Marincap kullanıp kilo alabilenler var mı? Kilo almaya yardımcı olduğunu duydum. Kaç haftalık kullanımının ardından etkiyi görürüm, iştah açma yönünden?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Bakın en iyi beslenme şekli tencere yemediği dediğimiz ev yemekleri ve meyve sebzeden zengin beslenmedir. Balık yağının haftada 2-3 gün balık tüketerek doğal yollardan alabilirsiniz. Eğer ek takviye almaya ihtiyacınız varsa buna dr karar vermeli. Kan testi yapılır size öneride bulunulur. Öyle öneriye göre gıda takviyesi, vitamin kullanmak çok sakıncalı. Allah korusun sağlığınızdan olursunuz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- s+1 yıl
@AdilOlmayanYıldırım balik yagi diyor bilgin var mi🙄
02 Yorumla- +1 yıl
Marincap parabenler içeriyor tavsiye etmem ben ocean plus kullanıyorum katkısız.
- +1 yıl
Balık yağının kilo ile de doğrudan bir bağlantısı yok sadece sağlıklı bir yağdır kalp damar sağlığını korur.
O haplarin hicbir etkisi faydasi yok, kilo haplarla alabilmen icin kutu kutu o haplardan yutman lazim.
Kilo almak istiyorsa ara ögünler findik, fistik türü yiycekler ekle, bol meyve ye, kesin alirsin, üstelik saglikli00 YorumlaBalık yağı kilo aldırmaz, iştah açar. Bütün olay budur. Kilo almanın bence en doğal yolu aşırı su tüketmek ve mideyi genişletmek. Egzersiz yapmayı da ihmal etmeyin. Şekilli kilo alma gerçekleşir.
00 Yorumla- +1 yıl
valla hic balik yagi kullanmadim ama kedilerime duzenli veriyorum oradan ornek verebilirim,2 haftadan sonra istahlari baya acildi ve baya kilo aldilar
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Umarım ben de alırım
- +1 yıl
Hafıza ve kilo aldırıyor özellikle yemek aralarında içip tekrar yemek yemek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Günlük olarak balık yağı hapı kullanmanın ne gibi faydaları olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Günlük olarak balık yağı kullanımı, omega-3 ihtiyacının karşılanmasını destekler. Omega-3 yağ asitleri, vücutta üretilmeyen, vücuda mutlaka alınması gereken esansiyel yağ asitleridir. Omega 3 yağ asitleri, vücuda balık yağı ile alınır. Takviye edici besin olarak adlandırılan balık yağı, kardiyovasküler (kalp ve damar) sağlık başta olmak üzere, bağışıklık sistemi, eklem ve romatizmal hastalıklar, sinir sistemi bozuklukları gibi sorunların tedavisine destek olarak kullanılır. Hafıza kaybı ve unutkanlığı önler.
Ayrıca çocuklarda büyüme, gelişmeye destek sağlar, konsantrasyonu ve bilişsel fonksiyonları arttırır. Düzenli fiziksel aktivite yapan kişilerde, spor sırasındaki performansı arttırıcı etkisi olduğunu gösteren bilimsel çalışmalar da bulunmaktadır. Balık yağı ayrıca vücuttaki bütün organları kontrol eden ve hormonlara benzer etki gösteren maddelerin (Prostoglandinlerin) üretimine ve ağrı, iltihap, şişkinlik ve gazlanma gibi vücut tepkilerinin düzenlenmesine yardım eder. Prostoglandinler, kan pıhtılaşması ve alerjik reaksiyonların azaltılması ile diğer hormonların düzeltilmesinde önemlidir.
Sağlıklı günler dilerim.
Sevgiler.
Hanimefendi hapla alinan balik yaglarinin sagliga yararli hicbir etkisi yok, bilginize.