Çevresel baskıya mı maruz kaldınız? Yoksa dahanın dahasına bir özenme mi var?
Sizin gibi vücuda sahip olmak isteyen milyonlar var. Kendinizi beğenin ve kendinizi seviniz. Vücudunuz bunu hak etmiş. Ki her insan nasıl görünürse görünsün bunu hak eder. Benim 179 boyum ve 110 kilom ile ben bile hak ediyorum ve uyguluyorum ki hoş sağlık için kilo vermem gerektiği dışında düşündüğüm bir şey yok çok şükür. Ona da başladım zaten plank ve diyet ile hafif bir de ağırlık çalışması ekledim mı sağlıklı bir bedene ulaşacağımı düşünüyorum. Ki hoş bu düşünce görünüş olarak asıl sağlık psikolojiktir zaten ve sizin psikolojik sağlığa ihtiyacınız var gibi görünüyor.
Benim gibilerin övgüsünü alacağını sanacaktır sadece. Diğer erkekleri bilemem ama en azından benim gibiler için öyle olacaktır.
Fiziğimi övün ü alması kendisine ne kadar ne çıkarır o onun bileceği şeydir beni ilgilendirmiyor soru gördüm ve cevapladım bundan ibaret. Kendisinden bir şey beklentim olsaydı zaten gizli olmazdım sevgili @melisaM34
Melisa kıskançlıktan kudurmuş. Her görüşe fesatlık yapmış onu umursayacak değilim ama. Kimsenin övgüsüne ihtiyacım yok. Arkadaş doğru demiş baskı altındayım. Arkadaşlarım fitnesscı beni zorluyor. Benim 45 kg arkadaşlarım benden kısa olsa bile daha zayıf duruyor. Ben de tavsiye istedim.
Melisanın kıskanması bile önemli değil. Siz kendinize bakın melisa da kendine. Kısacık ömrünüz var kısacık fark etmezsiniz bile elinizdekilerin kıymetini bilin kıymetini bildiklerinizi iyi ki kıymetini bildim diye bilin bu çok ama çok önemli. Kimse öğretmez bunu size anlamanız için ise yıllar geçmesin.
Sporcu arkadaşlarının dayatmalarını kabul etmek zorunda değilsin biraz özsayginiz olsun. Özsayginiz olursa bir başkası sizi etkileyecek sadece ilham olur.
Lan yorumunu simdi görüyorum kıskançlıktan ne kudurcam benim fiziğim süper zaten. Sinir olduğum şey senin fiziğinin baya güzel olmasına rağmen burda “zayıf durmuyorum” diye paylaşman sırf ilgi için. O vücuda ulaşmak için ne kadar uğraşıyorlar sen hala ilgi peşindesin kızdığım nokta bu
@melisaM34 fiziğim çirkin mi dedim her görüşe atlayıp ilgi çekmeye çalışan sensin. Zayıf durmuyorum neden diye sordum okuduğunu algılayamıyor musun? Her görüşün altında hasetlik yaptığını görmek zorunda değilim.
@melisaM34 hadi başkasını kıskan kezo sorumdan defol
Siz insanlar neden böylesiniz
Oysaki daha yapıcı daha güzel konuşabilir düşünce alışverişi yapabilir yardımlasabilirsiniz. Sabah uyanıyorum KS ye bi bakiyim diyorum bi bakıyorum birbirine söven iki genç kız. Bu güne başlarken enerji sömürüyor
Kendinize bakın kendinize iyi bakın boş verin bu tür şeyleri başkasını elestirmekle ya da başkasının dediklerine bakmakla uğraşmayın daha güzel şeyler yapabilirsiniz kendiniz için
Yazdığım yazıya çok önem verdiniz eksik olmayın
Seni bir şikayet edeyim de gör şimdi sen. Hiç üşenmem daha önce çok da ettim. Senin gibi ağzı bozuk pis insanların akıllanması gerek 18 yaşından küçüksündür umarım. Annen baban öğretmemiş bir günde ben sana öğrettiriyim ettiğin küfürlerin karşılığını. Bugün ilk işim yazdıklarını ablama vermek senin gibi insanları çok şikayet ettim hepsi tek tek özür diledi. Ceza alman ya da almaman umrumda değil. Gidip ifade vermen yeterli benim için. Şaka zannetme hiç. Ablam avukat ben de hukuk öğrencisiyim. Şimdiden hayırlı olsun. Silmen hiç önemli değil. Her şekilde elimde var. Tehdit değil uyarıdır.
Size de avukat sınız diye mahkemelik arsa meselelerini ayak üstü soran oluyor mu. Bu yazdıkların bunu merak ettirdi :)
Neyse hayırlısı olsun
Babam da savcı ama ağır ceza ablam da babam da yani pek soran olmuyor tabi eş dost evet.
Yok latife ediyorum zaten. Sakinleş biraz düşünme bazı şeyleri
@melisaM34 hemcinsine nasıl böyle bir şey dersin anlamış değilim
Ya bazen gerçekten kadınların güzel vücut algısının iskelet gibi görünmek olduğunu düşünüyorum. Vücut iskelet gibi olduğunda değil orantılığı olduğunda güzeldir güzel bir vücut ölçüsüne boyuna göre uygun kiloda olduğunda falan güzeldir vücut. Ayrıca sana gelirsek dediğim gibi vücudun gayet güzel görünüyor kafana takma cidden orantılı bir vücudun varmış gibi gözüküyor bunu bir sporcu olarak söylüyorum rahat ol. Hani inan ki sanırım argoya kaçacak biraz ama fıstık gibi vücudun var emin ol
Bacakların kalın biraz ondandır. Oysa ki üst tarafın çok zayıf ve zarif duruyor
Bacaklarım hiç kalın değil aslında normal insanların yanında. Ama çıt kırıldım değil evet.
Çıt kırıldım durmaktansa, ya da zayıf bu şekilde sportif durmak daha iyi. Çünkü vücudu sporla yapmışsın ve herşeyi eşit şekilde dağıtmışsın gibi duruyor. Ki bence böylesi daha iyi, baktığında güzel denilecek spor yapan kadınlarda buna benzer fizikler görüyoruz, bence etrafın sana baskı yapıyor ve bu sende bir çeşit takıntı olmuş
Yani evet baskı altında gibiyim sizlerden fikir almak istedim teşekkür ederim.
Evet belli, yani çevrende birtakım saçma eleştiriler aldın diye bunu kafaya takma. Muhtemelen boyun 160 falan, olman gereken kilodasın, ki hani zayıf görünmek yerine bu şekilde sporcu bir fiziğe sahip olmak inan bana çok daha harika. Bence insanları takmamaya çalış, çünkü onlar iyi yapsan da kötü yapsan da konuşacaklar. Karın çizgin bile belli gibi birçok kadın bunun için çaba sarf ediyor. Ne kadar güzel olduğunu sen düşün.
Haklısınız öyle yapacağım artık evet boyum 163. Takmayacağım. Teşekkür ederim gerçekten güzel yorumunuz için.
Belki de çevren seni kıskanıyor kim bilir... Özür dilerim ama gerçekten erkeklerin yüzde 80i böyle bir kadın yanında olsun ister, kadınların da bir çoğu bu şekilde olmayı ister. Aşırı iyi ve güzel duruyorsun. Gerçekten söylüyorum bunları, buradan samimiyetime inanır mısın bilmiyorum ama içimden gelenler bunlar.
Ay çok naziksiniz sağolun 🌺🌺 gününüz güzel geçsin
Çok güzelsin bence bebiş profilinde fotosu bile olmayanlar çirkin yazmış gayet iyisin sporsuz bile taş sporda yapsan çabuk gelişirsin 💛
Yaaa teşekkür ederim. Arkadaşlarımın hepsi fitnesscı ben de kötü mü diye düşünüyorum hepsi sen de yap diyor.
Rica ederimm yapsan daha güzel olur tabiki ama bu halinlede harika gözüküyorsun ilk kez nasılıma olumlu bişeyler yazdım 😄🌸
Çok mutlu oldum içim rahatladı teşekkür ederim 💜🥺
Rica ederimm 🙃🌹
Cevap
90Cevap
Manyak manyak iş yapma kızım daha ne zayıflaması on numara fiziğin var karın kası falan istiyorum diyorsan onun için spor yapabilirsin ama dahasına hiç gerek yok
Yorumlara bakınca yarısı iyi yarısı kötü. Sanırım karın kası yapacağım.
Sen kendini nasıl iyi hissedeceksin o önemli olan kötü yorum yapanlar muhtemelen hayatı boyunca senin fiziğine sahip olamamış kızlar veya senin fiziğine sahip kız arkadaşı olmayan erkeklerdir
Kuzum fiziğin o kadar iyiki muhteşem görünüyorsun sakın zayıflama ♥️♥️
Çok çok teşekkür ederim. Güzel yorumun için.
Nee hayır daha fazla zayıflama bu vücut çok iyi sakın bunu düşünme.
Teşekkür ederim 🤍 ama spora başlamam iyi olacak herhalde
Yok masallahin var zayif degil sportif duruyor vucudun.
Tam olarak doğru söyledin hiç zayıf durmuyor sportif duruyor annem de öyle diyor. Neden kaynaklanır 45 kilo olan arkadaşlarım ip gibi ben değilim.
Genetik bir etkeni olabilir spor yapiyor olabilirsin ama dedigim gibi gayet saglikli, sportif görünüyorsun.
Teşekkür ederim 🥺
Yani boyunla da orantılı kilon hatta zayıfsin bakıldığında ne yapmak istitorsun basen suquat bacak egzersizleei karın bölgen içinde düz mekik ve daha sonra dağs sola yatarak mekik çekmelisin
Senin 1.75 lik halinim vücudun çok iyi güzelim.
Evde kendin başlayabilirsin
Of maşallah 175 boy ne güzel ❤️ evde pilates falan deneyeceğim
Teşekkür ederim sende uzunsun dert etme daha fazla zayıflama 💘
1,75 boy cok iyi
@elagozluezooo teşekkür ederim maşallah diyelim 🙈🙏🌹🌹
1,55 ben :((
@elagozluezooo ya her halinle kendini sev lütfen dua et ki elin ayağın tutuyor.
Ona şükret
Ona sukur tabi
Fiziğin benimki gibi bana gittiğim heryerde maşallah ne güzelsin diyorlar dar giyinmeme rağmen ve bence sen çok güzelsin ama kopyam gibisin
Zayıfsın daha ne kadar zayıflayacaksın ki? Eksik bir yer yok karın kaslarını çok hafif daha belirgin leştirebilirsin. Belki biraz daha kalça...
Gorseldeki sen isen bu duruma kilolu diyorsan diğer kizlar baliketli o zaman. Fazla zayıflama bir deri bir kemik kötu
Kemiklerin iri olduğundan olabilir ve gayet iyi ve fit duruyor.
Yok olmak mi istiyorsun anlamadım ki:-) gayet fit ve güzelsin
Kilo takıntın olabilir mi?çünkü incecik görünüyorsun tam bir 45'lik :)
Boyundan ötürü şu an aşırı fitsin kilo alma veya verme çok güzel fiziğin maşallah
Kaburgaların sayılacak. Daha ne kadar zayıf olacaksın
Ya çok tatlı ve güzelsin fiziğinde çok güzel daha nasıl zayıflamak istiyonki 😊
askim suanki sosyal medya zayiflik standartlarini anorexic vucut tipi olarak goruyor sen hic merak cok saglikli ve hos gozukuyorsun bmi’dan bakarsan suanki boy ve kilonla 16.94 cikiyorsun o da dunya standartlarina gore zayif diye geciyor sen hic kendini yorma canim benim cok guzel bi kadinsin en icten sevgilerimle💓💌💗
Cidden 45 gibi değilsin. Ben erkek olmama rağmen 1.60'ım 57 kiloyum bacaklarım falan daha seninkilerden daha ince. Kötü anlamda demiyorum gayet fitsin, ben biraz fazla küçük kaldım
Bu vücut yağ oranı en az 15-20 arası 10 olsa karın kasların görünür. Ya fake hesapsın ya da yağ oranını bilmiyosun
%10 ölçüme giriyorum
2 yerde ölçüm yaptırdım kağıt belge verdiler. Her şeyi cm cm ölçüp makineyle ölçtüler. Bilmiyorum.
Evet karın kası yapacağım. Bildiğiniz faydalı bir şey var mı?
Kemikleriniz iri olabilir ama bence zayıfsınız zaten.
Kemiklerim ince ellerim falan incecik djkdld ama 45 durmuyorum
İncelikten ziyade kemiklerin çıkıntılı olması yapılı gösteriyor. Ben de öyleyim bileklikler falan bol oluyor hep ama omuzlarım geniş mesela.
Olabilir haklısın
bende 43 kiloyum ama eskisi kadar zayıf durmuyom bende anlamadım eski fotoları karşılaştırıyom xd
Yaşımız büyüdükçe mi acaba irileşiyoruz inan bana ben de öyle kilom aynı ama daha iriyim
Eksiğin yok.
Freddie'nin fotosuda bambaşkaymış :)
Kilonu olusturan ağırlıktaki yağ miktarı fazla olabilir. Spor yapmiyorsan başla. Ayrıca kötü bir yanı da yok vücudunun.
Yağ miktarım 10 çok mu ölçüm yaptırmıştım.
Evet incecik durmak isterdim
Zayıfsın zaten trol müsün acaba ha kendi tarafından vücuduna bakınca bende öyle hissediyorum ama aynaya bakın fena vücudum var
Egon yeterince tatmin olmuşsa söyliyim oturmuş bir vücut oldugu için zayıf gözükmüyorsun
Egom yok. Güzel bulmuyorum. Arkadaşlarım baskı yapıyor. Bu yüzden tavsiye istedim. Oturmuş vücut ne demek?
Zayıf duruyorsun biraz karbonhidratlı beslenip spor yaparak kilo alıp daha güzel görüntüye sahip olabilirsin
Kilo aldığımda göbek yapıyor
Her gün et yiyorum haftada 2 defa mangal yapıyor babam hahahaha haklısınız düzenli besleneyim
Bence fiziğin kusursuz gibi niye bu kadar takılıyorsun anlamadim
Arkadaşlarım baskı yapıyor. Ve 45 kilo arkadaşlarım ip gibi ben sportif duruyorum.
45 kilo arladaşlarında spor yapiyor mu?
Hayır ama ben de yapmıyorum pek
Senin vücudunda kas kütlen çok o yüzden biraz daha yapılı duruyorsun emin ol arkadaşlarinda senin vücudunu kıskanıyordur milyonlarca kişinin istediği bir vücuda sahipsin
Öyle mi dersin niye öyle laf yapıyorlar ki o zaman anlamadım. Teşekkür ederim görüşün için. 🌺
İste dedim ya insan oğlu onun olmayan ya da onda olmayan hemen her şeyi kıskanmaya ve b ok atmaya çok meraklıdır senin fizik kusursuz bence milletin özgüvenini düşürmesine izin verme. İyi günler 👍
Çok haklısınız güzel yorumunuz için teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız
Boyumuz ve kilomuz aynı. Niye ben daha zayıf ve uzun görünüyorum?
Zayıf durmuyorum işte ben. Ama boyum kısa değil.
Sanırım kemik yapısıyla alakalı. İri kemikli olabilirsin.
Zayıfsın yine ya bence harika görünüyorsun
Çok teşekkür ederim.
Cidden 163 müsün ben de vücut çalışıyorum 52 kilo olmama rağmen çöp gibi durduğumu söylüyorlar üstelik kemiklerim de kalın
Hani belki ölçüldüğünden kısasındır çünkü 163 boya 45 kilo gerçekten çok az hani yakın arkadaşım var 155 45 kilo o bile zayıf duruyor şaşırdım doğrusu neyse
Çok güzel vede fit görünüyorsun boyun kısadırda ondan böyle şık görünüyorsun daha zayıf görünüpte kemiklerini saydıracan yoksa bi sevgilin varsa kemiklerinimi batıracan.
Sen şu an ne yapıyorsan aynısını yapmaya devam et kanka, kendini göremiyorsun sanırım, maşallah fişek fişek 😅😅
Keşke arkadaşlarım da böyle dese teşekkür ederim
Cok iyi spor yapmissin ama altyapin biraz zayif kalmis oyuzden tam istedigini alamayabilirsin. Hayat herkese esit davranmiyor malesef.
Hiç spor yapmadım
Fizik çok iyi zaten ya, bak şimdi sakın kilo vermeye çalışma. Bol bol spor yap kilo vermekle vücut bir raddeden sonra artık güzelleşmez şekil almaz. Spor yap, squat ve plank yaparsan çok güzel bir fiziğin olacak. Bir de leg raise yap ve yoğurt tüket
Ekmek, asit, şeker, fastfood asla tüketmem evet haklısın sporla biraz kas yapacağım.
sadece kas değil zaten. sporla bölgesel yağlar gidecek böylece belin incelecek, kalçan şekillenecek falan
Kilo alsan daha iyi olur bence. Zayıf olmak sana yakışmayacaktır
Bölgesel olarak çalışmalar yap gayet iyi duruyorsun
Boyun kisaysa kilolu gözükebilirsin. ya da mineral eşitsizliği yüzünden vücudunuzda ödem oluşmuş olabilir. Fazla abur cubur, ya da işlenmiş gidalardan aldiğin fazla sodyum miktari ve magnezyum potasyum eksikliği yüzunden olabilir
Gayet iyisin aslında 🙄🙄
Ama 45 kilodan fazla duruyorum dimi
Çok teşekkür ederim
Soru eski hala aktif misin bilmiyorum ama önemli olan şu güç kuvvet olarak nasılsın bir şey taşıma olur vs cansız mısın yoksa kuvvetin yerinde mi?
Gerçekten zayıf durmadığını mı düşünüyorsun? Çünkü gerçekten fiziğin çok iyi kendine haksızlık etme.
Abla çok güzel bir fiziğin var maşallah kötü diyenlere bakma kendileri çok mu güzel sanki keşke bende senin gibi olabilsem:( çok güzelsin bu aradaaa💖✨🌷🤍
Yağın normaldir ama kasın düşüktür
Bi dakika ben bu fotoları yeni gördüm?
Gız zaten normalsin a*
Normal değil normal üstü
Yağlı vücudum yok benim 10% yağ
Yavrucuğum bırak da erkekler olsun %10. Kalem gibi kalıcan anasını satıyım.
kanka asker adam var yapma böyle şeyler 😅canı çeker falan
pelvis kemiklerin ve kolların yüzünden olabilir
Kıskandım :)
Neden
Benden fit duruyor
Ya fit olmaya bakma sen sen resimdeki sende harikasin
Pp deki sen isen harika ve kadınsı bir vücudun var. Hiç kıskanma bence.
Yani demi soru soran sende harikasın ama
Oha böyle 45 e can kurban kucskta yok ederim ne gğzel fizik bu
Fiziğin çok iyi ama boydan kaybediyorsun 158 160 gibi duruyor
Boyum harika tam olması gereken kadın boyu :)
Yapacak bir şey yok. Herkes zayıf olacak diye bir şart yok. Şişkoluk da fena durmamış.
Şişko muyum 45 kilo 163 boy ile sjdklzls abartma
Baya iyi
Çok çok teşekkür ederim.
Kalçadan dolayı zayıf gözükmüyon
Yani maşallahın var kız daha nolsun 😂
lan manyak mısın fiziğin müq
Fıstık gibisin daha ne istiyorsun. Hey arkadaş ya
Boyun kısa ondandır biraz popo çalış bel inceler harika olursun
İyi zaten vücudun bu formunu koru.
gayet zayıfsın üstelik 10 numarasın
Çok fit duruyorsun. Gayet iyi
Gayet zayıf ve zarifsin.
Kemikler belli oluyor daha ne kadar zayıf olcan ki
Valla cok ilginc bende anlayamadim.
zaten kilolu değilsin
Ben 48 kiloyum bacaklarim senden ince nasii oluyo ya😉🤣🤣
Yan yana gelirsek kalındır seninki orantı olarak benim sportif
Bnim alt bacagim ince seninki kaslı o yuzdenn
Belki de kas nasıl oldu onu da bilmiyorum sjkdksls
Bi ara kafayi takmistim bacak kasına evde calisodum, ilk kez yapmamama ragmen parmak ucunda kalkip inme hareketini yaptim 1 hafta yürüyemedim o gunden beri korkuyorum🤣🤣🤣
İnce kalsın boş ver ya djdkdldl ben sporsuz kaslanmışım üzgünüm şu an sjdlldlslzlz
Ne guzel iste 😀😀Fazla ince guzel degil arka tarafi biraz butlu olunca guzel duruyor sort elbise de vs🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?