Nolur kazanmasın ya yeter artık bıktım bunlardan
:(
:(
Yapılan çalışmalara göre Erdoğan cumhurbaşkanı meclis muhalefette olacak gibi. Hangi yönetim olursa olsun tek parti olmamalı. Oy kullanmayı düşünmüyorum ama kullanacak olsam cumhurbaşkanı ve meclis için farklı partilere oy atardım. Diğer türlü demokrasi olmuyor ve içimizden geçiyorlar. Denge ve denetim unsuru olması gerekiyor. Cumhurbaşkanı cumhur ittifakından olacaksa meclis millet ittifakı olmalı, cumhurbaşkanı millet ittifakı olacaksa meclis cumhur ittifakı olmalı
Lütfen oyunu kullan 😓!
@theprotect0 kullanmıycam. Beni ikna edebilecek bir aday yok.
E böyle it gibi sürünmeye devam o zaman, başımızda pkkdan daha tehlikeli bir örgüt varken oy kullanmamak cidden akıllıca değil.
@Keremheyyy kurunun yanında yaşta yansın, ben hayatımı idare edebiliyorum. Rahatım yerinde, refahım yerinde. Bugün ne Erdoğan tarafı ne kılıçdaroğlu tarafı hiçbir şey ifade etmiyor benim için. İkisinde birbirinden beter bu durumda da taraf tutacak değilim, oy kullanmıyorum kim ne hali varsa görsün. Kaç senedir canımız çıktı doğruları anlatacaz diye kimse umursamadı artık benim de umrumda değil
Saadet parti forever
@theprotect0 aynısının laciverti.
Şaka yapıyorum zaten
@theprotect0 bu sene 30bin yazılımcı gitmiş bu ülkeden binlerce doktor mühendis gitti. Pasaportum hazır seçimi bekliyorum. Bu ülke apolet görmeden iflah olmaz, kimse boşa hayal kırmasın
Görüş
21Görüş
Beceriksiz vizyonsuz muhalefet olduğu sürece kazanacak. Akp ye vermicem diyenler diger partilere neye göre vercekler merak ediyorum
Hangi vaadler hangi projeler varda gelecekte bunların gerçekleşeceğini düşünüyor. Saadet partisi bir tik 6 li masadan önde.
Akp bu ülkeyi bu hâle getirdi. Onu tahtta bırakmak ve durumun daha kötüleşmesini seyretmek hangi akla hizmet? Kaç senedir tahttalar, durum ortada. Hâlâ şunu yapacaz bunu yapacaz. Yapsana? Zaten baştasın. Artık kanmayın ya. Yeter. Değişiklik lazım. Her normal ülkede olduğu gibi, baştakiler değişmeli. Bu sefer de A parti yerine B parti denenmeli. Bizim sistemimiz Monarşi değil. Değiştirme hakkımız var ve bu hakkı kullanalım. Yok onlar şöyle yapacak, yok böyle gibi ön yargılara kapılmadan denenmeli. Eğer beğenmiyorsan yine seçersin diğer seçimde istediğin partiyi. Ama bi dene. Babamızın malı gibi, ne olduğunu bilmediğimiz partilere, sahip çıkmayalım. Bu bir oyun değil, ülkenin kaderini belirleyen bir durum. Canım sıkıldı A partisine attım, veya sinir oldum ona attım değil. Beyninizi kullanın. Gelecek bizim elimizde! Yanıltmalara kanmayın. Bu seçim dönemi ortaya her şey atılacak, yok şöyle yapmıştı, yok terrör, yok başıörtü, fetö. Ne varsa kullanılacak. Bunlara kanmayın. Bunlar yaşanmayacak olan telaşlandırmalar. Geçen Konya’daki köpek katliyamına “Konya’yı karalamak için bir komplo” olduğunun yazıldığını gördüm! Onca hayvanın vebalini nasıl ödeyecek gözlerini yumanlar? Her şeye komplo diyen ve kandırıldığını düşünenlerden olmayın. O kafa Afganistan’da Amerikan bayrağı yakan ama yıllardır kendi insanından sömürülen insanlarda var zaten! Bizde olmasın. Biz onlar gibi olmamalıyız.
Söylediklerine katilmakla beraber şunu soylemek istiyorum. Evet bunkar gitsin. Yeni insanlar yeni çözümler gelmeli.
Akp cumhuriyet tarihinin kuruluşundan sonra en iyi parti olmakla beraber son döneminde çöküşte. Bunun nedeni ic siyasette ki karmaşadır. Bir ulke de iktidarı iktidar yapan muhalefettir. Bir ulke de muhalefet yoksa kotunun iyisi en iyisi olarak görülür. Insanlarin hâlâ akp ye oy vermesinin nedeni iktidarin yerini alabilcek vizyonun olmamasidir. En basit örnek chp nin vekili
Akp dunyanin en iyi işini yapsada biz yine ona karşı çıkacağız demesidir. Iyi yapilana bile karşı olan bir siyasi partinin amacı ülke icin iyi bir sey yapılamayacağını gostergesidir.
