Arkadaslar lütfen oy verirken izmirin gelecegini düsunün adam gibi hizmet edecek kişiye oy verin
Akp-hamza dag
Chp-cemil tugay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaslar lütfen oy verirken izmirin gelecegini düsunün adam gibi hizmet edecek kişiye oy verin
kazanabilir. gençlere yönelik projeleri güzel, gençler değerlendirecektir. orta yaş üzeri de artık yıllardır hizmet alamamaktan bu sefer bıktığı için verecek birçoğu da. ulaşımın çözülmesini istiyor halk chp de bir şey yapmıyor. hamza dağa güvendiler bence
Cevap
2Cevap
Bence kazanma ihtimali var, ama yine de Cemil Tugay'ın kazanacağını düşünüyorum.
Çünkü İzmir halkı ne olursa olsun, belediyecilikten ne kadar şikayetçi olurlarsa olsunlar, Chp'den başka bir partiye oy vermezler.
Ben de İzmir'de okuyorum ve gerçekten belediyecilikten hiç memnun değilim. İzmir'de oy kullanacak olsaydım her şeye rağmen Chp'den başka bir partiye oy atmayacaktım. En kötü ihtimalle Ümit Özlale'ye oy vermeyi düşünüyordum, ama İzmir'de değil, nüfusa kayıtlı olduğum Konya'da oy kullanacağım.
Ben cemil tugayın İzmir'e bi civi bile çakacagını düsunmüyorum heykel falan yaparsa artık belki
Birçok kişi Tunç Soyer'den de şikayetçiydi, ama adam görev süresi boyunca Narlıdere metrosu, Çiğli tramvayı gibi projeleri tamamladı; Midilli'ye vapur seferleri başlattı.
Yani boş durmadı.
Belki altyapı sorununa fazla odaklanmadı, ama boş da durmadı.
ve işin ilginç olan tarafı ise adam tekrar aday gösterilmeyince birçok kişi bir anda adamı sevmeye, savunmaya başladı.
Alyapı sorunu yollar bunlar boş degil en önemli ihtiyaçlar yagmur yagdiginda venedik oluyor İzmir yaa bunlar hafife alincak sikayetler degil bence
Bence de öyle, ama Tunç Soyer yine de boş durmadıö
* durmadı
Ayrıca İzmir Tunç Soyer'den önce de aynı durumdaydı ve bu da demek oluyor ki; Tunç Soyer'den önceki başkanlar da bu soruna hiç odaklanmamış.
Ama inşallah yeni dönemde gelecek olan başkan bu gibi sorunlara çözüm bulur ve İzmir hak ettiği yere gelir.
Yani tunç soyer bu konuda şehire yararlı adım atmaması onun degilde önceki belediye baskanlarının haksız oldugunumu gosterir sadece
Öyle olduğunu göstermez, ama tek suçlunun Tunç Soyer olmadığını gösterir.
adalet partisi
Adalet kalkinma partisi galiba dimi
Hee sen ap çısin
Lan olum bak KS platformundayiz bos yapma ALLAHtan Başka kimseden bende korkmam
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar