1 aydır diyetteyim 2 haftadır da chloe ting yapıyorum sadece yeşillik ve proteinle besleniyorum kahve ve yeşil çay da içiyorum ama metebolizmam yavaş olduğu için çook zor kilo veriyorum ne yapmalıyım hızlandırmak için lütfen taktik verin
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
sadece tek tavsiyem olacak spor da yapıyorsan ve metabolizman yavaşsa su yeteri kadar içmiyor olabilirsin kilona göre kaç litre su içebileceğini araştır ve o kadar litre iç ne daha fazla ne daha az. suyu oturarak iç böylece suyun ihtiyaç duyulduğu organlara ulaşmasını sağlarsın yudum yudum al ki hepsini birden içtiğinde direkt idrar olarak çıkar ayakta içtiğinde de aynı. gerekli organlara su ulaşmaz ve işe yaramadı sanırsınn. suyu içmek ve nasıl içmemiz gerektiğini bilmmek cidden çok önemli. bunu bi hafta dene. neyi kastetiğimi anlayacaksın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Aynı benim yaşadıklarım. Diyet yapıyordum metobalizmam yavaştı ve çıldırıyordum hiç veremiyorum diye. Daha çok su içmeye başladım. Tuzu bıraktım. Haftada iki kere yoğurt kürü yaptım. Ve de Termal eşofmanlar ile spor yaptım. Biraz da sabır. Çünkü bir ay sonra yavaş yavaş düşmeye başladım. Sabır et başarabilirsin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kardiyo yap. Bi de total kalorin çok düşükse metabolizman yavaşlar ama kilo verememe gibi bi durumun olamaz. Stres yanıtın çok fazladır (o da yağ yaktırır) o yüzden şişiyosundur. Kaç kalori alıyosun günlük? Hesapla bi
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Genellikle 500 veya 600 civarı alıyorum yetiyo bazen bişey yemek istemediğim yani tok olduğum zamanlar altında aldığım bile oluyo
- Cevap sahibi+1 yıl
Öncelikle çok özendim keşke ben de o kadar kaloriyle gezebilsem. 2. si yanlış hesaplamıyosan bu kadar kaloriyle kilo vermeme ihtimalin yok. İmkansız. Starvation mode falan yalan, eriyosundur bu kadar kaloriyle. Acıkmaman metabolizman açısından hayra alamet değil ama söyliyim. Ketojenik beslen madem. Bütün kalorileri yağ ağırlıklı al. Proteini abartma o da şekere dönüşebilir çünkü. 500 kalorilik tavuk göğsü yeme
- Soran+1 yıl
Şöyle söyliyim acıkmamamın ana sebebi çok su tüketmemden ve geç satte uyanmamdan kaynaklanıyo sadece geceleri midemde hafif bi boşluk hissediyorum ama bastırabiliceğim türden olduğu için o kadar rahatsız olmuyorum zaten uyanınca tokluk ve şişlik olduğu için de acıkana kadar yemiyorum yesemde 3 4 kaşıkla doyuyorum
- +1 yıl
Sürekli ayni şeyleri yediğin için metabolizman yavaş beslenme duzenini değiştir
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Pardon da yeşillik ve protein dışında daha ne tüketebilirim ki diyette
Bol Bol Sıvı tüketin yaş ilerledikçe metobolizma yavaşlıyo
00 Yorumla- +1 yıl
Sanki bol bol su icmek bagirsaklarimi iyi calistiyo gibu hissediyorum, benimkide yavas
00 Yorumla Bunları yapıp onun dışında evde oturyosan yavaşlar tabiki
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kabızlık sorunun var mı bağırsakların da hazımsızlık var mı? Spor hızlandırır metabolizmanızı
00 Yorumla Diyetisyene görün tahlil yaptır kendine. Belkide tiroid sorunun vardır veya karaciğerinde bi sorun olabilir
00 Yorumla- +1 yıl
Üç sebebi olabilir ya tiroid ya diyet modelin veya diyetinde tükettiklerin
00 Yorumla Aynı dertten müzdaribim yardım...
00 YorumlaKalsiyum eksikliğin olabilir?
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 4,2b cevap paylaştı. hareketli ol unlu tüketme
00 YorumlaAcı ye bir de kayısı çayı iç
00 Yorumla- +1 yıl
diyetisyene gitmelisin kesinlikle
00 Yorumla - +1 yıl
Mesaj atın doktorum yardımcı olurum
00 Yorumla - +1 yıl
Sarımsak ye bence
00 Yorumla Su iç
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Metabolizma neden yavaşlar?
Zayıflamak için onca çaba boşa gidiyor diye üzülenlerdensiniz. Bakalım nerelerde yanlış yapıyorsunuz? Size anlatacağımız bu konular kendi metabolizmanızın durumunu da göz önüne alarak kilo verme süreciniz etkileyecektir. Metabolizmanın yavaşlaması kalorilerin birikmesinde ve bu kalorilerin yağa dönüşmesine sebep olur ve kilo olarak da size geri dönecektir.
Evet metabolizmamızı neler yavaşlatıyor hep beraber öğrenelim ve mutlu sona ulaştıracak diyet yapabilmeyi birlikte başaralım.
Metabolizmanın yavaşlamasına sebep olan şeyleri bulup bu hataları yapmaktan kaçındığınız takdirde başladığınız diyetin mutlu sonla bitmekten başka çaresi yok.
Bu videomu izleyin;
https://www.youtube.com/watch?v=0-byziPciG0Evet canım arkadaşlarım sizler için hazırladığım kürler ile başladığınız diyetlerin mutlu sonla bitmesi için dikkat etmeniz gereken birkaç önemli noktayı paylaştım. Umarım dikkat eder ve sağlıklı mutlu ve fit olursunuz. #seherakgül.
Sevgiler herkese.