Kazanır veya kazanmaz bunu yaşayıp göreceğiz ama kim gelirse gelsin artık gerçekten Türkiye’yi seven Türk’e değer veren birisi gelsin Ülke peşkeş çekilmesin Yapılan suçlar bastırılmasın Kadın cinayeti şiddet ceza alsın artık Kısaca yaşayacak bi vatan yaşayacak bi Türkiye bıraksınlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnşallah kazanır ben ztn kazanacak gibi hissediyorum 😊😊
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
ateist oldugum halde cehennemin olmasini o kadar cok istiyorum ki asla cehennemden cikamicak varsa eger
en azindan kotunun iyisi olucak.. devlete 100 vercegine 50 vericeksin. psikolojik olarak herkes mutlu olucak Şu an ulkede kimse mutlu degil kimse bu adamin varligini istemiyor
Allah degilim tövbe tövbe ne biçim konusyorsun chp basa gecerse hdp ile is birliği yapar hdp tererustlere yardim yataklık yaptı o mu yonetecek iyi neyse iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kazanır veya kazanmaz bunu yaşayıp göreceğiz ama kim gelirse gelsin artık gerçekten Türkiye’yi seven Türk’e değer veren birisi gelsin
Ülke peşkeş çekilmesin
Yapılan suçlar bastırılmasın
Kadın cinayeti şiddet ceza alsın artık
Kısaca yaşayacak bi vatan yaşayacak bi Türkiye bıraksınlar
İnşallah kazanır ben ztn kazanacak gibi hissediyorum 😊😊
ateist oldugum halde cehennemin olmasini o kadar cok istiyorum ki asla cehennemden cikamicak varsa eger
koyu muslumandim ama ateist olmamin sebebide malum parti. cok sorgulatti cunku
Kim çıkamicak hiç anlamadım
savcilik yolumu yapiyorsun kendine😁😂
Hmm anladım
Nasil anlamadım burda dedigini
isim vermiyim sen anla iste. milyonlarca kisi hakkini haram ediyor nasil olcak o is? dini boyutu nasil olcak?
Hmm bence r. t. e istifa etmemeli yoksa baska kimse yonetemez iyi
en azindan kotunun iyisi olucak.. devlete 100 vercegine 50 vericeksin. psikolojik olarak herkes mutlu olucak Şu an ulkede kimse mutlu degil kimse bu adamin varligini istemiyor
Sanki baskasi gecince daha mutlu olcaklar dahada berbat olucak kotu olucak yonetemezler iyi
nereden biliyorsun allahmisin sen
Allah degilim tövbe tövbe ne biçim konusyorsun chp basa gecerse hdp ile is birliği yapar hdp tererustlere yardim yataklık yaptı o mu yonetecek iyi neyse iyi geceler
Bu seferde kazanırsa ülkeyi terk etmek için her şeyi yapacağım.
Bitti bitti heveslenmeyin
kanka 52 ile kazanir gibi duruyor
%51 ile kazanacak gibime geliyor
ülkenin başına türk düşmanı ermeni papaz joe dartenyan'ı koysan bu kadarını yapamaz..
TaBiKi KaZaNaCaK cAy FiRlAtIyOr
kazanır inşallah ❤️
😮😮😮😮
Umarım ki kazanmaz..