Bi'Bilen Seher Akgül'ün yeni nesil termal takımı kampanyamız sona ermiştir. 🎉 Yeni nesil termal takım kazanan 2 üyemiz;
@Maysgl 💜
@matemist 💜
Tebrik ederim, iletişim bilgileriniz için mesaj kutunuza bir merhaba demeye geleceğim. 🥳

Pandemi sürecinde evde kala kala yağlı yiyecekler, hamur işi pastalar yapıp da yiyerek bölgesel yağlara sebep olacak şekilde kilo aldım. Okul zamanı spora gidiyordum. Lâkin artık o da olmadığı için puf gibi şişip eve tıkılı kaldım.
Kilolarımdan, bölgesel yağlarımdan kurtulmak ve vücudumun sıkılaşması için düzenli yürüyüş yapıyorum. Spor programlarını indirip uygulamaya başladım. Ama bazı günler takatim kalmıyor ve yarıda bırakıyorum.
Egzersizler beni bir o kadar rahatlatırken antremanlara özgü kıyafetler giymek beni daha özel, azimli ve hırslı hissettirecektir. Çünkü spor yaparken spora özgü termal kıyafetler giymek vücudumun uyum içinde çalışmasını sağlayacaktır. Giyilen bu termal takım sayesinde motivasyonum daha yüksek ve enerjim tavan olmuş olacaktır.
Günlük hayatta spor esnasında normal kıyafet giydiğim zaman vücudum dışarı ter attığında, terlediğimde yoğun bir yorgunluk ve pes etmiştik üstüme çöküyor. Termal kıyafetler vücut sıcaklığını dengeleyerek teri dışarı attığı için zorluk çekeceğimi ve hareket özgürlüğümü kısıtlayacağını düşünmüyorum. Tersine gücüme güç, enerjime enerji katacaktır.🌷
Bu yazıyı buraya yazmak bir emektir 👏👏
Tebrikler matemist tanıdık bir yüze gitmesi güzel olmuş 😊
Rica ederim 😊
Diyetisyen olmak için 2 yıldır sınava hazırlanıyorum ve haliyle evdeyim psikolojim alt üst. 2 yılda 15 kilo aldım ve utanıyorum artık dışarıya çıkmaya beni tanıyanlar görürse tanınmaz haldeyim diye. Zaten kiloluydum ama üstüne 10 kilo aldım ve berbat haldeyim. Vaktim ve maddi imkanım olmadığı için spor salonuna gidemiyorum, e haliyle yedikçe kilo aldım. Ama en kötüsü de fiziği çok güzel bi kadınla aldattı beni sevgilim, bu dönemde. İyice işin içinden çıkamaz hale geldim ve sınava da odaklanamıyorum artık 3 ay kaldı. Eğer bu takıma sahip olabilirsem; diyet yaparak ve bu takımı kullanarak akşamları yarım saat de olsa yürüyüş yapmak için dışarıya çıkabilecem. Önce kendimi değiştirmek, sınava daha güzel odaklanabilmek, hocamız gibi geleceğin en iyi diyetisyeni olmak, hem de sırf kilo aldım diye aldatılmanın yaşattığı travmayı atlatmak, kendimde mucizevi bir değişim gerçekleştirmek için bu termal takımı kazanmak istiyorum, buna çok ihtiyacım var çünkü.
@KürkMantoluHayri mesaj kısmından size mesaj gönderdim fakat görmediniz sanırım iletişime geçebilir miyiz? 🙏
Termal takım yerine, kışlık bere veya içlik almamız mümkün mü acaba? Ben soğuk memlekette yaşıyorumda, okulumla evim arasında 8 kilometre var. Size zahmet öyle bir durum varsa, atkı eldiven falan çok iyi olur. Birde seher hanıma sorar mısınız evlilik düşünüyor mu acaba? Teşekkür ederim.
Cevap
75Cevap
pandemi de 15 kilo ya yakın kilo verdim artık daha zindeyim her gün en az 5 km koşuyorum sadece göbek bölgemde 5 kilo fazlam kaldı onun için işe yarıyorsa hemen alayım :)) malum en zor giden yer iç yağları
Koşarak mi verdiniz peki hangi saatler arasında koşuyorsunuz
@deliriceem sadece koşarak değil önce doktora gittim kan tahlilleri yaptırdım sonra diyetisyene gittim bir fikir aldım bazı ilaçlar kullanmam gerekiyordu ilaçların yan etkileri kiloolasıklarıda vs hepsini bir denge ve düzene sokup uygun diyet ve uygun spor koşu vs hepsi beraber bir kombinasyon ile ama koşu çok önemli bir yer tutuyor daha doğrusu kardiyo yaptım ama kardiyoyu yanlış yaparsan kasdan gider yağdan gitmesi için prof. destek almakda fayda var
Yaş kaç hocam
@deliriceem profilde yazan doğrudur
Prof a gidecek param yok ne yazık ki
Bende gitmedim profa sadece devletin Diyetisyeni ve doktorundan yardım aldım
Pandemi döneminde kendimi ve sevdiklerimi güvende tutmak adına mecbur kalmadıkça dışarı çıkmadım. Yaklaşık 1 yıldır evdeyim. Evde vakit geçirdikçe çeşit çeşit yemekler yaptım, sarmalararı, börekleri, sandviçleri bir güzel mideye indirdim.

Şimdi dönüp kendime baktıkça vücudumun spor, egzersiz ve yürüyüşe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu fark ediyorum. Tam bu konuda araştırma yapıyordum ki termal takımların, kilo verme konusunda ne denli mühim olduğunu öğrendim.

Termal takımlar zayıflamaktan, bölgesel kilo vermeye ve vücudun sarkan bölgelerini toparlamaya yardımcı olmakta oldukça başarılı. Ayrıca kan dolaşımını da hızlandırarak selülit sorunumu da daha kısa sürede çözecektir.

Vücudumda bölgesel kilolarım var. Hem iyi bir diyet programıyla hem de bolca egzersiz yaparak fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. Göbek ve basen bölgem kilo almaya oldukça meyilli. Yalnızca zayıflamak ya da bölgesel kilolardan kurtulmak değil aynı zamanda vücudumu da sıklaştırmak istediğim için bu termal takımlardan birini istiyorum. Eğer kazanırsam benim için oldukça kullanışlı bir hediye olacak.
Katılan herkese bol şans. 🌸
Selammmm🎈
Spor yapmak benim adeta vazgeçilmezim. Sadece bende değil ailece evde spor yapmaya başladık diyebilirim. Benim spor yapmam bütün aileyide teşvik etti düzensiz olan sadece babam. 😂

Ben genetik olarak kilo almaya meyilliyim fakat bunu düzenli spor yaparak koruyorum. Vazgeçilmezlerimde çoğunlukla yürüyüşler oluyor.

Sadece sporla olsa iyi bunu desteklemek içinde yediğimiz içtiğimiz besinlerede oldukça fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Ben hayatımdan şekeri, unu ve tuzu çıkardım hazır yiyeceklerden ve abur cuburlardan uzak duruyorum.

Yağ yakımı kolaştıran en önemli içecekse kesinlikle sudur. Suyun bir çok faydası olduğuna göre buyrun spor yapmaya a dostlar. Bir kaç gündür rahatsızdım haliyle de biraz kilo aldım termal takım benim için oldukça faydalı olacak bence.
