama iradeli olursan gayet kolay zayıflayabilirsin. Kendini demoralize edersen hiçbir şeyi başaramazsın.
Mutsuz olduğun için kendini yemeğe vermiş olabilirsin
Hastalık değil ama psikolojik bişi bende de vardı. Doymama hissi
Ben 128 kilodan 87 ye geldim 6 ayda 40 kilo verdim bence hiçbirşey imkansız değildir öncekile irade ve azim olacak.
Nasıl yaptıııınnn
Diyet yaptım düzenli ve sağlıklı besledim beyaz ekmeği kesip çok tahıllı ekmeği yemeğe başladım günlük 15 bin adım attım yağlı kızartma şeklinde hiçbir yemeği bir kere bile yemedim. abur cubur yerine sürekli cebimde atıştırmak için kuruyemiş koydum ceviz, çiğbaden, çiğfındık, yedim pirzola gibi kırmızı etleri yemedim genelde yemeklerim baklagiller den oluyordu liften dolayı mercimek, nohut, fasulye. Yerdim beyaz et çok tükerttirdim ama fırında ve ızgara veya haşlanmış olarak yedim yani burda yazsam bitmez sen anladın ne demek istediğimi👍🌼
Aşırı olmama şartıyla kadının iri en güzeldir fazla takılma yani 💯
Kendine karar kıl 2 gün boyunca bı yarim kuru ekmekten başka hicbisey yeme. Gerekirse sinirdenn ağla ama yeme
sen eşini bile yersin.
şakası bir yana dr gorunsen? troidlerde sıkıntı olabilir.
Bir doktora git tahlillerini al şekerde olabilir
Randevu aldım inşallah giderim
iraden zayıf anlaşılan
Evet fazlasıyla
doktor gitmeliisn hemen istahini kescek bsieyler vermeli stresslimisin yoksa bnde stressli olunca cok yemek yerdim
Canim bende hep yemek istiyodum ama 2 gùn kendini kìssan iştahını kapar zaten spor yap ve detox lar dene eminim cok etkisini goreceksin
moralini bozarsan baştan kaybedersin bi kere 2. side kendini tutabilirsin bence mesela en azından 8 den sonra yemeyi kesebilirsin iyi kilo verdirir
Açlık-tokluk kan şekerinize ve tiroid hormonlarınıza baktırın mutlaka. Çok geçmiş olsun.
ben daha fazlasını yiyorum ama 50 kiloyum
Senin gibilerden nefret ediyorum zaten
Aman ye gitsin birdaha ne zaman gelcez bu dünyaya kiloyu sıkıntı etme bi anlık hırsla verirsin kilolarını
Stres ve duygusal zedelenmeden olabilir. Ama yakıyosan yediklerini ve aşırı kilon yoksa sıkıntı yok. Ye, bende yiyorum, ama fitim
sizin doktora görünmeniz lazım buralardaki bilgi karmaşasına pek aldanmayın bir uzmana görünün..
Eğer herhangi bir hastalık için ilaç vs kullanmıyorsan, Psikolojik sorunların var muhtemelen.
Yulaf veya müsli ye hem lif oranı yüksek hem tok tutar tavsiye ederim dene.
Hey maşallah maşallah bu kız ben 😂
Bir diyetisyne görünmelisin
Yedikte yiyesi gelio insanın bıçak gibi kes yeme iştahın kapansın tut biraz kendini
Şeker hastalığı olabilir
Yok arkadaşım malesef yok
Sana sevgi ve saygı duyuluyor mu?
Bi hormon tahlili yaptır.
var.. insülin direncin var bi baktır.
Sevgili yap. Duygusal olarak aç olabilirsin,
Spora başlamakta fayda var gibi
Doktora gittin mi bi de spor yapiyor musun?
Dahiliyeye randevu aldım yürüyüs vs yapıyorum ufak bir bahcemiz var orada da ćalışıyorum
Boyun kaç 90 kiloya?
165
Bende çok yiyorum ama kilo alamiyorum
Kanka o ne öyle nispet yapar gibi sjdh
@Şştbayım ne diyim hayatim oda yemesin hshssh
Yeme hastalığı olabilir
İnsülin direncine baktır mutlaka.
Psıkolojık promlem ruhun ac
Keşke sizde ki iştah bende olsa.
Onlar dogustan ac sen sesini cikarma sakin 😁
insülün direncin var senin. Bir baktır
Evinde güzel yemekler yapma.