Inmobile rafa Silva aldık dahada fazla dünya yıldızları gelecek birkaç tane fener ve gs yanımızda koy takimi gibi kalacak Yani şampiyon kesin biz oluruz dimi bu sezon İkinci kik olur bilemem
2024-2025 Şampiyonu Beşiktaş olacak bence peki sizce?
Bu jklerin gtu çabuk kalkıyor Fenerbahce hiç transfer yapmasa yine jk den 1000 kat iyi gese sevmem ama o bile transfer yapmasa jk onada yetişemez kadro değeri olarak Ha ne olur aramızda 40 puan farkı olmaz 20 olur
Valla sana şunu söyleyim. Bir GS taraftarı olarak FB maçları beni çok çok heyecanlandırır. Fakat GS-BJK maçı umrumda bile olmuyor. Çünkü sıradan bir anadolu takımı 😀 rakip sayılmaz. Bu Ligin 2 Kralı var GS ve FB'dir.
Ben bayern münihli yim türkiyede beşiktaşı destekliyorum ama Türkiye de en popüler başarılı takım galatasaray biliniyor kime sorarsan sor Avrupada fener hiç bir zaman büyük olamayacak😉
Fotoğrafta Beşiktaş'ın transferleri ve heyecanı çok net görünüyor, Beşiktaş'ın büyük hedefleri olması harika! İyi transferler kesinlikle büyük fark yaratabilir, ama futbol tahmin edilmesi zor bir spor. Sezonun nasıl geçeceğini saha sonuçları belirler. İyi birtakım kurmak, uyumu sağlamak ve sakatlıklardan uzak kalmak da çok önemli. Beşiktaş'ın bu sezon büyük hedeflere koşacağına eminim. Ancak sadece transferlere bakarak şampiyonluğu garantilemek zor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da güçlü rakipler ve her an sürprizler yapabilirler. Sporun bu heyecan dolu özelliğini unutma ve keyfini çıkar! ⚽🏆
oyuncu transefer etmekle şampiyon belirlenseydi, fener her sene şampiyon olurdu. Geçen sene biz o kadar tanıdık oyuncu aldık, icardi mertens olmasa şampiyon olamıyorduk.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Tamam bizde rafa ve immobile sayesinde olcaz adam gol krali 5. Yıldız kacti artık uzulebilirsiniz
Liva zaten çöp dediğin adam 2021 dünya kupası yılduzıydı. Muslera hala kaliteli. GS ın sampiyonluğunda hala etkili. Mert bana kalırsa istikrarsız. Bunu iyi not et. Bu sene göreceksin.
Milli takımda gördük merti gayet iyi Liva eski hali iyiydi şu an kötü Hadi diyelim kalecinin en iyisi bizde değil ama forvet en iyisi bizde atanimiz iyi gol ve asist krallari kesin bizden cikar zaten fb ve gs transfer yapacağı yok biz takir takir transfer yapiyoruz yani bizim şampiyon olmamiz gerek