Herkese şimdiden iyi şanslar diliyorum. 💫
Istemez miyim hemde çok isterim💃 Pek şanslı biri sayılmam çıkar mı acaba bilemiyorum🤩
Pandemi hayatımıza gireli 1 yılı aşmış durumda. Spor salonuna gidiyordum güzel bir vücut yapmaya başlamıştım ki salon kapandı 😐 Sürekli evdeyiz ayrıca beni çok zorlayan bir sınav sürecinden de geçiyorum sürekli oturur haldeyim😒

evden dışarı çıkıp güzel bir yürüyüş yapmayalı uzun zaman oldu 😐
Bolca kilo aldım 😐
Sürekli evde olduğum için birbirinden farklı tatlı, pasta, yemek tarifleri denedim ve bolca da yedim😅

Ama yaza fit bir şekilde girmek istiyorum🤗
Diyete ve spora bir yerden başlamam lazım 💃
Termal takımın faydalı olacağına inanıyorum 💖
Ayrıca bizlere bu fırsatı verdiğiniz için teşekkürler ks☺
Öncelikle böyle şeyler yaparak insanların yüzünde tebessüm oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum.😍 Spor aşığı biri olarak uzun vadedir spor yapmaktayım. Bayağı kilo verdim haliyle vücudumda özellikle bacak bölgelerimde selülit karın bölgemde sarkıklık oldu sporla bunları az da olsa toparlamaya çalışsam da bu takımın vücuduma oldukça etkisi olacağını düşünüyorum bu konuda. 😊 Kendimi güzelken ve fiziğim istediğim formdayken çok daha mutlu hissediyorum ve bunu birileri için değil sırf kendim için istiyorum. Kendimiz için yapmalıyız bazı şeyleri, kendimizi sevmeliyiz. Olduğumuz gibi kabul etmek yerine herkes yapıyor ben niye yapmayayım deyip bu işe spora sağlıklı bir hayata adım atmak bizim elimizde 🐥bunun başında sağlıklı beslenmek geliyor tabi ki ama yeterli değil ekstra desteğe de ihtiyacımız var fiziğimizi güzel gösterecek bu termal takım aynı zamanda spor aktivitesini etkisini arttırarak sıkılmaşmaya da yardımcı olacak bu en güzeli🤩termal tayt diye satılan piyasadaki ürünleri de denedim ve beni aşırı rahatsız etti onları da bırakmak zorunda kaldım. 😍Ama bu takımın güzel yorumları beni bayağı etkiledi. Pandeminin zorlu şartlarında hepimiz kendimizi yemeğe verdik haliyle şiştik bu amaçla düşününce çok güzel bir hediye umarım şanslı ben olurum🤩tabiki arkadaşlar bu takımı giyince mucize beklememek gerekiyor bunu sporla beslenmeyle yürüyüşle desteklerseniz güzel sonuçlar elde edebilirsiniz ancak hadi bakalım herkese iyi şanslar 😍😍🐥en çok da bana diyeyimm😍😍😍🤩🌸

Seher Akgül hanıma teşekkürlerimizi iletiyorum 💗sağlıklı mutlu günler. Kendinizi sevin arkadaşlar sizi sizden başkası mutlu edemez💗💗🌸
Ya bu harika bir haber :) Kuzenim ürünü kullanıyor ve oldukça memnun. Ürünü çok araştırdık ve ona göre aldık. Fiyat performansı olarak da harika bir ürün. Mutlaka denenmeli. Bu zamanlar da benimde ihtiyacım olacak gibi :) Hocamıza da çokça teşekkürler @Seher Akgül Kendisini sosyal medyadan da takip ediyorum ve çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum <3 Keşke benim olsa @KürkMantoluHayri :D
keşkeee benim olsaaa 😎
Yiaaa bu habere çok sevindim @Seher Akgül
Hanımı takip ediyorum kürlerini deniyorum.
Bu termal taytlardan edinmek istiyorum.
Pek şansım yoktur bana çıkar mı bilmiyorum ama bu termal taytı denemek istiyorum yaza girmeden fazla kilolarımdan kurtulmama muhakkak fayda edecektir diye düşünüyorum.
Hem Seher Hanımın tavsiye ettiği kürler ile bu termal takımı elde edipte kombine yaparsam mutlaka fazlalıklarımdan kurtulacağımı düşünüyorum.
Teşekkür ederiz 💫
Şans seninle olsun beybiiiii <3
Erkekler için uygun mu bilmiyorum ama geçen gün arkadaşım ile bu konuyu düşünüyorduk. Bir termal takım alıp şu ortaya çıkan göbekten kurtulabilir miyiz diye. Fazla spor yapma şansımız yok. En azından ev içinden bunlardan giyinerek yapacağımız egzersiz yağ yakımın da inanılmaz etkisi olacağını düşünüyorum.
evet inanılmaz etkili oluyor gerçekten
Seher Hanımın içeriklerini takip etmekteyim sağlıklı yaşam konusunda oldukça güzel bilgiler sunuyor bizlere. @ Seher-Akgül Bazı tariflerini denemiştim gerçekten işe yarıyor. Ama anlaşılan erkek versiyonu yok olsun ben yinede katılıyorum belki çıkar ablama hediye ederim ❤
ya şu etiket işini çözemedim hala :D
@ bu karakter ile nicki birleşik yapmalısın. arada boşluk bırakıyorsun :)
Doğum kilolarını üzerimden atamamışken pandemiyle evlere kapandık.
Sosyal medyada çok fazla reklamını görür oldum çeşitli markaların.
Etkisine güvenip almak istemedim.
Fakat bu soruyu gördükten sonra @seher-akgul 'ü instagramdan takibe alıp görüşleri, geri dönüşleri inceledim.
Herkesin etkisinden memnun olup gerçekten işe yaradığına inandım.
Diyet takvimi, öğün menüleri, çaylar gibi sağlığımızı olumlu yönde etki edecek birçok paylaşımı da mevcut.
Çok hoş bir sayfası var herşeyden önce insanları hassas noktaları üzerinden sübliminal mesajlar vererek yanıltmıyor
Ben ürünü çok beğendim ve almak isterim.
Görüşümü okuyan arkadaşlara da tavsiyemdir, uzun araştırma sonucu gerçek etkiye ulaştığını, kullanım sırasında hışırtı sesi çıkarmadığını belirtirim.
Çekilişe katılıp alamazsanız bile uygun olduğunuz zaman alıp kullanmanızı öneririm.
Selam,
Sorunun güzelliği ve içeriğine bittim.😋
Hep bir termal takım alma düşüncesi vardı aklımda ve hep alırım daha sonra deyip erteledim.
Ben sabah vakitleri yürümeyi severim ve rahat şeyler giyerim fakat tayt giymek istediğim zaman ve üstüne dar bir şey giymek istediğimde giyemiyorum. Bacak ve göbek kısmı istediğim gibi görünmüyor bir türlü gözüme. Bu yüzden bu termal takımın hem bacak kısımlarımı ince göstereceğine ve göbek bölgesini de zayıf göstereceğini düşündüğümden bu takımı kazananlardan biri de ben olurum umarım.😇
Yaklaşık bir seneye yakındır düzenli spor yapiyorum ama dik bir popoya sahip olmaya yetmiyor. Birseyler eksik ve belkide eksik olan şey termal takımdır. Belkide daha fazla ter atmam gerek. belkide daha çok hırslanıp çalışmaya dewam etmem gerek ve tabikide termal takıma ihtiyacım var. Ama artik spor yapmanin buna yetmedigini anladim. evde ev isi yaparken bile uzerimde olup ev işi yapsam bile terlettigini dusunuyorum. Bu da surekli disarda ya da spor salonunda olmama gerek kalmiyor. Artik 3 gun spor yapip diger gunler evde olabilirim termal takim sayesinde. Yaza kdr dik bir popoya istedigim kiloyu da elde ederim termal takımla. Ama tabikide her termal takima inancim yok ama @Seherakgul hocam hakkinda daha once kucuk bir arastirmam olmustu. Hocama güveniyorum termal takim benim olmalı diyorum.
#dahaduzenlisporlatermaltakim
seherakgul
#termaltakimseherakgul
Olmuyor
Kazanan kazandı kaptı gitti
Boşver öbür yarışmalar umarım şans bizim gibilerini yanında olur umarım
Ayyy ne zaman neye ihtiyacım olsa Hızır gibi yetişiyorsunuz sizi çok seviyorum <3 Bu termal takımı her şeyden çok istiyorum çünkü korona geldi geleli evden acil bir şey olmadığı sürece çıkamadım çünkü babam 60 yaşında ve korona atlattı ona bir daha korona gelirse diye hiç sokağa çıkamadım haliyle spora da gidemedim zamanında squat ile yaptığım popom da eski hacmini kaybetti bunun dışında zamanında çok sağlıksız beslendiğim için bu bana yaşım genç olmasına rağmen selülit ve hemoroid olarak geri döndü. Geçen yaz hemoroid ameliyatı olup kurtuldum ama selülitlerim korona var diye evden dışarı çıkamadığım için hala benimle. Dilerim ki ablamla adaş olan Seher hocamızın termal takımı benim olur da ben vücudumu eski şekline sokarım. Hem bu takım benim olursa burada bir deniyor bencesi da yazarım buna hem sitemiz hem de bi bilenimiz çok sevinir. Ayrıca taytımız da çok şık duruyor <3
İdeal kiloma ulaşmamda bana çok destek olacağını düşünüyorum çünkü bu takım için çok fazla memnuniyet belirtileri görebiliyorum. Benimde bu hayalime ulaşabilmem için hayalini kurduğum fiziğe sahip olabilmek için bu takımın bedenimde durmasına çok fazla ihtiyacım var. Sizin sayenizde bu gerçekleşirse o kadar mutlu olurum ki anlatımlarım bile yetersiz kalır 🙈inşallah bana çıkar çünkü bu takımı ne kadar çok istiyorum hayal ediyorum bilemezsiniz 🥺🙈 Seher hanım bu termal takımın içindeki hayallerimi gerçekleştirmenizi ümitle bekliyorum.🤗
#BiFırsat
Hayat hanımlara güzel vallahi. Hani bize? Erkekler olarak selülitimiz olmayabilir ama nur topu gibi göbüşümüz var. 😂
bu seferlik öyle olsun dedik ya :D
O zaman biz de streç film sararız göbeğimize 😀
çok mantıklı buluyorum ffkf
@KürkMontoluHayri profildeki sen misin yanlış anlamayın beni bende bir bayanım
Yapma bunu bak tam bende kilo verirken böyle paylaşımlar yapıyorsun. Ne ima ediyorsun sen. Bana bir şey mi demek istiyorsun. Her yerin portakal kabuğuna mı dönmüş diyorsun :D :D
agagahahaha estağfurullah der miyim hiç :D
Ama ben san küstüm. :( Hiç bana fikir vermiyon.
ne fikri
Yanlış ifade etmişim fikir değil pardon, dikkat etmem noktalar hususunda bilgi rica etmiştim. Sanırım yoğunluktan unuttun. Neyse.
Merhaba;
Bu haber beni hem çok şaşırttı hemde çok sevinirdi şaşırmamın sebebi @Seher Akgül ' ün burda olması çünkü onu instagram, tiktok, youtube her mecrada severek takip ediyorum ayrıca burdan da büyük bir zevkle takip edeceğim @Seher Akgül ' ün bir cok kürünü de denedim baya işime yaradı hatta bazen videolarını sadece sesi için bile dinlediğim oluyor çok güzel rahatlatıcı bir sesi var. Hem keyifle izliyorum hemde dinliyorum.
Sevinmemin sebebi ise malum covid-19, pandemi, karantina, virüs kapma tehlikesinden dolayı dışarı çıkma korkusu derken yürüyüş koşu' yu geçtim hava almak için bile dışarı çıkamıyorum ee bu sebep yüzünden baya kilo aldim ayrıca bende pkos (polikistlik over sendromu) var bundan dolayı hem çok çabuk kilo alıyor hemde kilo vermem zorlaşıyor ama tedavim için kilo vermem gerekiyor eğer kazanırsam işime çok yarayacak ayrıca tedavim için de çok işe yarayacak
Umarım kazanırım😊🌹
Ben I'm vücudum gene dengede genetik olarak aşırı kilo alıp aşırı zayıflayan biri değilim biraz fazlam var ama havalar ısınınca çok sağlam bir vucüt yapıcam
hadi bakalım kolay gelsin şimdiden :D
Öncelikle herkese selamlar her gün spor yaparak da olsa bir türlü kilo vermek nedir bilemedim fazla kilolarimdam doğru düzgün dışarı çıkamıyorum ve doğru düzgün kendime elbise modelleri seçemiyorum. Var olan kilolarimdan kurtulmak istiyorum artık. Her şeyden önce sağlık diyorum sağlığıma kavuşmak istiyorum. Seher Akgül internet ten araştırdığım hocamızın verdigi maske tarifiyle yüzümdeki lekelerinden kurtuldum ona sonsuza kadar çok teşekkür ediyorum umarım var olan kilolarimdan kurtulmak için termal takım kazananlardan biri de ben olurum.((Bi Fırsat)) Seher Akgül hocamız sen her daim var ol..
fit ve bebeksi tenimden gayet memnunum ihtiyacim yok ama simdiden KS uyelerine basarilar hak eden kazansin.. themisin adaletli kılıcından ayrılmadan umarım ihtiyaç sahibine ulaşır.
inşallah :)
İki ay boyunca çok sağlıksız beslendim. Youtube da @Seher Akgül e denk geldim.15 gündür tavsiye ettiği kürleri yaptım ve yapmaya devam ediyorum baya bi sonuç aldım. Bu termal takımdan da elde edinmek istiyorum. Ama maddi imkanlardan dolayı elde edinemem. Bana çıkarsa çok sevinirim ☺☺ @KürkMantoluHayri
Bu süreçte annem fazla kilolarından kurtulmak için çok çabaladı. Yeni aldığı kiloları verebilse de senelerin gitmeyen kiloları inatçılığını korumaya devam etti. Bu konuda küçük bile olsa her türlü desteği ona vermekten daha güzel bir duygu yok. Bu takımın da hem ona hem de böylelikle bana mutluluk getireceğinden şüphem yok : )
Dik bir popo dediniz beni benden aldınız 😍 hadi bu çekilişe de katılayım 😂
katıl tabisiii :D
Ben hiç kilo almam, hep +-2 kg, pandemi de işlemedi bana, metabolizmam hep hızlıydı ve hala hızlı daima fitim. Kendi kendine oluyor, spor yaparım ama düzenli de değil. Böyle olmamın nedeni spor da değil. Yemek de yerim tatlı da, iştahım kadar, fark etmiyor. Sürekli oturabilen biri de değilim ama sıkılırım yürürüm egzersiz yaparım.
Küçükken geçirdiğim bir hastalık yüzünden çok kilo aldım sonra vermeye çalıştım veremedim sonra yüzlerce kez diyete girdim verdim aldım sonra hastalığım tekrardan nüksetti ve hastalığım bittiğinde son kez kilo vermek istiyorum yardımı çok dokunur diye düşünüyorum ✔️
Sağlıksız besleniyorum birkaç aydır ve düzenli spor yapmaya başladım 😊uyku düzenime yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama böyle takımlarında çok faydalı olduğunu duymuştum şu an alacak durumum olmadığı için bana hediye edilrse çok sevinirim 😊doğum günüm haftasonu 😊herkese başarılar
Katılsam mı katılmasam mı bilemedim, çok cazip geldi. Sahile sıfır bir yerde kalıyorum ve her gün koşuya çıkıyorum. Haftada yaklaşık beş ya da altı gün koşuyorum, en az yedi kilometre. Bedenim acıyana dek. Acıyınca ara veriyorum bir gün ve devam. Denizden esen rüzgar kesinlikle çarpıyor ve bu yüzden hani dedim, acaba katılsam mı diye...
Hatunlara özel çekiliş galiba. Kazanan arkadaşlara bol terlemeler diyorum o göbüş eriyecek :P
Eevt göbüş bırakmayacağız 😎
Gazanız mübarek olsun hocam :)
Çünkü askere gideceğim. Şimdiden teşekkür ederim. Kargo benden
aaa ne zaman
Bende askerlik zamanı geldi catti
Yaglar cok fazla
Şaka tabiki. Ama içlik denilince aklıma hemen Narlıdere geliyo 😀
Özellikle bölgesel yağlanmalarımdan kurtulamıyorum tartıya çıktığımda ideal kilomdayım ama aynaya baktığımda durum hiç de öyle değil.. Umarım bana çıkar ve bu vesile ile daha motive bir şekilde sağlıklı diyetle birlikte spora başlarım..
