Aranızda balık yağı hapı kullanan varmı? zayıflatıyor diye duydum doğru mudur?
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben kullanıyorum...sanırım tüm balık yağları için geçerli değil...
seven seas pulse kullanıyorum.. ve evet yani böyle hani zayıflatma hapları gibi değil ama yani daha tok hissettirdiği için sanırım yada vücudun ihtiyacı olan birşeyleri verdiği için, nedenini bilmiyorum ama
evet ! zayıflatıyor sonuç olarak =)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben kullanıyorum ama zayıfladım ne şişmanladım,bence bunlara etkisi yok ,iştah falan da açmıyor sadece balık tüketmiyorum bu yüzden ve bağışıklı sistemimi güçlendirmek amaçlı kullanıyorum ,vitamin takviyesi tek amacı ..
00 Yorumla
Sağlık & Diyet konusunda 634 cevap paylaştı. birisi balık hapı yagı kilo aldırımı diyordu sen zayıflatırmı diyon bir kere normal balık bile cok yersen kilo alırsın B1, B2, B6, B12 ve A vitamini var boyda uzatır kemikleri ilikleri güçlendirir
00 Yorumla
halk arasında kilo aldırmak için kullanıldığı düşünülsede balık yağı metabolizmayı hızlandırıcı özelliğle zayıflamak için kullanılır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
zayıflıkla alaksı yok... omega 3 için kullanıyorum.. en azından ben senden duydum .. nerden bakarsan 10 yıldır kullanıyorum..
00 Yorumla- +1 yıl
aksine kilo aldırıyor ama yararları saymakla bitmez.
00 Yorumla - +1 yıl
Balinanınki değilse belki... Yine de hamsininkini dene derim :))
00 Yorumla - +1 yıl
kim demisse seni yemis
ben 3 ay kullandim 10 kilo aldim :(((02 Yorumla- +1 yıl
belki sen hareketli oldugun icin kilo almiyorsun
ama yaz ayinda aldim balik yagini
- +1 yıl
balık yağı bana kilo aldırmadı da zayıflatmadı da etkısı nötr yani
00 Yorumla - +1 yıl
Zayıfltamaz.Amaç burda kalp damar sağlığı için gerekli olan omage 3 almak.Balık tüketilmiyorsa alınmalı zaten.
00 Yorumla - +1 yıl
hepsi fasa fiso be, en iyi zayıflama yötemi şu; az yemek, çok hareket ve 3 beyazdan uzak durmak
00 Yorumla balık yagı tam tersi şişmanlatır
vücudu besler , kilo aldırır00 Yorumlakim söyledi sana walla tombiş olursun balık yağı feci kilo aldırır
00 Yorumlabalik yagi unutkanlik, hafiza kuvvetlendirme ve boy uzamasinda yardimci rol oynuyor benim bildigim.
00 Yorumla- +1 yıl
unutkanlığa birde kilo alımına yardımcıymış die bi duyum almıştım
00 Yorumla aynı hapı kilo almak için kullanan arkadaşım var. :)
00 YorumlaYanlışlıkla belki olabilir ama normal şartlarda kilo almak için kullanıldığını biliyorum.
00 Yorumlaben kullanıyorum ve tam tersine iştah açıcı özelliği var kan dolaşımınıda hızlandırıyo
00 YorumlaYağın zayıflattığını da ilk kez duydum :D O kilo almak için kullanılır.
00 Yorumla- +1 yıl
ben kullanıyorum zayıflatma yapmıyor daha çok beyin gelişimi için faydalı diye biliyorum
00 Yorumla - +1 yıl
kilo aldırır o haberin olsun
00 Yorumla - +1 yıl
beyaz ekmeği kesmeden ne yersen ye zayıflamazsın
00 Yorumla - +1 yıl
Kilo aldırmıyor muydu ?
00 Yorumla - +1 yıl
alakası yok daha kilo alırsın
00 Yorumla - +1 yıl
seni yemişlerr. kilo aldırır.
00 Yorumla kilo aldırır o ?
00 Yorumla- +1 yıl