Bu zihniyete sahip 6 li masa açıkçası bana hitap etmiyor.
Sahsen mevcut yönetimin degismesi taraftariyim
ola ki hukumet degisirse ülke iyice gerilecek bunu da görebiliyorum. 6 li masa ya da muhalefet Tayyip gitsin de gerisi kolay kafasinda. Amac Tayyip mi yoksa ülkeye hizmet mi? Bunlar da Hizmet adına bir vizyon görebiliyor musun?
Konya olayina kimse bir sey diyemez. Vahşetin bahenesi olamaz. Insanlik dışı
Evet bu söylediklerinde sen de haklısın. Körü körüne, illa başka bir parti olmalı, düşüncesiyle oy verilmemeli. Diğer partiler de mükemmel değil. Onların da hataları çok bunu hepimiz biliyoruz. Belki onlar daha da zarar verecek, dediğin gibi? Bunu öngöremeyiz. Sadece değişikliğe çok kapalı olan bir milletiz. Yok şuna oy verirsem böyle olur bilmem ne. Ver oyunu bir görelim, olmadı diğer seçimde yine A partiye oyunu verirsin. Millet içinde birbirimize düşman olmuş bir toplumuz. Hep provokate etmeye çalışıyoruz, lekelemeye. Bu böyle olmamalı. Akp nin taktir ettiğim çalışmaları oldu. Başıörtü yasağının kalkması, köprüler, otobanlar. Bunları kimse yalanlayamaz ama ekonomik açıdan faizi indirerek, ülkeye çok zarar verildi. Yurt dışından gelen yabancılar kendi birimleriyle at koşturuyorlar ülkede.. bu insanın gücüne gidiyor. Akp düşmanı değilim, yanlış anlaşılmasın, ayrıca bir tarafım da yok. Sadece şu an kim başta A parti, ülke nasıl? Enflasyon tavanda. O zaman başka parti denenmeli kafasındayım. Bu herhangi bir parti olabilir. Duygularımızla değil mantığımızla hareket etmeliyiz.
Zaten diğer partiler akp gitsin diye surekli provakatörluk yapiyorlar. Gençler buna kaniyor ve körü körüne inanırlar. orta yaslilar ve yaslilar ise daha temkinli. Sonuc olarak karmaşa aldı başını gidiyor. Mevcut yönetimin en guzel icraatları dış politikada iyi olmasi ve en onemlisi savunma sanayi de ülkeyi söz sahibi yaptı. Dediğin gibi duygular ön planda. Mantık tatile gitmiş. Gelmeye de niyeti yok.
Hayırlısı neyse o olsun. hepimizin amacı belli. Ülkenin gelişmesini istiyoruz. Bu düşmanlıkla, provokate etmeyle ulaşılacak bir durum değil. İçimizde uzlaşmalıyız. Sonra mantıklı düşünmeliyiz ve ona göre hareket etmeliyiz.
Kim ülkeye en iyi sekil de hizmet edecekse Allah onu muvaffak etsin. Kim kötülük icin menfaat icin göreve gelecekse rabbim ona gun yuzu gostermesin. Amin
Amin 🤲🏻
Bu kadar insanın geri kafalı veya büyü veya hala ortaçağ düşüncesinde olduğuna bakarsak kazanacak gibi maalesef zeki ve düşünceli insanların bitirilmesi için uğraşılıyor hoş a parti b parti bir şey olmuyacak çünkü birlik beraberlik ve gerçekten kaliteli yaşam ne demek olduğunu bilmeyen bir çok insan var
Umutsuzluğa kapılmamak lazım. Yanıltıcı haberlere kulak asmayın, bir oydan ne olur ki demeyin. Herkes oy versin. Her oy değerlidir.
Niye söylemedin
Bir laf vardır xxx eşek olduktan sonra semer vuran çok olur diye.
3 oydan 1'i hala onlarda, kesin bir şey diyemiyoruz.
Bu sol kafa vatansız olduğu müddetçe, muhalefet de bu durumdayken kazanacaktır.
Sol kafa vatansız değil.
@theprotect0 Kişiler için demiyorum, kurumlar için diyorum.
Sığır popülasyonunun zirve yaptığı bir dönemde oldukça olası.
AKP e oy veren net vatan hainidir bu milletin başına gelmiş en büyük bela
Ülkenin IQ seviyesinde bir gelişme olursa kazanamaz.
Sansur yasasi vr kimse sana cevap vermez o yuzden. d
Umarım kazanmaz.
Kazanırsa kaçak yollarla Suriye'ye kaçarım.
Kazansın bebeğem kazansın 😏
Kazanır ben oy vericem
:d
@kittybabies valla vericem
ver
@kittybabies vercem
aferin
Tamamen uygulamalar bakar
kazanır niyeki
Kazanır, dert etme.
Kazanır.
Kazanır