Lekeleri geçirmek için istersen bepanthol krem kullanabilirsin. Bepanthol hem yaraları iyileştirmek için oldukça etkili hemde lekeleri geçirmek için oldukça etkili. Ya da acnelyse krem kullanabilirsin. Acnelyse kremde vücuttaki veya yüzdeki lekeleri geçirmek içinde oldukça etkili bir krem. Ya da medacassol krem kullanabilirsin. Bu kremde lekeleri hızlı bir şekilde geçirmek için etkili.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Madacassol denedim ama gecmedi hala kahverengiye leke ve batigim var
Genelde keselerken o bölgelere mesaj yaparak batıklardan zamanla kurtuluyorlar bir anda kurtulma şansı yok birde jilet kullanıyorsunuz sanırım genital bölgede..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lekeleri geçirmek için istersen bepanthol krem kullanabilirsin. Bepanthol hem yaraları iyileştirmek için oldukça etkili hemde lekeleri geçirmek için oldukça etkili. Ya da acnelyse krem kullanabilirsin. Acnelyse kremde vücuttaki veya yüzdeki lekeleri geçirmek içinde oldukça etkili bir krem. Ya da medacassol krem kullanabilirsin. Bu kremde lekeleri hızlı bir şekilde geçirmek için etkili.
Madacassol denedim ama gecmedi hala kahverengiye leke ve batigim var
İstersen bepanthol krem kullanabilirsin oda faydalı.
Yariycagini düşünmüyorum adacassol ondan cok daha iyi o bile gecirmedi benim cildimde bir leke cok zor geciyor
En çok hangi bölgede batık var
Abim bacak ve kol
Genital birde
Genelde keselerken o bölgelere mesaj yaparak batıklardan zamanla kurtuluyorlar bir anda kurtulma şansı yok birde jilet kullanıyorsunuz sanırım genital bölgede..
maalesef bazen kullaniyorum acelem oldugunda falan
Jilet keşke kullanmasanız jilet batık oluşturur elinizden geldiğince kullanmamaya çalışır..
maalesef yaptik bir hata artik lazerle filan kurtaricaz teşekkürler keseyi denerim
Zararın neresinden dönerseniz kardır rica ederim..
Silgi kullan