Arkadaşlar 6 kilo fazlam var, günde 5 6 saat koşma düşüncem var aralıklarla.. Sizce bu şekilde kilo verir miyim kısa zamanda, yediklerime de dikkat ederek.
Cevabın nedir?
+1 yılKoşu bandıyla mi kosuyorsun yoksa kendin mi ona gore bir hız degeri veriyim ama bazilarini dinleme sen asla kalbini yorma yavaş yavaş temponun arttir kondisyon un da articak zaten devam ettin mi bırakmak istemezsin de kosu ve yüzme bence vücut sağlığı açısından çok iyi sen ilk 5 dk ısın yavaş yavaş koş dk 10 a doğru hızlan 15 20 arası da arttir , dk 20 yağ yakiminin başladığı zamanlardır ondan tamponu biraz daha arttırmak asla da azaltma zaten alışmış olacaksın sonra 2 dk suresince çok hızlı koş sonra 1 dk yavas koşup dinlen ayni işlemi dk 30 a kadar tekrarla her hafta koşma suren 5 dk artsın ama unutma asla kalbini yorma nabzın çok arttiysa (23 yasindaysan 170 geçmesin nabzın ) dinlen devam et kalbini yoran insan hem zevk almaz hem ömrü kısa olur hem sağlıksız olur hem de yorulur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBU hal arasında bilinen en buyuk yanlıslardan biridir. Koşmak kilo verdirmez. Kaslara fazla efor harcattıgınız ıcın kasları şişirir. Ha aslında yanlış soyledim kilo verdirir elbet ama yagları yakarken kasları sısırmenize neden olur. Bu yuzdendir ki sprint (hızlı maraton kosucuları) kas yapmıslardır.
Oysaki maraton kosucuları (ki aslında onlar kosmaz tempolu yuyururler) bu haldedirler.
Şimdir sen karar ver koşmak mı hızlı yurumek mi?05 Yorumla- +1 yıl
? Peki hızlı yürürsem yine kastan gider mi?
- +1 yıl
Hızlı yurumek oncelikle depoların olan kaslarını yaglarını yakar. Hızlı koşan kişi yagklardan harcamaz., depolarını tuketmek yerine vucuttaki karbonhidrattan acil atp ureterek bunu yakar. depolarını eritmez... Depoları eritmek icin uzun sureli bir efor harcaman lazım. Bunu da kendini yorarak degil yavas yavas ve sabırla yapılmalı...
- +1 yıl
tamam yürücem zaten denedim pek olacak gibi değil koşma konusu:)
- +1 yıl
Yururken kosmaya ramak kalsın o zamana kadar hızlan ama kosm, a daha sonra ritmik bir sekilde yurumeye devam et. Postacı yuruyusu yani :D
- +1 yıl
Hayir yani kosarim diyosan kos ama sagligina yazik edersin illaki kosarim diyosan buyur yollar seni
+1 yıl5-6 saat koşamazsın. Sıkılır direk bırakırsın, 6 kiloyu 1 ayda rahat verebilirsin. Hızlı vermek için 5-6 saat deme, aralıklarla da olsa yorulunca "off bugün gitmeyeyim yiiaa" der bırakırsın. Sabahları saat 7 gibi tempolu yürüyüşe başla, yürüyüşe gitmeden yeşil çay iç, yoksa sıcak su yap iç. Sonra 1 saat yürü eve gelip kahvaltını yap. Zaten yeşil çay seni akşama kadar tok tutar ama yinede öğünlerini ye. Annen ne yaparsa akşam ondan ye ama karbonhidratı az olanları yemeye çalış. Aldığın karbonhidrat 70in altında olsun yoksa kilo alırsın. Birde saat 4 gibi egzersiz yap, egzersiz olarak dukan egzersizi öneririm. Ama mekikte çekebilirsin sadece. Bu şekilde devam et, 6 kilo değil daha fazlasını verebilirsin. Farkı görürsün :)
04 Yorumla- +1 yıl
Azimliyim belirli bir süre koyduğum için bıkma lüksüm yok:) tamam önerilerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ne kadar süre koydun?
- +1 yıl
15 gün
- +1 yıl
İyi bakalım, başarılar dilerim
sen nasıl koşucaksın? yani koşubandında mı yoksa kendiliğinden mi? bende de aynı soru var. 5-6 saat aralıkla koşarsan vücudunu hırpalamış olursun ayrıca nasıl koştuğun önemli. yürürken önce topuğuna basıp yürümelisin böylece bacakların şekle girer. kesinlikle kilo verirsin ama ya kasa dönüşürse? çünkü kasa dönünce toparlaması zor oluyomuş, kasın gitmesi çok zor çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
:(( Evet öyleymiş ona dikkat etmeye çalışıcam iştee. Koşu bandı zararlı, kendim koşucam burada boş alan çok :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
62Cevap
+1 yılNaptin sen canim ya ben valla her gun kosuyorum ama varya 45, dakika sonra yani bogazim kuruyor dayanamiyorm daha fazla bence 5,6saat kendink sakatlarsin sakin yapma ha kostuktan sonrada evde mekik cek eger gobegin varsa ben oyle yapiyorm birde pilav betaz ekemek yeme kilo dusmani bunlar
05 Yorumla- +1 yıl
Ne yiyeyim mesela yemek olarak sağlıklı ama kalorisi düşük olarak, enerji verecek zinde tutabilecek?
- +1 yıl
Soyleki kosu yapmadan once bir muz yiyebilirsin veya bir yesim elma ben oyle yapiyorum
Kosununda aninda sadece su ic oda o kadar degim agzini sadece islat yeter
Kosudan geldikten sonra iyi bir dus al sofraya oturdugunda biliylr bizim sofralari cok guzel yemeklerimiz var onda cok dikkatli olmalisn pimavi kes yok cok seviyorm diyorsan en fazla 3,4 catal ye
Beyaz ekmegi kes siyah kepekli ekmek yemeye basla onda sornra saat altidan sonra sadece meyce ye yok doymuyorum diyorsan yesil marulla zeytin yagi birazda icine baksa seyler kat kilo aldirmayan seyler ye onu ama 2 saat uyumadan once sonra suynu ic yaz sabahta uyandigimda aliskanlik haline getir bunu 1 bardak su ic - +1 yıl
tamam :) çok çok sağol
- +1 yıl
Rica ederim ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Bu arada yazilarimda biraz yanlislik var k bakma hizli yazdigim icin karismis yazilar - +1 yıl
Önemli değil anlaşılır gerisi önemli değil:)
+1 yıl5 6 saat koşamazsın ayrıca kilo vericem derken kas yaparsın alt bacağın oldukça kalınlaşır bence 10 dakika yürüyüş 5 dakika koşu yap bunu 5 set yapsan birazda yemene dikkat et ama sıkma kendini mesela makarna 3 çorba kaşığı ye ekmeği her öğünde 1 dilim ye veya gündüz abarttıysan akşam karbonhidratı kes sebzeyle idare et emin ol 6 kilo 1 ayda gider
03 Yorumla- +1 yıl
1 ay çok cano, 15 günde vermem lazım
- +1 yıl
haftada 3 istiyorsan ekmeği oldukça kes öğünler az ye ara öğünde 1 şeftali 1 kaşık yoğurt hooop gitmiş haftada 3 kilo
- +1 yıl
inşşş:)
Canim sen önce 1 saat koşmayi dene ve koşma senin icin ne anlam ifade ediyor bazilari yürüyüş yapar ve koştum derler. Yüzmeyi dene yüzmede vücudunun her kas bölgesi calismakta ve kalori harcamasi koşudan daha yüksek tabi nasil yüzdüğün ve ne kadar yüzdüğün de önemli
05 Yorumla- +1 yıl
Yüzmeyi bilmiyorum ki :) Koşmak da çok sıkı tempo değil tabi, ama hızlı bir yürüyüşten daha tempolu olacağı kesin
- +1 yıl
Deniz falan da yok bulunduğum memlekette o yüzden pek gerek yok yani..
