Evet arkadașlar Beşiktaş şova devam ediyor, ama yetmez! En az 3 tane daha bu düzeyde transfere ihtiyaç var...

Evet arkadașlar Beşiktaş şova devam ediyor, ama yetmez! En az 3 tane daha bu düzeyde transfere ihtiyaç var...

Beşiktaş'ı takdir ediyorum çocukluğundan beri gönül bağı kurmuş bir taraftar kitlesi var ve bu taraftarlarinda Orkun gibi parası ve kariyerinden çok çocukluk aşkı dediği takıma gelmeyi seçen futbolculari var.. umarım en ufak hatasında ezip hirpalamazlar umarım sonuna kadar desteklerler
Eğer bu haber doğruysa, Beşiktaş orta sahada ciddi kalite yakalar! Orkun Kökçü teknik kapasitesi ve genç yaşına rağmen tecrübesiyle fark yaratabilir. Ama haklısın, şampiyonluk için sadece yıldız transferleri yetmez, takım olabilmek de çok önemli. Heyecanla izleyeceğiz! ⚽🦅
Cevap
8Cevap
Süper transferlar üçüncülük garanti Beşiktaş'a hayırlı olsun
niye bu kadar abartıldı bu adam anlamadım ben. zaten kiralık gelmiş ve çok fazla fiyat
böyle bi adama çok fazla bu para
Serdal Adalı kıvıracak gibi bu işi Erman hocam
Guzel oldu besiktasimiz icin hayirli olur insallah
Başarılı bir transfer kara kartal şaşırtmaya devam ediyor
Beşiktaşın bu iyi kadroyla artık başarılı olması gerekiyor.
Gectigimiz sezonda ayni seyler konusuldu sonuc ortada
Bu adamı niye dünya yildizi gibi lamse ettiler la milli takimda izliyoruz bı * yramiyo
Abartıyolar orkunu
Çok başarılı bir transfer. Beşiktaşı tebrik ediyorum. Bu sayede bu sene 30 değilde 20 puan fark yiyebilirler.
O ha! Beşiktaş'tan bahsediyoruz burada...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?