Biraz basenlerim var, ama hiç selülitim yoktu. Pandemiden dolayı 2 kilo aldım. Ama çok belli etmiyo kilom. Boyuma göre kilom iyi ama popomda selülitlerin oluştuğunu fark ettim. Bol su ve sporla kesin sonuç alirmiyim gençler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Chloe Ting bir kadın sporcu benim belim ince ama bacaklarım kalındı bu kadın sayesinde bacaklarımı incelttim etkisi aldım senin aynı sorunu arkadaşımda vardı bu videoyu tavsiye ettim gerçekten işe yarıyor ama düzenli spor yapman lazım tatlım :)
https://www.youtube.com/embed/tJqbw66CBKw010 Yorumla- +1 yıl
Canım kaç gün sürdü beslenmene falan dikkat ettin mi
- +1 yıl
@Sendenöğrendim 25 gün youtube chloe ting diet program yaz hangi diyeti uygulamak istiyorsan başlayabilirsin ama kendine uygunu seç.
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim
- +1 yıl
@Sendenöğrendim ne demek 😉
- +1 yıl
Ben bulamadım diet seçimini bana linkini atabilir misin
- +1 yıl
Ayrıca egzersizi denedim çok yoruldum ve doğru dürüst yapamadım kalp atım hızı çok yüksek sende öyle oldu mu? Ne süreçte alıştın
- +1 yıl
@Sendenöğrendim ilk başlarda kalp atışı olur bende oldu 4 gün spor sürecimde alıştım bu kişiden kişiye değişir eğer zorlanıyorsan benim yaptığım bacak sporda yapabilirsin hem bacak inceltiyor hemde selülitten kurtulabilirsin sana linki atayım. www.chloeting.com/.../slim-thigh-challenge.html bu link Chloe Ting programı 25 gün düzenli aralıklı yapabilirsin :)
- +1 yıl
@Sendenöğrendim https://www.chloeting.com/recipes/ bu Chloe Ting diyet programı sen kendin damak zevkine göre başlayabilirsin sana kalmış ben diyet yapmadım belim ince olduğu için.
- +1 yıl
Çok sağol canım ilk günde kaslarında aşırı ağrı hissediyorum ama 25 gün sonra zayıflarsam buraya yazarım
- +1 yıl
@Sendenöğrendim 25 günün geçti mi? etkisi nasıl?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
Duş aldıktan sonra çıkmadan belinizden aşağı soğuk suyla yıkamak duştan çıkmadan adet galine getirin 😉👍
00 Yorumla - +1 yıl
Ben severim kadında kalçayı :) erkeklerin geneli sever gerçi. Selüliti de aşırı olmadıkça doğal karşılarım
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 560 cevap paylaştı. Az yemek çok öğün yaparak. Azda spor ve hareket candır
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Günde 10 dk sporlar yeterli olur ins
- Soran+1 yıl
:D Ayn kilolu yerler üzerinde çalışıyorum.
Sağlık & Diyet konusunda 2,6b cevap paylaştı. Prof. masaj terapisti olarak düzenli selülit masajı ve uygun diyet öneririm.
00 Yorumla- +1 yıl
sıvı dengesizliğinden ve beslenmeden oluyor , söylediklerini yaparsan geçer. 2 kilo aldın diye selülit oluşması ilginç ben 10 kilo aldığım zamanda bile oluşmamıştı o yüzden tuhafıma gitti.
20 Yorumla zeytin yağı tüket. kalçalarını hedef olan sporlar yap. spordan önce ve sonra ısınma ve esnetme hareketlerini de atlama. normal zamanda da ne bilim yatarken otururken falan kalçanı sıkarak yap ne yapıyosan. maksat o kasları hareketsiz bırakmamak.
00 YorumlaAt kılı fırçası kullan
20 Yorumla- +1 yıl
Özel bi karışım biliyorum teyzemin güzellik salonu var çatlakları da hallediyor
03 Yorumla- +1 yıl
Bildiğim kadarı ile çatlak boyutuna göre hazırlıyor tamamen bitkisel yapması kolay ama nasıl desem geleneksel aile sırrı gibi bi şey
- +1 yıl
Çatlak boyutunu ona görebilirsem ona gösterir yardımcı olurum geçmesi 2 haftayı alıyormuş
alırsın şekerim alırsın canım alırsın hayatım neden alamayasınki yaani 😁😂
00 YorumlaKahve ve asitli içecekleri bırak azda spor ohh kurtuldun
00 YorumlaBol bol yurumen lazim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evi turlarım artık :D
- +1 yıl
Squat yapman iyi gelir
00 Yorumla - +1 yıl
bol bol spor yap yuruyus bısıklet sur
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Evden dışarı pek çıkamıyorum.
- +1 yıl
evdemısın sureklı yanı yedıklerınden de olabıılr canım bunlar
- Soran+1 yıl
Son gunlerde şu çok içiyorum yememe dikkat etmeye baslim en iyisi
- +1 yıl
tavsıyelerım var ıstersen
ulas ban - Soran+1 yıl
Ekledim
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yumurta ye yüzde seksen beş etkiliyor
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Diyosun
- Cevap sahibi+1 yıl
Kesinlikle Sabah kahvaltısı olarak biraz peynir ve dört beş adet zeytin yanında haşlanmış yumurta bak yağda değil aman haaaaaaa
- Soran+1 yıl
Hic sevmem ama katlanirim artık yapcak bişi yok
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynen öyle önemli olan sağlık
- +1 yıl
spor yap
50 Yorumla - +1 yıl
O nedir ki
00 Yorumla - +1 yıl
Evet alırsın
00 Yorumla - +1 yıl
Aşko takma onları
00 Yorumla az ye çok tepiş
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selülit tüm kadınlar için önemli bir konu. Burada detaylı bir blog yazım var. https://squatgirl.com/elveda-selulit ve bu videoyla çok iyi sonuç alabilirsiniz.
https://youtu.be/e1Xsrih290Y