+1 yılkoşarak kilo veremezsin cunki her gun ve her an aynı tempoda koşamazsın oyuzden tempolu yuruyusu tercıh et derım aksam yemeklerıne dıkkat et 6 sonra bırsey yeme tempolu yuruyuş yap yuruyuslerıde her gun artıraak yap 1KM den basla her hafta ya da 3 gunde bir artırarak yap hem ham olmazsın her yanın agrımaz hemde daha zevklı olur
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol vaktim az
Ben maraton koşuyorum bizim koşucular genelde çok zayıftır çünkü koşarken enerji harcarsın sonra yağları yakar yağ bitincede kasları yakarsın günde 20 dk ile başla koşmaya her gün 3 4 ekle 1 saate çıkar hem sağlıklı olursun hemde kilo derdin olmaz. Maraton koşucusu bile olursun ;)
01 Yorumla- +1 yıl
:):) inş :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünde 5 ya da 6 saat kosmak sence realist bir düsüncemi? günde 30 yarim saaten fazla kosarsan zaten yag erimesine gecer vücüt... sabah aksam 45 dakka kosarsan ve yediklerinin ayni devam etsen bile zayiflarsin... yediklerini dikkat edersen daha fazla zayiflarsin
01 Yorumla- +1 yıl
Denicem bakalım
kilo koşarak verilir zaten, her koşunu en az 1 saat yap ama günde 5-6 saat için şaka yapoıyorsun sanırm, işin gücün yok mu senin? sabah 1 saat akşam 1 saat yeter, öğünlük kalori ihtiyacının altında kalori alırsan 1 haftada 5 kilo verirsin
09 Yorumla- +1 yıl
İşim gücüm yok şu anda :)
- +1 yıl
Nasıl?
- +1 yıl
Ben İstanbul'da değilim ara ara gittiğim bir yer ama :)
- +1 yıl
İlişki?
- +1 yıl
saçmalık
Bak ben bir vücut çuyum bana göre verilir yani ben veriyorum. Ama kilo vermen için günde az bir buçuk saat veya iki saat koşman lazım. Ama birgün koşup birgün koşmazsan olmaz. Ben böyle koşarak bir haftada 2.5 kilo verdim ama yefiğine dikkat etmen lazım. Ama benim koşmam farklı ben bacağıma 5 kilo ağırlık takıp koşuyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
tşkler peki kastan gidiyo bir süre sonra diyolar? onun için yorumunuz nedir sizin
- +1 yıl
Yağ yaktıktan sonra kastan gidiyomuş, kas da eriyo herhalde
- +1 yıl
tamam ben de denicem tşkler:)
verirsin tabiki güzel arkadaşım hergün kalkinca sıcak bir su ic buda benim sırrım bea altı saat kosup kendini yorma sabah bir saat kos sabah koşuları cok önemli hadi başarılı ol inşallah :))
01 Yorumla- +1 yıl
inş inş :))
Günde 5-6 saat koşamazsın, koşmaya çalışsan bile sakatlanırsın 1 ay koşamazsın. Günde 45 dk koşman yeterli. Fazlası kilo verdirmez, aksine kas kaybı yaşatarak metabolizma hızını yavaşlatır. Haftada 3 gün 45 dk koşu, fazlasına gerek yok.
010 Yorumla- +1 yıl
Bu çok az benim 15 günde en az 5 kilo vermem lazım
- +1 yıl
Bak kas niye kaybediyim yaa saçma bence zaten dayanabildiğim kadar koşucam yaa
- +1 yıl
Tamam da ona göre yemek de yicem sonuçta kastan neden gitsin, ya da şöyle sorayım kastan gitmemesi için ne yapabilirim? Koşmamak dışında
- +1 yıl
Hergün 60 dk mı diyosun kastan gitmemesi için yani
- +1 yıl
Aynen üst sınır 60 dk. Bu, yaptığın koşuya da bağlı. Sürekli belli bir tempoda yapılan koşudansa interval koşuyu öneririm, hem sıkılmazsın. Şöyle ki:
5 dk ısınma (yavaş koşu ya da tempolu yürüme)
1 dk hızlı koşu ve 2 dk orta hızda koşu arka arkaya (1 set-toplam 3 dk)
8-10 set yaptıktan sonra en son 5 dk soğuma (yavaş koşu ya da tempolu yürüme)
Bunların hepsi yaklaşık 40 dakikanı alır ama çok etkilidir.
