İştahımın açılması ve boyumun uzaması için bunları kullanıyorum sizce işe yarar mı
(Boy 168, kilo 52)
(Boy 168, kilo 52)
Valla ben ayakta durayım diye sınav döneminde kullanmıştım. 18 saat uyuttu beni hatta uyandığımda bi 18 saat daha uyurdum o hale soktu. İlaç şirketini aradım biz bu durumda bir şey yapamayız denildi. Vücuttan vücuda etkisi belki değişir de benim canım çıkmıştı. İyi olacağına kötü etki yapmıştı
Cevap
4Cevap
İşe yaramaz sağlıklı olmanı sağlar ama bunlar iştah açıcı megamax gibi ürünler değil psikolojinle alaka mutlu olduğun zaman yersin
boyun daha uzamaz sadece ameliyatla belli bi cm uzatabilirsin
İştahını açmada yarayabilir de boyuna çok etki eder mi bilmem. Boyunu neden uzatmak istiyorsun?
Kısa olduğumu düşünüyorum
Normalsin 1.68
Yarar, ben çok faydasını gördüm.
Balık yağı gerçekten çok kilo yapıyor.
Yasin kac ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Kullandığınız besin desteklerini markalara ulaşarak sorabilirsiniz. Size iştah düzenlenmesi ve büyüme gelişme açısından önerebileceğim vitamin-mineral takviyeleri polen ve arı ekmeği olacaktır. Polenin içerisinde; B1, B2, B3, B5, B6, B9, E, C vitaminleri, biotin, ayrıca potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko, demir, bakır, manganez ve fosfor gibi mineraller yer alır. Tüm bu bileşenleri bir arada barındırdığı için literatürde “Tek Tam Gıda” olarak geçer. Günlük vitamin ve mineral ihtiyacımızın karşılanmasına yardımcı olmak için tamamen doğal ve güçlü bir kaynaktır.
Bilimsel araştırmalar, günlük enerji ihtiyacınızı karşılamada güçlü bir besin ögesi olan polenin performans artırıcı etkisi olduğunu göstermektedir. Vücut için elzem bir aminoasit olan Fenilalanini içeren arı poleni, iştah düzenleyici görev görür. Ayrıca polen, doğal olarak içerdiği omega 3 ile iştah kontrolünüzü sağlayacaktır. Kısacası polen desteğiyle ekstra vitamin-mineral takviyesine ihtiyacınız olmayacaktır. Arı ekmeği ise polenin fermentasyon sonucu yararlı bakterilerden zenginleşmiş formudur. K ve B vitamini açısından oldukça zengindir. Yüksek probiyotik içeriğiyle bağırsak sağlığınızı ve buna bağlı olarak bağışıklık sisteminizi destekler. İştah kontrolü sağlar, büyüme gelişmeyi destekler.
Sağlıklı günler dilerim.
Sevgiler.