Ne spor yapmak istiyorum ne diyet yaza kadar kilo vermek istiyorum üzerimde bi ağırlık varmış gibi sanki 90 kiloluk bi çuval yaşıyormuşum gibi hissediyorum nasıl kilo verebilirim?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
10Cevap
Kan değerlerine baktır zaten doktor neyi yemen neyi yememen konusunda bilgilendiriyor, ekmeği kes, sıkılmayacağın seveceğin bol salata tarifleri kaydet, yürüyüşe çık, günde 50 dakika kardiyo yap, bol su iç, ve ibrahim Saraçoğlu’nun zayıflama kürüne başla. Bende 90 kiloydum misafirliğe gittiğim yerde yer masasına otururken pantolonumun yırtılmasıyla başladı zayıflama isteğim. İstersen olur kendine inan...🙋🏻♀️
10 Yorumla- +1 yıl
Yoğurt, kefir, elma ile beslen çünkü bunlar seni tok tutacak ve spor yap
10 Yorumla - +1 yıl
Ekmekği azalt şekeri terket tuzu azalt düzenli spor yap düzenli yemekye abur cubur yeme düzenli uyu.
10 Yorumla - +1 yıl
Ekmeği kes önce tüm tahılları sonrasında günlük 1 saat spor ya da yürüyüş tempolu
10 Yorumla - +1 yıl
Spora başla ve hiç kimseyi umursama ne olursa olsun.
10 Yorumla - +1 yıl
Diyet ve spor olmadan hiç bir şey yapamazsın
02 Yorumla- +1 yıl
Ben yapmicam demedim zaten başlayamıyorum
- +1 yıl
He anladım kanka o zaman şöyle bir şey öneriyim aktarlarda satılan yağ yakıcılar var senin açlık hissini yok ediyor ve fazla fazla yağ yakmanı sağlıyor günde 1 saat yürüş ve bu yağ yakıcıyla her türlü istediğin kiloya ulaşırsın en eforsuz yolu bu tabi yan etkileri var ona göre
Az yemek le beraber spor yapmalisin
10 YorumlaEgzersiz yapmak
10 YorumlaSpor yaparak
10 Yorumlaİstemediklerini yaparak :D
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
hayallerini yıkmak istemem ama zor bence
12 Yorumla- +1 yıl
Neden zor olsun ki? Benim annem 46 yaşında 100 kiloyu geçmişti bile. Spor diyet yaptı, diyetisyene bile gitmedi. Şu an 70 kilo
- Cevap sahibi+1 yıl
@Azerbaijani_Girl hayalleri yıkık bi kız ya ondan dedim gııı
- +1 yıl
Diyet yap spor yap saglikli besle
00 Yorumla - +1 yıl
dun dun dinle
00 Yorumla ver ozman
02 Yorumla- +1 yıl
Tavsiyesi olmayanlar yazmasın :)
- +1 yıl
Diyet yap Olur zaten
10 Yorumla Yemiyecen bro 😂😂
10 Yorumla- +1 yıl
salata çok ye
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ah onu bende çok istiyorum ama veremiyorum yaa
00 Yorumla - +1 yıl
Yemiycez
10 Yorumla Balık etli iyidir 😇
00 YorumlaKusarak
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba;
Kilo vermek, yaşa, kiloya, cinsiyete, teşhisi konmuş hastalıklara, kan değerlerindeki düzensizliklere, fiziksel aktivite durumu gibi birçok faktörden etkilemektedir. Azim ve kararlılık isteyen bu süreç kişinin uyumuyla alakalıdır. Bir uzmana danışarak olmanız gereken kilonuzu belirleyebilir, kendinize hedef koyabilir ve bu hedefe sağlıklı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Birkaç kilo vermek bile sizi bu sürece daha çok hazırlayıp motive ederek yola emin adımlarla çıkmanıza destek olacaktır. Hızlı bir şekilde kilo vermek sizi yağlarınızdan kurtarmasa da vücudunuzdaki fazla suyun yani ödemin atılmasına fayda sağlayabilir. Bu sayede tartıda gördüğünüz kilo farkı sizi motive edecektir.
Haftada 4 gün, gün aşırı diüretik etkisi olan bu tarifi yaparak vücudunuzdaki ödemi atabilirsiniz. Gebe veya emziren anne değilseniz bu tarifi ayda 2 hafta kadar rahatlıkla yapabilirsiniz.
1 tutam mısır püskülü
1 bütün ananasın kabuğu
3-4 karanfil
1 çubuk tarçın
1-2 dilim limon
1,5 litre su
Suyu, mısır püskülünü ve ananas kabuklarını bir tencereye alıp kaynatın. Ardından karanfil, çubuk tarçın ve limonu içine atarak 10 dakika demleyin. Süzdükten sonra ister soğutarak ister sıcak şekilde afiyetle tüketebilirsiniz.
Aynı zaman da günlük alacağınız 3-4 bardak yeşil çay, beyaz çay gibi bitki çayları tüketerek metabolizmayı hızlandırabilirsiniz. En önemlisi tabi ki su tüketimi vücudumuzdaki ödemin atılması için günlük en az 3 L su tüketilmelidir.
Sevgilerimle