Arkadaşlar, kilom boyuma göre normal hatta birkaç kilo eksik bile.. Sağlık sitelerinden bakıyorum, kilom fazla değil boyuma göre. Ve hatta dediğim gibi 2-3 kilo eksiğim bile var. Ama buna rağmen bacaklarım kalın, karnım tamamen düz değil, hafif göbeğim var.. Zaten birkaç kilo eksiğim varken biraz daha kilo verirsem sağlığım etkilenmez mi? Zaten ideal kilomun 2-3 kilo altındayken daha da mı kilo vereyim? Bu saçma. Ne yapabilirim ki? 🙁 Neden böyleyim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Herkesin vücut tipi farklıdır ondan kaynaklanıyor olabilir. Ama bunun da çaresi var düzenli egzersiz yapıcaksın ve sağlıklı beslenip şeker tüketmeyeceksin. Bölgesel zayıflama filan yok inanma öyle şeylere sakın.
10 Yorumla
Kilo vermek değil de karın bölgenizdeki yağları eritecek hareketler yapmalısınız, bacak kalınlığınız da muhtemelen fazla yürüyüp koşmanızdan kaynaklanıyordur
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Rica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Vucudundaki yag orani da onemli. Eger fazla yagin varsa vucudun fit gorunmez bu yuzden spor yapip yediklerine dikkat etmen gerekiyo ki daha fazla kas olsun az yag olsun.
10 Yorumla - +1 yıl
İdeal kilo zaten zayıf bir görünüş amaçlamadığı için o kiloda hafif kalın olmak normal kilo vermeye ihtiyacın olduğunu sanmıyorum ama kendini daha iyi hissedeceksen 2 3 kilo ver
10 Yorumla - +1 yıl
Bunun kilonla alakası yok, vücut yağ oranın fazla büyük ihtimalle. Vücut yağ oranını bir mezura ve internetteki hesaplayıcılar yardımıyla hesaplayabilirsin.
10 Yorumla Kanka hiç takmıyorsun Kafana 5 tane karın hareketi çıkart birde evde ağırlıksız squat yap 1 ay sonra dua edersin ama et ihtiyacım var
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Karşılık beklemeden de ederim 😊
- Soran+1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Zayıflık fitlik demek değildir spor yapmayan biri kolay kolay fit olamaz
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kuzu üzülme 😊 vücutta su tutması olabiliyor. Evde egzersiz yaparakda sıkılaşmanı sağlayabiliriz
11 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Kaç yaşındasın
- +1 yıl
Çünkü kas oranın yağ oranına göre fazla çiçeğim ondan
00 Yorumla - +1 yıl
egzersiz yapınız benim de kilom normal ama vücdm öyle demiyor kesinlikle spoe cardio
10 Yorumla - +1 yıl
skinny fat denilen olay var muhtemelen, kas oranim düsün yag oranin yüksek
10 Yorumla Bu kiloya bağlı bişey değildir şahsen ben 60 kiloda fit vucutta gördüm 55 kiloda bitmiş bir vucutta gördüm yaşa ve spora bağlı bir şekilde değişiklik gösterebilir
00 Yorumlaşekilsizsindir , spor gerekebilir mesela?
10 Yorumla- +1 yıl
Bünye meselesi işte bende de tam tersi
10 Yorumla - +1 yıl
Çünkü yağ oranın fazla
10 Yorumla Kas ve sıkilasma videolari izle
10 Yorumla- +1 yıl
Boyun kısaysa o öyle gösteriyo olabilir
10 Yorumla Fit olmak için spor yapacaksın ki fit görünsün
10 Yorumlaseni sıklaştırmak gerekiyor fit olman için
10 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 2,9b cevap paylaştı. bölgsel olarak kilo ver
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yeterince kiloda değilsin demekki
10 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 4,2b cevap paylaştı. sen öyle hissediyorsun belki şıksın
11 YorumlaGenetik kemik iriliği olabilir
10 Yorumlabenim boyum 167 yaşım daha küçük kilom 43
11 Yorumla- m+1 yıl
Yağ oranın fazladır
10 Yorumla - +1 yıl
Spor yapmalısın
10 Yorumla boy kilon kaç
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Burda söylemek istemiyorum ama kilom boyuma normal kabul ediliyor, ideal kilomun 2-3 kilo altındayım. Birçok sağlık sitesinden yaptım hesaplamayı 😊
- +1 yıl
Spor yapmadigin icin
10 Yorumla - +1 yıl
Yağdan vermelisin
10 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Kilom normal olmasına rağmen vücudum neden fit durmuyor olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çok çok teşekkür ederim 😍
Rica ederim. 🙏🏻😇