2 aydır sağlıklı besleniyorum. Şeker, hamurişi, aburcubur tüketmiyorum. Sabah kalkar kalmaz önce egzersiz ya da kardiyo yapıyorum ardından elma sirkeli suyumu içiyorum. 2 öğün beslenme yapıyorum daha çok protein ağırlıklı besleniyorum. yeşil çay ve günde 2 litre suyuda ihmal etmiyorum. hormonlarım normal vitamin değerlerimde öyle. Herhangi bir sağlık sorunumda yok. buna rağmen 2 aydır 1 kilo bile veremedim. Normalde çok motive başlamıştım ama böyle olunca modum düşüyo ister istemez. Nerde hata yapıyorum?
Cevabın nedir?
Dyt. Hanife Kara Takip Et
Beslenme ve Diyetetik - https://www.dailymotion.com/video/k5mFsaPWyAKXovwS9wp50 Yorumla
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile,
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı
“Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.32 Yorumla- Soran+1 yıl
çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
15Cevap
Bu kadar düzenli ve iradeli bir şekilde kilo vermeye çalışmanıza rağmen hala kilo veremiyorsanız metabolik bir sorun söz konusu olabilir. Tiroid değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim. Modunuzu düşürmeyin aynı şekilde devam edin.
10 Yorumla- +1 yıl
herseyden önce inanman lazım. yemekten önce iki dk kapat gozlerini bu tabak bana cok fazla ya da bunun yarisi ile doyarim diye surekli söyle ama inan sonra aç gozlerini ise yarayacak. bak youtube da bilincalti kilo verme meditasyonlari var yap! ise yariyor hersey bilincaltimiza bunu kazimaktan ibaret
00 Yorumla Size vereceğimiz bütün önerileri yapmışsınız. Endokrinoloji uzmanı ve konusunda Uzman bir Diyetisyen ile görüşmenizi tavsiye ederim.
10 Yorumlavücudun direniyor olabilir sabret seni tuttum yapman gerekeni yapıyorsun birde pamela reif i öneriyorum spor yaparken yudum yudum su iç günde 2 bardak fitre kahve tüket hergün spor yapma kasların yanar bir günde bir yap pes etme sakın !
00 Yorumla- +1 yıl
Vallahi ben kilo verirken saat 1 den aşşa yemek yemiyordum spor içinde günde 4 saat harcıyordum
10 Yorumla Strese girmen lazım. 2 Hafta günde 1 tabak çorba içtiğimi biliyorum daha yeni atlattım depresyonu zar zor neden mi hayat pahalılığı ve gelecek kaygısı... Üzücü ama zayıflamaya birebir!!!
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
vücüt yapısıyla alakalı olabilir eğer vücut yapınız Endomorf sa kolayca kütle kazanan spor yaptığı halde yağ alabilen bir vücut tipidir.
10 Yorumla - +1 yıl
proteine de abanırsan tabi vermezsin sen bir spor hocası bul sana program versin ya da diyetisyene falan git
00 Yorumla - +1 yıl
daha önce çok fazla diyet yaptıysan metabolizman yavaşlamıştır sana bir önerim var 3 gün su orucu yap diyete devam et her hafta 3 gün şeklinde ilerle su orucuyla kanseri yenenler dahi var ben 10 gün tuttuğumda 7 kilo vermiştim
00 Yorumla Herkese iyi gelen farklıdır belki 2 öğün beslenmek yaramıyordur. Metabolizmanızı bir şaşırtın ara öğünlere önem verin. Ödem attırma amaçlı detoks suları da deneyebilirsiniz.
00 YorumlaAç karnına spor yapma çünkü yağdan değil kastan zayiflarsin ve doğal olarak incelmezsin ama çökersin yanakların vs
00 YorumlaAz yiyeceksin ürün çeşitliliğini azaltmak bir işe yaramaz
00 Yorumla- +1 yıl
Lütfen bana ulaşıp mesaj atın diyetisyenim liste yaparım iyi gelir
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 315 cevap paylaştı. Almak kolay vermek zordur :d
10 Yorumla- +1 yıl
YouTube de lesli yap1i.2si3uvar 1den başla arttir
00 Yorumla - +1 yıl
En önemli şeyi atlamissin
00 Yorumla - +1 yıl
insülin direnci olabilir
00 Yorumla Yanlış bir şey demek ki
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Okurken sadece yediğin içtiğin şeyleri yazmışın nedeni belli işte
00 Yorumla - +1 yıl
Tiroid ile ilgili olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla Metıbolizman demek ki hızlı değil
00 Yorumla- +1 yıl
Diyetisyene gitmeni öneririm kendine baktır.
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 874 cevap paylaştı. 45 kilo musun
00 YorumlaHormonlarına baktir
00 Yorumla- +1 yıl
Yağ yakarsın
00 Yorumla Bilmem yeme
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi