Ne yemeliyim metabolizma yi hızlandırmak için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 10 ay
Elma sirkesi, lahana turşusu, şeker pancarı ve spor. Bunlar metabolizmayı hızlandırıyor. Acı biber falanda olabilir ekstradan. Ama bugün vitamin ve mineralleri alıyor olman en doğru yöntem olacak. Çünkü vitamin veya mineral eksikliğinden dolayı başka vitamin ve mineraller de işe yaramayabiliyor
02 Yorumla- 10 ay
Rica ederim 😊
En İyi Cevaplar
- 10 ay
Aktarlarda olan bitki ürünlerinden en uygunu ne ise bir site onu kullann. Aktara sorman yeterli.
Kabızlıl falan varsa, bağırsaklarda kayılaşma sancı gaz kasılma ve büyük ihtiyaca fazla çıkamama durumu varsa yine aktardan on/on beş tl lik açlık otu al. Kaynayan deliğe bir tutam at demlendikten sonra bir kaç bardak iç. Bağırsaklarda çözülme ve rahatlama yapar. Bir kaç gün içsen iyi olur. O attığın bir tutamı, bir defa daha demleyip kullanabilirsin02 Yorumla- 10 ay
Birisinden sanırım tv programında bir uzmandan duymuştum. Bağırsaklar ne kadar içindekini dışına atarsa, mide de ona paralel içindekini bağırsapa göndermeye başlar. Yani bağırsak rahatlayacak, dışarı çıkaracak ki boşalan kıamı midemdeki fazlalık yol bulup atsın.
Açlık otu ile geçen sene tanıştım. İlk kez kabız, bapırsak içinde sertleşme yaşadım ve demediğim o çay ile rahatladım iki günde şükğr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- 9 ay
@Ricirt0 iyi geceler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem buradaysan mesaj atar mısın? bir şey soracağım da. Ben atamadım xper yetmiyormuş
00 Yorumla - 10 ay
spor yapmalısın
04 Yorumla- 10 ay
spordan kastım öyle spor salonu vs olmadan da düzenli yürümek bile güzel olur
- 10 ay
ilk başlangıç evet ama alıştıkça daha fazla yapmayı inanın isteyeceksiniz
Acı ye
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi