Sağlık & Diyet Yaz geliyor acil zayıflamam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 şu an 53 kiloyum 49 olup sıkılaşmam lazım ama yemek yemeyi çok seviyorum napcam ben Yaz geliyor acil zayıflamam lazım? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nisenseix Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl yemek yemeye devam et sorun olmaz sadece sporu biraz fazla yaparsın zaten üst tarafın iyi görünüyor bacak biraz daha zayıflasa güzel olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslında göbek daha fazla ama sakladım 😂 Yorumla nisenseix +1 yıl 😂😂 Yorumla
Ertenarif Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl Fİzik harika bebegim gibisin kilo almasan da olur salla kaç yaşındasın 0 0 Yorumla
Burakfree Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl zayıflarsan ölersin sen zaten zayıfsın siz kafayı yemişsiniz 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zaten yoyo diyeti gibi bir sey olacak seninki. Yaza kadar sık dişini. Güz gelince gomersin. 0 0 Yorumla
Murathan-06 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl sebze ve protein ağırlıklı ye istediğin kadar ye ama kalori yakımını artır. Yedikçe artır yedikçe artır bu şartla istediğin kadar yiyebilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kardiyo mu yapayım ağırlık mı çalışayım Yorumla Murathan-06 +1 yıl Hedeflediğini söylediğin şey ağırlıkla olmaz. Hıtt denilen kardiyo çalışmaları yapmalısın. Bına ek olaral Nabzını yüksel tutacak aktiveleri de günlük rutinin haline getir Yorumla Soran +1 yıl Hımmm yüksek nabız hııt kardiyo çalışmam gerek Yorumla Murathan-06 +1 yıl Türkçe meali: bayıra karşı koş :) Yorumla
shyasosyal Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kardiyo ve pilates yaparsan sıkılaşırsın fazlada gerek yok gibi ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Karnım sıpsıkı ve sert olsun istiyorum Yorumla shyasosyal +1 yıl Mekik çalışabilirsin karın antremanı olarak baya sertleşir Yorumla
Çukulatalıkekk34 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yaza hazırsınız zaten ama bı kaç kilo daha verebilirsin 0 0 Yorumla
ezgininbüllüğü Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ben balık etli seviyom kaç ps basınç 0 0 Yorumla
_ViViR- Takip Et Master Yaş: 39 , eic 48% +1 yıl Yaza kadar bir deri kemik kalırsın şeker)) 0 0 Yorumla
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 77% +1 yıl fotograftaki iyi gorunuyo zaten 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 510 cevap paylaştı. Yemek yesen bile doğru sporla yapabilirsin 0 0 Yorumla
shadowo Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sanki tatile gideceksin. Boşver ye gitsin 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 336 cevap paylaştı. Git bisiklet al sür günde 1 saat falan 0 0 Yorumla
KasiKesh Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kız sen elma 🍎 tipisin belini incelt sadece 0 0 Yorumla
Noxex Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl zayıflama spor yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi spor Yorumla Noxex +1 yıl HIIT workoutı araştır işte Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 598 cevap paylaştı. Yeme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle sağlıksız olur Yorumla Lobellia +1 yıl Fazla yeme* Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Zayıfsın zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zayıf gözüküyorum sıkılaşmam lazım Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 1,3b cevap paylaştı. 48-49 iyi olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden eğri duruyorsun 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca zayıflayıpta gö tünü göbeğini açacaksın değil mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
yemek yemeye devam et sorun olmaz sadece sporu biraz fazla yaparsın zaten üst tarafın iyi görünüyor bacak biraz daha zayıflasa güzel olur
Aslında göbek daha fazla ama sakladım 😂
😂😂
Fİzik harika bebegim gibisin kilo almasan da olur salla kaç yaşındasın
zayıflarsan ölersin sen zaten zayıfsın siz kafayı yemişsiniz
Zaten yoyo diyeti gibi bir sey olacak seninki. Yaza kadar sık dişini. Güz gelince gomersin.
sebze ve protein ağırlıklı ye istediğin kadar ye ama kalori yakımını artır. Yedikçe artır yedikçe artır bu şartla istediğin kadar yiyebilirsin
Kardiyo mu yapayım ağırlık mı çalışayım
Hedeflediğini söylediğin şey ağırlıkla olmaz. Hıtt denilen kardiyo çalışmaları yapmalısın. Bına ek olaral Nabzını yüksel tutacak aktiveleri de günlük rutinin haline getir
Hımmm yüksek nabız hııt kardiyo çalışmam gerek
Türkçe meali: bayıra karşı koş :)
Kardiyo ve pilates yaparsan sıkılaşırsın fazlada gerek yok gibi ama
Karnım sıpsıkı ve sert olsun istiyorum
Mekik çalışabilirsin karın antremanı olarak baya sertleşir
Bence iyi görünüyorsun.
Yaza hazırsınız zaten ama bı kaç kilo daha verebilirsin
ben balık etli seviyom kaç ps basınç
Yaza kadar bir deri kemik kalırsın şeker))
fotograftaki iyi gorunuyo zaten
Fazla kilolu durmuyor sun
Yemek yesen bile doğru sporla yapabilirsin
Sanki tatile gideceksin. Boşver ye gitsin
Git bisiklet al sür günde 1 saat falan
bisiklete binmeye başla
Bence zayıflamana gerek yok
Kız sen elma 🍎 tipisin belini incelt sadece
Doğru egzersiz ile spor
zayıflama spor yap
Hangi spor
HIIT workoutı araştır işte
Yeme
Öyle sağlıksız olur
Fazla yeme*
Zayıfsın zaten
Zayıf gözüküyorum sıkılaşmam lazım
Cevap sorunda gizli)
Plank yap
İyisin bence
Merve sen misin yoksa?
Spora idmana yüklen
48-49 iyi olur.
Neden eğri duruyorsun
Ayrıca zayıflayıpta gö tünü göbeğini açacaksın değil mi?
Bu kız zaten zayıf
Bol bol spor yapcan
Spor yapmalısın
Bu sen misin