Biliyorum şişmanlatıyor ama umrumda değil bir süredir kullanıyorum günde 1 defa 3 kilo almışım.Sadece şunu soracaktım acaba günde 2 defa kullanmanın herhangi bir zararı varmı? varsa nelerdir?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
kilo yapar arkadaşım o doğru evet..günde 2 kez kullanmanızın zararı yoktur emin olun tam tersi müthiş faydaları var vücuda sadece kilo hariç malesef.He bide tabi aldığınız balık yağı markasıda önemli piyasada işe yaramayan çok balık yağı var bu yorumuma cevap verirseniz size gerçek markayı söyleyebilirim..Yanlış anlamayın amacım reklam falan da yapmak değil sadece mesajımı kaale alıp almamanız açısından böyle söyledim..
05 Yorumla- +1 yıl
Link paylaşamıyorum xper seviyem yetmediğinden dediğim başlığı kopyalayıp youtube a yapıştırınız başlık bu;Kullandığınız balık yağı bu testi geçmiyorsa boşuna kullanmayın..
- +1 yıl
"dr hakan serdar çiftçi omega" birde bu videoyu kopyalayıp yapıştırınız youtube'a izleyiniz lütfen şiddetle tavsiye ediyorum...bu arada ürün forever living products firmasının arctic sea omega 3 diye geçiyor.
En İyi Cevaplar
Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Kullanıyorsan zaten direkt zararlı diye biliyorum, bir ara bir yerde okumuştum. Kullanmıyorsundur gerçi o yaşta ama... :)
00 Yorumla
kilo aldırmadığı yazsa da aldırıyor, gelişme çağında isen normal yağ şeklinde kilo almıyorsun kemiklerini irileştiriyor, boy uzatıyor fakat günde 1 tane yeterli, fazlası zarar
00 Yorumla
- +1 yıl
herseyin fazlası zarar azı karar
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Eğer boy uzaman devam ediyorsa aldıgın kilolar boy olur canım ya da sen işini garantiye almak için kalorisi yüksek gıdaları azaltıp spor yapabilirsin böylelikle fazladan kilo almamış olursun.
10 Yorumla Ben çok kullandım hiç kilo aldırmadı bana. Prospektüsünde günde 3 kez içilmesi gerektiği yazıyor. Ayrıca zayıflattığı konusunda çalışmalar yapılıyor.
10 Yorumla- +1 yıl
Yetişkinlerde kilo yapar. 1 hap kullanmanı tavsiye ederim. Gene de bir doktora ya da eczaneye sormanda yarar var.
00 Yorumla - +1 yıl
Haftada 3 kez kullanman yeterli balık yemiyorsan.Balık yiyorsan zaten almana gerek yok.
00 Yorumla - +1 yıl
Balık yağı hapı şişmanlatmaz zayıflatır. Dozajı aşman gerek zayıflatabilmesi için.
00 Yorumla Mide bozukluğun ayol açiyor.. Zararli.. ;) Tuvaleti tikarsin aman dikkat bacim :D
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bu balık yagının ismi ne verebilirmisin hapın ısmını
04 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
e bende bunu kullandım ama fayda etmedı.bunu gunde bır degılde 3 ogun yutsam bır zararı olur mu?
balık yağı çık faydalıdır zekayı açar.. herşeyde olduğu gibi balık yağının da fazlası zarar
00 Yorumlaneden kullanma gereksinimi duyuyorsun ki ?
05 Yorumla- +1 yıl
başka şeylerle takviye yapabilirsin. bende öğrenciyim aylardır balık yemedim yani belki 8 belki daha uzun . sen öyle bir sormuşsun ki sanki bırakmak istemıyorsun daha cok baglanmak istiyorsun böyle snn bir yanın olmuş gibi yorumların ve soruyu bilmıyorm bana mı öyle geldi.
sorunun cevabına gelince. bi sıkıntı olmaz günde 2 kere alacaksın diye vermişti doktor bana. ama doktora kontrol olmadan dozu yukseltmemeni tavsiye ederim. belki alerjik reaksiyon yaratacak bir şey vardır sıkıntı cıkar.
kilo yapıyorsa bide kullanak
09 YorumlaYok degil. balık yagı güzeldir.
00 Yorumlakilo almak için mi kullanıyosun?
01 Yorumla- +1 yıl
o ne ıcın kullanacagına baglı
00 Yorumla neden kullanıyosun?
14 Yorumlasebep?
01 Yorumlazararı yok
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi