Kilo vermek istiyorum. 3 beyazdan uzak duruyorum.
Evde yürüyüş bandı var, tempolu 30dk her gün yürüyüş yapıyorum. Zayıflar mıyım?
Evde yürüyüş bandı var, tempolu 30dk her gün yürüyüş yapıyorum. Zayıflar mıyım?
Cevap
14Cevap
Yapilacak en saglikli sporu yapiyorsun ama sporla kilo verilmez, sadece belirli bir oranda destek olur.
Bit dilim baklavayi ertimek icin asagi yukari 30 dakika ypksek tempolu yürümek gerekiyor.
3 beyazı kesmen zaten büyük fayda sağlayacaktır düzenli yaptığın herşey fayda sağlar merak etme günlük 2 litre su içmeyide ihmal etme
gayet iyi olur. diyetinde sebzelere ağırlık verip yağ ve karbonhidratı da uzak tutmalısın
Yemene dikkat edersen zayıflarsın aldığın verdiğin kaloriyi hergün hesaplaman lazım
30 dk. biraz az. Ama devamlı olsun da o da bir şey. Ben 1.5 saat falan yürüyorum
yürüyüşe eklemen gerekenler var mesela ilk gün 30 dk yürüyüş ise 2. gün 30 mekik ekle 3. gün yavaş koşu ekle 4. gün şınav ekle 5. gün yürüyüş süreni uzat gibi gibi
Yeterli olur ama neye göre kime göre 30 dk yürü git tatlin dibine vur sonra deki ben hergun 30 yürüyorum 😂😂😂😂😂
Kesinlikle yeterli. Ama daha çok 1 saat yürümekten yanayım ben.
Zayıflarsın hatta koşu bandında açı verebiliyorsan açı verip yokuş çıkmak daha da işine yarar
Oldukça yeterli formunu koruman ve sağlıklı olman için
bende bu soruyu soracaktım yarım saat başlayıp artırabilirsin 1 saat falan daha iyi olur
Önemli olman pes etmemek
Çok az yürüyüş çok kalori yakmaz kosmalisin
5 dakika ip atlasan bile senin icin faydalı
45 dakkadan aşağısı yetmez ya
1 saat yap
gel onu 1 saat yapalım njsnjcksj
Hayir beslenme de önemli
Yeterli
Hiç yoktan iyidir bence
Değil yeterli
Evet yeterli bence
Yeterli canısı.
Fazla bile valla
45 dakika ideal
En az bir buçuk saat
Merhaba sevgili KScan,
Beyaz undan uzak duruyorum ve günlük 30 dakika yürüyorum diyerek bu işe 3-0 önde başlamışsınız sizi tebrik ediyorum. Sizlere 30 dakikalık yürüyüş ile neler kazanacağınızı özetlemeye çalışayım.
Uyguladığınız diyet programı ile birlikte her gün düzenli şekilde yapılan 30 dakikalık tempolu yürüyüş, zayıflamak için en iyi sporlardandır.
Düzenli olarak yapacağımız 30 dakikalık yürüyüş;
Spor yapmak sadece belirli hareketleri sürekli tekrar etmek, sadece koşmak veya yürümek olarak algılamayın. Dans edebilirsiniz, paten kayabilirsiniz, ev veya bahçe işlerinde çalışabilirsiniz, herhangi bir hobi ile de hareketli bir yaşama geçebilirsiniz.
Evet sevgili arkadaşlar; bizim en güzel atasözlerimizden olan "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sözünü kendiniz için de kanıtlayabilirsiniz.
Şimdiden harekete geçin ve düzenli egzersiz yapın. İyi yaşamak sizin elinizde.
Sevgiler. #SeherAkgül