Koşudan önce bol bol su içmeyi unutma. Son 1 saatte 1 lt su alman fayda sağlar, özellikle de şu sıcak günlerde. Koşu sırasında tıkanmamak adına su almak yasak. Koşu bittikten sonra yavaş yavaş içebilirsin, birden değil. Çok mu ayrıntıya girdim ne. - +1 yıl
Gayet açıklayıcı oldu çok sağol :)
+1 yılgünde 5 6 saat koşmak... hımmm sen 1 saat koş da bak bakalım 2. saat koşabilir misin :) bde yeni başlıycaksn olacak iş değil kendine zarar verirsin bu şekilde
05 Yorumla- +1 yıl
Yok aralıklarla koşucam dinlene dinlene yani
- +1 yıl
günlük o kadar saat yine koşamazsın
- +1 yıl
24 saatte 5 6 saat ne ki :)
- +1 yıl
sen 1 gün koş bakalım neymiş ki görürsün :D
- +1 yıl
tamam :)
Sadece koşmakla zor. kardiyo da çalışmalısın bence. uygun bir beslenme programı ile iyi bir sonuç alabilirsin. Ama dediğim gibi koşmak tek başına çok yararlı olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol herşeyi denicem
+1 yılYediklerine dikkat edersen evet kilo verirsin. Sabah 1.5 saat akşam yemeğinden sonrada 1.5 saat yürü yanında su olsun mutlaka. İstediğin kadar zayıflarsın böyle yaparsan.
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol koşmayı tercih ederim
+1 yılİlk bir hafta evet ama sonrasında bacak kasları güçlendiği için aynı mesafe de artık kalori yakılamayacağı için maalesef. Ama Koşma bir müddet sonra kalori yaktırmasa da metabolizmayı hızlandıracağı için kilo alımını bir nebze engeller...
03 Yorumla- +1 yıl
Neden yaktırmasın bir müddet sonra?
- +1 yıl
Bacak kasların çok güçlenecek ve kendi kilon hafif gellmeye başlayacak, tıpkı şu an kollarınla 1 kiloyu kaldırıp indirmek gibi hiç farketmeyecek.
- +1 yıl
anladmm
+1 yılBen tam bir ayda 17 kilo verdim 2008 de 93 kilodan 48 kiloya indim fakat yemek konusuna da dikkat çekerim 18 den sonra hiçbirsey yemedim ve hergün iki saat koştum tabi ilk olarak yürüyerek başladım zamanla hızlı yürüdüm ve hafıf tempoda kostum ve beni cok mutlu ediyordu duan tam 9 kilo aldım Ağustos'un sonunda tatile gidicem yine koşmaya başlayacağım
01 Yorumla- +1 yıl
ya ben de günde 3 saat koşsam 1 haftada 2 kilo falan verebilir miyim
kilo verirsin vermesine ama 5-6 saat koşman mümkün değil tabi eğer bildiğimiz anlamda koşmadan bahsediyorsan
01 Yorumla- +1 yıl
Tabiki
5-6 saat bayap bir abartı olmus bence :D en 2 saatlik antreman yap antremanda ne yapıcağını google dn bulabırısn
01 Yorumla- +1 yıl
tşkler
Futbolcular gibi bacakların olur yeminle kaslı kaslı :D Bide tabi ki de insan koşunca aşırı kalori yakıyor, bu da kilo kaybına sebebiyet verir.
01 Yorumla- +1 yıl
Amaç o zaten kilo kaybı:)
+1 yıl5-6 saat koşamazsın ben 5 yıldır düzenli koşan biriyim ben koşamam 5-6 saat 30 dak sonra dilin dışarı çıkar zaten. gerekte yok zaten o kadar koşmaya
01 Yorumla- +1 yıl
Bak sorduğum soruya cevap istiyorum ben, koşup koşamamam zaten benlik bir şey yani
- Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yıl5 6 saat nereye kosuyon yarış atları bile kosamaz. 8 km hızla koş 1 saat hergün onun etkisini görürsün bikaç haftaya kilolarin gider. O dediğini yapma kalbin dayanmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Dayanır gencim daha :)
- +1 yıl
Lafla kosarsin kossana hadi goriyim seni :D
- +1 yıl
Koşucam zaten cevapları bir yanıtlıyım da
Günde 20 dakika koşarak bir ayda 3 kilo verdim ve gün içinde iyi yedim sadece akşam 6 dan sonra sudan başka içicek ve yiyecek tüketme , kahvaltıyı iyi yap.
