Arkadaslar fazla kilom var tüm vücut kardiyo mu yapmalıyım neler yapmalıyım?
174 boy 80 kiloyum
Armut tipliyim
174 boy 80 kiloyum
Armut tipliyim
Aslında harcadığın her türlü kalori kilo vermene yardımcı olur. Kilo verme konusunda kardionun önemi şurada ortaya çıkıyor; insan bedeni kalp atış hızını 1,5 kat arttıracak bir spor yapınca bu yağ yakımını inanılmaz bir şekilde hızlandırıyor. Sana tavsiyem ilk başladığında kardio gibi yağ yakımını hızlandıran egzersizler yapman. Daha sonrasında daha şekilli bir vücut için bölgesel çalışmaya geçebilirsin.
Sadece kardiyoyla olacak iş değil
Kilo verdikten sonra sarkma yapma ihtimali var kesinlikle açma germe ve hafif ağırlıklarla kas çalıştırman gerekiyor vücuduna daha sıkı ve güzel dursun hemde bölgesel yağlanman kırılmış olur
Sana squatın bacakları kalınlaştırdığını söyleyen her kimse biraz anatomi çalışsın 😅😅 yağ oranı olan bir vücutta squat çalışmak yağ oranını azaltırken kasları sıklaştırdığı için kalçan yukarda ve sık bir görünüme kavuşur aynı zamanda kasların büyüyebilmesi için yağ oranının bölgesel olarak azalmış olması gerekir sana gidip 50kg squat bas demiyorum zaten normal bir şekilde yapacaksın 😅😅
Ben squati araştırdım ve kalça için bence yeterli bi egzersiz değil çünkü squat yaptığım zaman kalçada 30 yanma hissrdiyorsam bacakta 70 hissediyorum. Kas büyüten bir şey neden inceltsin ki kalori açığı birakmam gerek incelmem için yağ kaybı olmalı evet ama ille de laş şart değil. Bence bu tür hareketleri bacakları ince insanlar yapmali
Cevap
5Cevap
Vücut yağ oranı göbekte ise karın çalışmak daha mantıklı
Şekillenmek için bölgesel kilo vermek için cardio
Su orucu tut günde 1 kilo verirsin.
Yağdan kaybedersin zaten. Ben geçen hafta 4 gün yaptım 9 kilo verdim.
Kardiyo ve belenme çok önemli
Bol bol su iç, her gün belli tempolu yürüyüş yap
Az yemek çok hareket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?