165, 74 kilo ile başladım.
Su tüketmeye ve yeme içmeme çok dikkat ediyorum.
Ama şöyle ki nasıl sporlar yapmam gerektiğini bilmiyorum çünkü üst bölgem bacaklarıma göre daha kilolu.
Kollarımı, sırtımı belimi özellikle eritmek istiyorum. Nasıl sporlar yapmalıyım? Vücudumu nasıl biçimlendirebilirim
Su tüketmeye ve yeme içmeme çok dikkat ediyorum.
Ama şöyle ki nasıl sporlar yapmam gerektiğini bilmiyorum çünkü üst bölgem bacaklarıma göre daha kilolu.
Kollarımı, sırtımı belimi özellikle eritmek istiyorum. Nasıl sporlar yapmalıyım? Vücudumu nasıl biçimlendirebilirim
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
10Çok çok teşekkür ederim
Ağırlık ekipmanim yok ağırlık gerektirmeyen spor önerilerin var mı peki?
Ben daha önce diyet yapıp 5 kilo daha vermiştim. Ama spor programım yoktu dans filan ediyordum yürüyordum.
Şimdi kilo verirken biçimlenmek de istiyorum belim filan incelsin kollarım :(
Ağırlık yoksa evde var mı pet şişeler? Onları doldur ama güzelce kapat kapağını :) Ağırlık gerektirmeyen olarak dersem de 》Pamela Reif 'in upper body videoları var YouTube ' de. Bir bak derim aşırı etkili üst vücut için. Ayrıca 7 min plank videosu da vardı. Orada da üst vücut odaklı oluyor. Ne demek :)
Birde en iyi karın, bel için 》Pamela Reif ' in 10 min abs videosuna bakabilirsin, aşırı etkili. Chloe Ting diyorlar hep duymuşsundur belki. Ama çok etkili değil yani denedim kaç sefer fakat etki yok.
Pamela ya kesinlikle bakacağım. Çok sağ ol.
Chloe denemiştim ama yapamıyorum tamamlayamıyorum hiç spor geçmişim alışkanlığım yok diye sanirim güçsüzüm
Bak, Pamela hiç dinlenme koymuyor aralara. Yani Chloe 'nin biraz üstü hareketleri ve videoları. Ama gözün korkmasın. Ben ilk yaptığımda çok yapamıyordum. Sonra komple alıştım ve gördüm değişimi. Chloe 'de çok değişim olmuyor ama Pamela yapıp 1 haftada karın yağlarını eriten çok insan var. Yapamazsan bile bırakma , videoyu durdur sonra dinlenip devam et. Sonra kesin alışacaksın zaten
Dediğin kadına baktım simdi, biraz yorucu olacak fakat evet özellikle kolları çok iyi çalıştırmış. 1 ay boyunca bu videoyu ve belki görmüşsündür squat programı var ilk gün elli ile baslayıp her gün +5 ilave eden. Bir ay bunları yapıp, diyetle 65lere filan inebilsem, görünüşümü biraz düzeltebilsem çok sevineceğim. İlk hedefim
Biliyorum o programı. Kesinlikle dene, çok işe yarıyor. Birde insan yoruluyor ama her şeye değiyor. Bir zamandan sonra spor yapıp kendini zorlamaktan da keyif alacaksın. Bir kere insan güçlü oluyor , hani kaslar filan da oluyor. Elinden geldiğince de sağlıklı beslen ama diyet değil. Paketli gıdaları sık tüketme. Arada tabii ye istediklerini. Ama mesela bir gün çok canın çekti yedin hamburger. Bitti, bozuldu her şey diye sporu bırakıp komple sağlıksız beslenme. Devam et kaldığın yerden. Çok oluyordu bende önceleri. Sonra yavaş yavaş bitti. Ayrıca Pamela 'nın sexy arms diye bir videosu da var, bakarsın zaten kanalına. Umarım istediğin gibi olur her şey. Kolay gelsin :)
Yaa harika bir insansın keske arkadasım olsaydın.
Gece ilgimi çeken insanla iletişimi kestik diye tam da bugün enerjim sıfırdı hevessiz umutsuzdum. Sayende tekrar toparladım hevesimi. Umarım sen de gönlünün istediği bi vücuda her zaman sahip olursun
Çok teşekkür ederimm :") Senin harikalığından öyleyim diyelim. Üzme kendini, senden bir tane daha yoook. Herkesi de salla. Bak kendine, keyfini çıkar yaşamanın. Ve mutsuz olduğunda direkt aç bir Ajdar- Şahdamar 😂 Ondan sonra ne mutsuzluk kalır ne bir şey. Umarım sen de istediğin vücuda kavuşursun ki bence öyle sadece bir tık güçlendirmek gerekk. İstediğin zaman da yazabilirsin yani elimden geldiği kadar her konuda yardımcı olurumm. Ve dediğimi unutma, senden bir tane daha yook :)
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!