01 Yorumla- +1 yıl
Kısa zamanda vermem lazım benim kiloyu tamam sağol
Sabahları aç karnına yapılan koşu direk yağları yakar tempolu koşarsan gayet iyi bir şekilde kilo verirsin
00 Yorumla
+1 yılyürüyerek bile çok ter atarsınız belki işe yarar ^^
03 Yorumla- +1 yıl
inş :) Ne kadar çok terlersem o kadar çabuk verebilrmyim kilo
- +1 yıl
ben haftada 5 km yürüyorum öyle bir terliyorum ki :D dem gitsin işe yarar yani
- +1 yıl
:) saol
+1 yılYatarak bile Kilo veren var neden olmasın :D yediklerine dikkat et, az ye ve geceleri yemek yeme verirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
tamam denicem :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhevesini kırmak istemem ama 5-6 saat koşmaya kalkarsan en fazla 1 gün koşarsın. Hatta ilk gün bile yapma olasılığın çok düşük. Kendini o kadar kasmana gerek. 1 saat yürüyüş ve 1 saat koşuyla kilo verebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Denerim sağol
+1 yılgünde 5-6 saat koşarsan vücudunu kimyasını bozarsın 30 dakika koşu biraz plates veya yoga en önemlisi de beslenme düzeni bunları sistemli bir şekilde uygularsan istediğin fiziğe ulaşırsın
02 Yorumla- +1 yıl
Çok saol
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılkilolar çok derto lmus belli yoksa 5 saat kosma düşüncesine kapılmazdnz
03 Yorumla- +1 yıl
Acil vermem gerek o yüzden dert evet :)
- +1 yıl
bendede biraz fazlalık var kum torbası aldım bugün biraz onu dövdüm :) bu sekılde daha ıyı kılo verıleblr mı acaba? :D
- +1 yıl
:)) olabilr
Günde 1,5-2 saat hızlı yürüyetek. Ve sadece ekmek yemeden 30 günde çok rahat vucud apırlığının %8-12 arasında bir ağırlığı hemen verebilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
15 günde vermem lazım
günde 5 6 saat öyle mi inanmam proffesyoneş sporcu felansın ozaman kendinş çöp posedine sar öyle kos bir haftaya felan verirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Çöp poşedi mi? neden
- +1 yıl
interneti arastır anlayacaksın mesela burdaki yazıyı eğlence niyetine oku
altugzayifliyor.blogspot.com.tr/.../...yflama.html - +1 yıl
Nasıl tüm vücuduna sığdırıo o poşeti ya :)
- +1 yıl
:)))
Naptin sen ya 5-6 saat kostunmu olursun sen :))) haftada 3 gun kahvaltidan 1 saat sonra 1 saat tempolu kossan yeterli ekmek ve tatliyida az yersen 6 ayda 10 kilo verebilirsin.
08 Yorumla- +1 yıl
Ben 15 günde 5 6 kilo vermekten bahsediyorum, yoksa ben de 1 saat yürürüm 1 saat koşarım falan aylarca anca veririm ama gerek yok koşarak yediklerime dikkat ederek sağlık bir şekilde 15 günde olacak bu iş inşş
- +1 yıl
Peki kastan gitmemesi için yapmam gereken bir şey yok mu?
- +1 yıl
koşu ya da yürüyüş tamam ama koşu bandında kaçta olmak lazım yani? ben 6.5da yürüyorum 10 dk, 9.5ta koşuyorum 5 dk, mesela 20 dk yürüdükten sonra yağ yakılmaya başlanırmış, bazıları da yürü sonra 30 sn koş sonra eski haline dön daha çok yakarsın falan diyo. her telden ayrı şey napmamız lazım arkadaş:(
- +1 yıl
Koşu bandında takılma canısı, çok zararı var. Ben alcaktım yararından çok zararlarından bahsettiler, vazcaydım :(
bir kız olarak günde 5-6 saat koşacaksan valla helal olsun :D
03 Yorumla- +1 yıl
Niye koşamıyım ki? Verebilir miyim eğer düzenli koşarsam
- +1 yıl
:) inşş
önce hafif tempo yoruldugunda dinlen yine koş tekrar yap bunları 3 gün sonra tempoyu arttır yavas yavs ciğerlerin açılsn fit olursun hatta
02 Yorumla- +1 yıl
tmm:) teşekkür
+1 yıltabak boyunu kucult, ayni saatlerde duzenli olarak ye, cikolatadan uzak dur ve sporunu aksatmadan yap kilo verecegine inaniyorum ben
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yemekten yana sıkıntım yok düzelttim şükür baya.. Çok sağol inş vericem :) ben de inanıyorumm
- +1 yıl
rica ederim:))
BOGAZINA SSHIP OLURSAN KILO VERIRSIN. AMA KOSUYA GIDIP DONUSTE YSRIM KILO SU BOREGIYLE EVE GELIRSEN 😃😃
03 Yorumla- +1 yıl
:):) Hiç sevmem, kürt böreği olsa neyse :)
- +1 yıl
Niyetim olmasa burada niye uğraşıyım soru sorayım ki :)
Futbolcu olma niyetin varsa koş tabi o kadar :D ama bir anda o kadar koşmaya kalkışma yazık etme kendine.
02 YorumlaIyi sonucunu yazarsın :D
- +1 yıl
bişi olmaz Allahın izniyle
Günde 5 6 saat kosarsan yaklaşık yirmi kilo verirsin, ciddiyim. Istediginide ye
03 Yorumla- +1 yıl
:) kas sıkıntısı olmasa koşcaktm:)
- +1 yıl
Yok kastan da gidiyomuş bir süre sonra, o da eriyomuş yani
günde 5 6 saat koş seni maratona menejerin olarak yazdırıcam ahanda buraya yazıyorum :D
07 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
sen kimsin ki :)
- +1 yıl
bakmadım ki resme yani ne özelliğin var anlamnda söledm başta yazmadğn içn
- +1 yıl
5-6 saat inanılmazsın zor gibi ama ritmik 1 saat yeterli kanka
011 Yorumla- +1 yıl
1 saati herkes koşuyo kanka:)
- +1 yıl
Koşmanın ne zararı olacak ki :)
- +1 yıl
Anlat yaa merak ettim
- +1 yıl
Koşmakla göğüs sarkar, yüz yaşlanır he?
- +1 yıl
Çoook saçma sporla vücut toparlanır daha çok, sarkma olmaz hele cildi bozuyo demene baya güldm yani:)
+1 yılaralıklarla 5-6saat koşarsan bir faydası olmaz 1 saat koş düzgün şekilde yemek yemene dikkat et incelirsin hafiften karında çalış :)
08 Yorumla- +1 yıl
zaten 5-6 saat koşamazsın
- +1 yıl
Sen öyle san
- +1 yıl
boşu boşuna efor sarfedeceksin senin günlük aldığın kalori miktarı 4000-3000 değişir sen bir anda 10000 kalori yakmayı planlamış olursun vücudun iflas eder saçma saçma konuşma
- +1 yıl
anında kilo veremezsin ben kendim sporcuyum kendimden biliyorum ancak vücuttaki suyu terleyip atarak kilo verirsin bir anda onun içinde çöp poşeti giyip koşman lazım ben müsabakaya hazırlanırken öyle kilo veriyorum
- +1 yıl
nasıl giycem onu anlatsana ya
- +1 yıl
çöp poşeti al bir tane siyah battal boy sonra kolların ve kafan için delik aç direk git işte çuval geçirir gibi kendine
- +1 yıl
bu şekilde sadece su kaybedersin vücut yağ yakmaya 28. dk dan sonra başlıyor
- +1 yıl
tamam tşk:)
Gerek yok.. gunde 1 saat tempolu yürüyüş yap kafi. .. araliklida olsa 6 saat kosulmaz kalbini yorarsin.. yapma
05 Yorumla- +1 yıl
Sağol yorulursam devam etmem, illa ki bir yorgunluk belirtisi olacaktır çok kötü olursam devam etmenin manası yok aza indiririm olur biter :)
- +1 yıl
15 günde vermem lazım o kiloyu
- +1 yıl
Tatile gidilecek ama bikini giyilmeyecek :) Maksat güzel görünmek
+1 yılmantıklı olan her gün düzenli bir şekilde kalkıp 45 dk tempolu yürüyüş ve koşman bunalr bittikten sonrada bir kaç egzersiz hareketi ile çok rahat form tutabilirsin ben 2 ay süre içerisinde 11 kilo verdim 90 kilodan 78.6 79.6 arası gidip geliyorum
00 Yorumla
+1 yılhayatinda hic kosmadinmi sen? ne 5-6 saat kosmasi? :D
05 Yorumla- +1 yıl
Koştum ama aralıklarla koşucam bu süreyi inşş.)
- +1 yıl
ya saka yapiyorsun ya da kafanda var
1 günde 5-6 saat kosamazsin... kosarsanda hastanelik edersin kendini
üstellik 45 dakika - 1 saat den fazla kostugunda direk yag degilde kas yakiyorsun zaten
45 dakkadan fazla kosma - +1 yıl
Yürüsem de bir süre sonra kastan mı gidiyor?