şans seninle olsun :)
Yooo kilo almadım hatta 2-3 kilo verdim bile diyebilirim
2 saat yoga 🧘🏻♀️ 2 saat koşu 🏃🏻♀️
Yaz mevsimi yüzme 🏊🏻♀️
Diet benlık degıl ayrıca fakat cogu zaman saglıklı gıdalar tercıhımdır🥝🥒🥑🥦🧀🍯🍤🥕🥬🫒🍳☕️
Bazen kacamaklarım elbette olacaktır🥂🍫🍰🍕🍔
Tam 7 kilo aldım ve yememi de durduramıyorum. Canım sıkıldıkça yemek yiyorum. Sevgilimlem de kilo aramızda sorun haline geldi diyebilirim birbirimize tonbulum falan demeye başladık.. vücudum kiloyu inanılmaz belli ediyor 1 kilo bile bence yakışmıyor bana termal tayt işe yarar mı inanın denemeden konuşamıyorum. Acil bu kilolardan kurtulmanın bir yolu lazım.
Olà,
Aslında bu karantinada pek fazla kilo aldığım söylenemez. 2 buçuk kiloya yakın aldım. 😂 Geri de vermeyi başardım ama olsun. Bölgesel toplanmalardan dolayı yine de istiyorum bu takımı. Şansını denemek isteyen arkadaşlara başarılar dilerim.
Gayet hoş fit ve bebeksiyim ve bundan da gayet memnunum pandemiyi bahane etmeyin gençler gömüyorsunuz hamur işi lahmacun kebab sonra pandemi diyorsunuz 🙂 😂 😂
yaa insan hareketsiz kalınca yiyor valla löp löp 😂
Pandemide yedik yedik yattık ve artık zayıflamam gerektiğine karar verdim. Yürüyüş ve koşularım için bu termal takım benim en büyük kurtarıcım olacak 🥺💕 Umarım bana çıkar sabırsızlıkla bekliyorum 💕
şans seninlee olsun <3
ah teşekkür ederim 💕
Vallahi çok aşırı kilo aldım maddi durumum yok denecek kadar az benim hic care bulamadım kilolara 86 olmuşum boy uzun da değil 175 80 i bulmaz kendimi cok kötü hissediyorum
Zayıflamak için herşeyi yapan bana gerekiyor. Sauna eşofmanları da denedimse de aşırı rahatsız etti ve daha kötüsü şık da durmuyordu, ses çıkarıyordu adım atsam. Vedalaştık mecburen. Ben denemek isterim termal takımlarıni hocamızın. Sevgiler.
Ay hayriş aldım valla çok kilo özellikle üstlerden benim almam lazım mutlaka çok güzel olur alırsam hatta nolur lütfen bana çıksın kilolarımı çok kafama takmaya başladım çünkü 🥺🥺
bende termal takımımın olmasını isterim bende fazla kilom yok ama göbeğimin alt bölgesinde var bana da termal takım göndetirseniz çok sevinirim şimdiden size çok teşekkür ederim eritemiyorum göbeğimin alt bölgesini onun için istiyorum
Sadece pandemide değil ergenliğimden itibaren biriken kilolarım var. Hormonlar ve guatr yüzünden çok zor kilo veriyorum. Bugün spora başladım, yarın diyete başlıyorum. Bir an önce sağlıklı bir genç olmak için çabalıyorum
Ben türk kadınını bu taytın kurtaracağını inanmıyorum çünkü o kadar güzel yemekler yapıyorlar ki annelerimiz ablalarimiz yaşıtlarımız olsun yani yedikçe yediyoruz
Ben Bilgesu öncelikle merhaba.
Kullandığım bazı ilaçlar var ve 4 yıldır kilo vermeye çalışıyorum veriyorum ve ilaçlar yüzünden geri alıyorum.
Artık bu durumdan sıkıldım ve zayıf durmak istiyorum.
İnsanlar sosyal medyada kilomla dalga geçiyor.
Halbuki bu elimde olan birşey değil. Kilo ver güzelleş diyen çok var çevremde çok erkekler çok üstüme geliyor. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Bu uyguladığız yazdığınız yazı insanları çok mutlu etti şimdiden teşekkür ederim. :)
Pcos’dan dolayı kolay kolay kilo veremiyorum tam aksine her yediğim yarıyor, pandemide cabası oldu zaten çok Kolay kilo alan biri olarak pandemide 15 kilo aldım:((belki bununla beraber verebilirimm bi ümitt🥺
Pandemide kilo almışsın buraya gelmene gerek yok Aksam 9 ,10 dan sonra bisey yeme sabah öğlen n yiyorsan ye fark etmez Allah n verdiyse yemek yerken besmele çek yemekten sonra hamd yalnızca sana dir Allah, im ihlas suresini oku çok sine lokmalar lokmalar küçük olsun yemekte su asitli içecek tüketme yemek bittikten sonra 15 20 dakka yürü 11 i geçirme uyu sen fazlada kilon varsa okilo gidene kadar ekmek hiç yeme zeytin yagindan da başka yağ kullanma normale döneceksin inşaAllah
Ben seher hocayı instada da takip ediyorum altınsüt mucizesini onunla öğrendim bu termal bana çıkarsa uff ekstra bir etki olacağı kesin insallah diyor ve katılan arkadaslara basarilar diliyorum
Terleme ile ödem atmaya birebir, erkekler için olmaması üzdü.
bir dahakine :/
Pandemiden dolayı dışarı çıkmadım. Annem babam yaşlı ve kronik rahatslıkları olduğu için onları düşünmek zorundaydım. Bu yüzden hareketslik ve düzensiz beslenmeden dolayı çok kilo aldım ve bu kiloları vermek istiyorum. Seher Akgül'ün videolarını YouTube dan beğenerek izliyorum. Bir çok kilo verme tariflerini uyguladım. Termal taytın çok faydalı olduğunu biliyorum. O şanslı kişiden biri ben olmak istiyorum. ☺️🤗🙏❤️👍
Pandemide toplam 29 kilo aldım burada termal takıma en ihtiyacı olan benim şu an istikrarlı bir şekilde sporumu ve diyetimi yapıyorum eğer bu takımada hak kazanırsam beni daha ileriye götürüceğine eminim umarım ben hak kazanırım kazansamda kazanmasamda teşekkürler 🌹💐
Umarım bana çıkar çok ihtiyacım var kiilo vermeye başladım zaten bu ürün benim için daha uygun
Bana çıkarsa bu ürün sayesinde verdiğim kiloları fotoğraflayıp gösteririm size
Hayatımda bir şey başarıcam nolur bana çıksın bu sefer şansım dönsün
Üniversite öğrencisiyim. Ve Üniversite sınavına hazırlanırken aynı zamanda rejimde yapıp istediğim kiloya ve fiziğe ulaştım. Okula öyle gidicektim ama nasip olmadı. Pandemide o kiloları geri aldım. Okulum 2. Dönem yani 30 martta açılıyor. O yüzden bu hediyeye ihtiyacım var.
Herkes uzman bana sor bende keto yu anlatayım dukanı anlatayım ne bileyim sporun inceliklerini.. ttermal takımımda var 🤨
Ben aslında kendim için değil de pandemi nedeniyle kilo alıp kendi sağlığı için kötü düşünüp kendini üzen ablam için istiyorum bu takımı :)
Gerçekten zayıflamaya yardımcı olacakmı peki.. gerçekten termal takımı çok merak ediyorum. Fit olmam size bağlı
bu termal takıma Çok ihtiyacım var kendimi daha iyi görmek ve mutlu görmeme vesile olacak... 🙏🙏🙏🙏
Pandemi döneminde bölgesel kilolarım arttı. Spor yapıyorum ama böyle bi ürün benim için büyük #BiFırsat lütfen ya benim olsuuunnnn😍
9 kilo aldım. Vermek için çok fazla uğraşamama rağmen veremedim. Çünkü evde oturarak diyet işe yaramıyor. İşe yaracaksa benim olmasını isterim.
Çok ihtiyacım var desem yalan olur ihtiyacım yok desem hatırlar kalır şansımızı deneyelim çünkü bende 3 haftada 6 kilo kaybettim 😀
Kilomda hiç değişik bir durum olmadı
Hem zayıf hemde zarif görünmek için istiyorum ve ilk defa elbise giyime eğim daha önce ailem izin vermediği için elbise giyemiyordum özgürlüğün tadını çıkarmak ve bu korse bile daha güzel görünebilirim ❤️
Sjsj isterim ama ben kazanamam şimdiden kazanan arkadaşları tebrikler ediyorum
Kesinlikle kilo almadım.. Zayıfım hep şükür ya da biraz balık etliyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar