bi videoda duymuştum, vücudunuzun hangi vitamine ihtiyacı varsa onu alın diyordu.
Doktora gidip ne demeliyim?
Doktora gidip ne demeliyim?
Aslında dengeli ve düzenli beslenen, yeteri kadar güneş ışığı alan sağlıklı bir birey için herhangi bir vitamin eksikliğinden şüphelenmeye gerek yoktur. Ancak eğer yeteri kadar D vitamini almadığını düşünüyorsan kış aylarında idame dozu denilen dozlarda D vitamini kullanabilirsin. Ya da daha güçlü bir bağışıklık için C vitamini kullanabilirsin. Hangisinden ne kadar ve nasıl kullanacağını öğrenmek için eczacına danışabilirsin.
Ancak ben yine de önce tahlil yaptırmak istiyorum diyorsan da aile hekimine ya da dahiliye uzmanına "Ben uzun zamandır baktırmıyorum ve vitaminlerime baktırmak istiyorum diyebilirsin. Geçmiş olsun
uzun zamandır çok yorgun ve halsizim.
Dışarıya hiç çıkmıyorum gibi bir şey ( ailem yüzünden ) , bi videoda görmüştüm bunu ondan sormak istedim.
Cevap
1Cevap
kaan değerlerıme baktırmak istiyorm dıcen yapıyolar
KAn degerlerini doktor yorumluyor değil mi? Eksik veya düşük vitaminleri hap ile mi alıyorum yoksa serum vs ile mi?
hap ile alıyorsun
cevapladığın için teşekkür ederim
Genel bir kan tahlilinde bunlar belli olur. Kan tahlili yaptırmak istiyorum de sonra sonucuna bak doktor sana açıklama yapar
kan değerlerine baktırman lazım
kan değerlerinden vücudumun hangi vitamine ihtiyacı olduğu çıkıyor herhalde?
evet kan değerlerinde hangi vitaminin düşükse ya da eksikse söylerler zaten
okey, özel hastanede ne kadara yapılır bilgin var mı. Devlet hastanesinde sıra beklemek istemiyorum
benden 1 2 hafta önce çoklu kan aldılar ama birde ciğer röntgeni çektirdim 400 tl tuttu röntgeni saymassak 300 falan olur heralde ya da 250
okey, son bir şey daha soracağım. KAn degerlerini doktor yorumluyor değil mi? Eksik veya düşük vitaminleri hap ile mi alıyorum yoksa serum vs ile mi?
kendimi çok halsiz hissediyorum bu aralar.
ben kendimden yola çıkarak söyliyim bende kalp çarptıntısı nefes darlığı halsizlik kemik ağrıları falan vardı bende kalbimde sorun vardır diye kardiyolojiye gittim işte ciğerlerin kalbin tertemiz dediler kan değerlerim çok fena düşükmüş önce kan takviye serumu verdiler sonra kan iğnesi vuruldum 10 gün şimdide hap damla falan kullanıyorum
cevapladığın için teşekkür ederim
rica ederim ne demek
Doktor dan bruh
s. g bitc. h
Or*sbu çocuğu
Memnun oldum bende Sinan
🤮.
En İyi Cevap