- +1 yıl
normal gezdiginde hayir ama yeterince protein yemezsen ve cok yürürsen kas yakarsin
cok uzun kostugundada bir süre sonra vücüt enerjisini kaslardan aliyor
en güzeli 30 - 45 dk kosmaktir arasiz... bunu hemen yapa bilecegini sanmiyorum onun icin sana önerim ilk önce az kos ve kendini yorma yavas yavas alistir kendini
hizli kosma... yavas kos - +1 yıl
çok çok teşekkür ederm:)
+1 yılben kilo veremiyorum boy 2,02 kilo 125 kas yapıyorum ama gogus ve kollarım dinamit gibi
04 Yorumla- +1 yıl
hmmm
- +1 yıl
hımm ne demek yani yenimi çıktı :)
- +1 yıl
Napıyım soru sormuşum cevap vermek yerine kendinden bahsetmişsin, hmm bile fazla da sana neysee :)
- +1 yıl
havalısın bayaa
vermezsen zaten sıkıntı var demektir ben odakar koşsam hüseyin bolt olurum
12 Yorumla- +1 yıl
:) inş vericem
sen şimdi burada yazanları ciddiye de alırsın.
not : günde 5 6 saat koşulmaz iyi günler.03 Yorumla- +1 yıl
Seni ilgilendirmez, benim sorduğum soru bu kadar koşabilir miyim değil dimi..
- +1 yıl
Beyaz ışık?
ilk 1 ay metebolizman aya uyduramadıgından kilo alırsın ama devam ettiğin taktirde kilo verirsin birazda yemene dikkat ederek
03 Yorumla- +1 yıl
Ne 1 ayı yaa, ayla uğraşamam daha kısa zamanda vericem kilo ben inş
- +1 yıl
Kilo almam yaa, koşarak kim niye kilo alsın, zaten uzun süredir aynı kilodayım ben
6 kilo fazla içim 6 saat koşmak fazla :) Günlük bir saat koş yeterli
01 Yorumla- +1 yıl
yetmez
kilo verirsin ama eve gidince yemek yeme :) gece en geç 8e kadar ye ve bool bol su tüket
05 Yorumla- +1 yıl
Onları yapıyorum tek koşmak kaldı :)
- +1 yıl
Zamanım bol 15 gün boyunca koşabilirim her an
- +1 yıl
tşkler:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHacı saçmalama bence profesyonel sporcular günde bu kadar koşamıyor. Yağ yakıcı koşular var yavaş tempoda fazlada yavaş değil 50 dakika koş beslenmeye dikkat et olay bitti.
06 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle veremem kısa zamanda
Cevap sahibi+1 yılSıkıntılı mısın arkadaşım bu koşu profesyonel sporcuların yaptığı koşu bende sporcuyum. Yağ yakıcı koşu diyorum. İyi sen 6 saat koşarsan haber ver ödüllebdircem seni...
- +1 yıl
Tempo yavaş olursa, yağ yakamam ki
Cevap sahibi+1 yılÇok yavaş değil zaten % 60 ya da üstü bir tempo üstünü de kosamzsn zaten. Hadi kolay gelsin.
- +1 yıl
sağol sana da
- +1 yıl
ben gunde yarim saat kosdum 2hafta boyunca aksam yemeginden sonra ve verdim ama tabj yemegede dikkat ettim
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen dikkat ediyorum ekmek yemiyorum çavdar kepek falan takılıyorum o da günde 2 3 dilimi geçmiyor
- +1 yıl
tamam bakalm :)
+1 yılen iyi koşarak kilo verilir ama sen o kadar saat yuruyemezsin bile
03 Yorumla- +1 yıl
Yürürüm de koşarım da azim var hırs var herşey var bende :)
- +1 yıl
Tamam videoya al paylaş ilham versin
- +1 yıl
Yok artık kendimi reklam mı edicem siteye :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece koşma başka bir şeylerde yap zaten o kadar kosamazsin.
012 Yorumla- +1 yıl
Koşarım
Cevap sahibi+1 yılVar mısın iddiaya?
- +1 yıl
Her türlü varım ama kanıtlama şansım yok sonuçta
Cevap sahibi+1 yılYok ben senin söylediğine inanirim müslüman sin sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılNesine
- +1 yıl
Ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılFace şifresi olabilr
- +1 yıl
Yuh sevgilim değilsin bişey değilsin
Cevap sahibi+1 yılKorktun mu? Ayni şey benim icin de gercerli.
