Kahveeee sonjacımmm mis gibi sert bir kahve ☕️
Ay gel öpeyim de geçsin başının ağrısı 🥺
Uyumalısın bir daha uyu 😹
İlaçççç ya başka çözümü yok gibi 🤡
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aynısı dünden beri var bende. Biraz geçti daha sonra geç yattım bir de beslenme düzensizliği de mevcut sanırım ondan oldu. Bu sabah uyandım devam etti. Daha sonra yattım, 1 saate yakın uyumuşum hala aynı bir üşümede var içimde hap içtiğim halde yine geçmedi. Sanırım yavaş yavaş geçiyor...
Bol su iç...
Sigara/alkol ikisinden biri, muhtemelen geç saate kadar sigara ve yetersiz sıvı tüketimi, olayın yönünü değiştir hallaolur.
Sabah baş ağrısının en temel sebebi geç ve az uyumaktır, yine de bir öpücüğe ihtiyacın var, birini bul. 🤜🤛
Selam, herkes öpmek istemiş malum korona var gel ben sana döner ısmarlıyım kendine gel. :) Şakası bi yana, bence telefonu falan bırak bi uzan kendine gelirsin. Geçmiş olsun.
döner mi ohh harika ya tam da öğle aramda süper olurdu :)))) teşekkür ederimmm, çokça haklısın <3
Soğuk su çarpmak alın bölgesine özellikle şok etkisi yaratır iyi gelir su içmelisin ve telefonu bırakıp tavana bakıp uzanmalısın biraz ses olmasın geçmiş olsun.🙏🏻
Çokça teşekkür ediyorum 🙌🏻
Cevap
23Cevap
öpeyim gecsin en mantıklısı cünkü baş agrısının milyon sebebi vardır hangi birisi ki bilemeyiz
sanırım ya bir buse, ağrıyı hafifletir umarım :))
şefkat her şeyin ilacı :) teşekkür ediyorum
Ender bir kişiden aldığım güzel bir tavsiye gözlerini kapat ve içeriyi buz gibi havayla doldur. Bir de parol miss
Teşekkür ederim 🙏
Ne kadan güssel uyanmış benim sonjacım
Kız valla bende bilmiyorum
Yürüyüş filan yap bitki çayları iç iyi gelir belki
içeceğim beybim sağ ol çok 😽😽😽
Oyş💋 ne demek 🥂
❤️😘
Bitki çayları tüketebilir ve bol miktarda su içebilirsiniz.
Su içmediğin için bile başın ağrıyor olabilir. Su içmeyi dene.
Haklısın
Üçüncü seçenek dışındakiler 🤪 cünküm çalışan hiçbir kadın geri yatamıyor
Çalışan erkekler yatabiliyor sankim
Off ne haklı bir yorum bu böyle evet hepsini yapmaya çalışacağım birer birer
Ben soru sahibine ithafen yazdım hani cinsi kadın ya o yüzden. Anladığını umuyorum yani inşşşşşş @otomatikmesaj
Otomatikalgı devre dışı.
yorumu kaldırabilirim? @merkurkedisi0
Otomatiksilme devre dışı
Şapkasız çıkınca dışarıya böyle oluyur soğuk havalarda
şapka taktım:)
hehe hep güzel bakıyorsunuz sağ olun.)
teşekkür ederim sadece mütevazı olmaya çalışıyordum. :)
muhakkak, en güzeli :))
aç isen bişeyler ye mutlaka
stres uykusuzluk yüzünden baş ağrısı olur
haklısın sağ ol dostum
Başım ağırınca ılık suyla duş alıyorum geçiyor genelde. Ama öpücükte ısrar ediyorsan öperim yani 🙄😂😂
duş en güzel çare cidden sonra da harika bir uyku :) öpen öpene corona var yasssak hemserim :D
haha yien rekabet ortamı:
mert: e oldu ben kalkayım o zaman ksjhgjsjdfsk
şaka takılıyorum ya :)
hiç ölmeyen ebedi aşklar lazım bize :)
aynen :)
Baş parmağın ve işaret parmağının arasına masaj yap ikincisi ayakta lob bölgeleri güzel masaj yaptırırsan çok faydasını görürsün.
Şakaklarından alnına kadar masaj yaptırırken rahatlatıcı müzik dinle çok iyi gelir geçmiş olsun 💚
bu videoyu izleyebilirsin
Beni neden kullandınız? Amaç ne?
videoda da gördüğün gibi rastgele bir kullanıcı seçmem gerekiyordu ekranda da sen vardın
Evet bunu farkettim yalnız izinsiz olarak bunu yaptığında suç olmuyor mu? Özellikle sunu alalım lazım olur demişsin neye lazım olacak benim fotoğrafım? Rica etsem kaldırabilir misin?
Aslında olmuyor herkesin erişebileceği bir bağlantıda açık kaynak gibi düşün herhangi bir montaj da yok temel amacı da sen değilsin onun dışında lazım olduğu kısımda videonun kapak fotoğrafı merak etme o kadar sapık değilim son olarak videoyu ancak daha kapsamlı ve kaliteli bir video çektiğimde yerini alacak şekilde kaldırabilirim iyi günler
Ellerinle alnının iki yanına oval hareketlerle masaj yap biraz da sert bastır geçer
Ay gel öpeyim de geçsin başının ağrısı djxjdj
Geçmiş olsun migren mi yoksa🤕
Olabilir canım ya çok sağ ol😽
Elinle alın bölgesine masaj uygula ve sen beni dinle
Kahve içmelisin ablam 🤤😘
Muahhhh günaydın canım☕️💋
Sendeki enerjiden ve mutluluktan istiyorum yaa 😒🥺
E gel Al canımmmm aaaa senden mi esirgeyeceğim 💋✌🏾🌺
Benim sesimi duyman sgh
Kafein genel olarak iyi gelir.
Alnına ocaliptüs yağı sür masaj yatır bomba
bitki çayı. iyi gelebilir papatya çayı vs. 🌸