- +1 yıl
Gerek yok özelim sonuçta.. olmaz
Cevap sahibi+1 yılAmacım seni azimlendirmek ti de yok sen veremezsin o kiloları hem naabacam ben senin sifreni?
- +1 yıl
dimi ama :)
+1 yılhahahah günde 6 saat koş estetik ameliyat paranı ben verecem :D
06 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka estetikle?
- +1 yıl
özeti şu: her iddiasına varım 6 saat koşamazsın mümkün değil
- +1 yıl
Estetik ne alaka dedim bunun cevabı bu mu yani? Ben koşabilir miyim diye sormadım, koşarsam zayıflar mıyım diye sordum Adam gibi oku da öyle yanıtla istersen?
- +1 yıl
koşamayacağın için cevaplama gereği duymadım. afedersin
- +1 yıl
Saçmaladım, dibe battım desene sen ona, sanane benim koşup koşamamamdan soru neyse onu yanıtla yoksa yol göründü sana
- +1 yıl
15 dakikada tıkandığın zaman beni hatırla tabi o kadar dayanabilirswn hadi öpüyorum :*
+1 yılKusura bakma ama gunde 5-6 saat bok koşarsın.
112 Yorumlaben bunun biraz daha yumuşağını yazacaktım ama seninki net olmuş :)
- +1 yıl
Koşucam hırslıyımm
- +1 yıl
Bok artik kufur sayilmiyormuş diyolla...
- +1 yıl
2 saat sonunda motordan hava kaçırmaya başlarsın zaten. 3. Saatte zorlarsin hadi vurdurdun kaktirdin 4 saat.
- +1 yıl
Durmadan koşucak değilim, dinlene dinlene
- +1 yıl
ağır demiştim ya abi yukardaki cevabından sonra tam da gereken cevabı vermişsin sen
- +1 yıl
Dinlenirsen mi? Mümkün değil çunku dinlenince bir daha kalkamiycaksin sana eziyet gibi gelcek. Hedefini kucuk tut 3 saat yeter. 3 saatte en az 700 kcal verirsin zaten. Daha ne istiyon Allahtan belanı falan mı :)
- +1 yıl
Yetmez 700 ne yaaa :( Koşucam sonuçta az değil mi
- +1 yıl
Ağzına fırıncı küreğini yiycen şimdi :) 700 kcal ne demek sen biliyon mu? Yediğin sabah kahvaltısını komple halletmek demek. Ayrıca senin vucudun daha yemek ihtiyaci var 700 kcal senin gunluk yemen gerekenin yarisi zaten daha da vucudun enerjisiz kalacak. Haftada en az 3 kilo garanti verirsin. Denedim yaptım oldu. Zaten kilon yerleşik değilse hemen gider.
- +1 yıl
Ayrica sana dedigim 3 saat tempolu yuruyusle veriliyor koşuda bendeki uygulama 3407 kcal hesapliyor. Yani o da 1 saatten kisa bir surede fıslayacağin anlamina geliyor :)
- +1 yıl
:((
- +1 yıl
Uzulme yavrum buyuyunce sende koşarsın
konuşarak diye okudum uyumam lazım anlaşılan :(
04 Yorumla- +1 yıl
:)) aynen
- +1 yıl
kıyamam :(
+1 yılazmine ve düzenine bağlı başarılar :))
01 Yorumla- +1 yıl
tşkler:) inş
+1 yılKanka 5-6 saat koşsan 1 haftada verirsin
03 Yorumla- +1 yıl
sağol kanka :)
- +1 yıl
Ama 5-6 saat zor koşarsın kanka biraz
- +1 yıl
biliyorum vazgeçmek üzereyim :) yürüyüşe dönücem sanırım
Koşmadan zor verilir de. 5-6 saat nedir :/
03 Yorumla- +1 yıl
Nesi var :(
- +1 yıl
yok artık
+1 yıl1 saat koş 5-6 saatin olmayacağını anlarsın :)
01 Yorumla- +1 yıl
Koştuğum oldu aralıklarla koşacağım için sıkıntı olmaz
+1 yıldüzenli beslenmeyle neden olmasın
02 Yorumla- +1 yıl
tşkler:)
- +1 yıl
ne demek naptiiim
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı