çok uyku ya da az uyku da etkiler...
Sizin uykudan uyanınca başınız ağrırmı?
Sebebi nedir?

Merhaba geçmiş olsun, Sabah baş ağrıları gizli bir depresyonla ilişkili olabilir. Sabah yorgunluğu, mutsuzluk, uyumadan önce yapılan streste olabilir. Sabah baş ağrısı ile uyanmanın diğer nedeni kan basıncı yani tansiyon olabilir. Uykuda nefes alma problemi olabilir. Beyne yeteri kadar oksijen gitmemesi durumunda ağırlar olabilir sabah uyandığınız zaman. Genelde stres yoğunluğu artan, gergin, kafası karışık, sorunlarını çözememiş, gece yatağa endişe ile girmiş kişilerde de uyandığı zaman sabah baş ağrısı olabiliyor.
Gece kan şekerinin düşmesi baş ağrısı yapar. Kötü bir yatak ve yanlış seçilmiş bir yastık da ertesi sabah başınızın ağrımasına neden olabilir. Odanın nemi, sıcaklığı, durumu, ve en önemlisi bazen yatma tarzı baş ağrılarına sebebiyet verebiliyor.
Geçmiş olsun Sağlıklı günler ☘️☘️☘️
Öleyim ben yaaa saydığın hepsi var ksiwhgd
Dikkat et kendine stres yapma uyurken uyku pozisyonunu iyi ayarla. Uyumadan önce zihnini boşalt ☺️
Kolay olsa ama teşekkür ederim bana olmasada başkasına da tavsiye vermis oldun sağol görüşün için 🌸
Rica ederim. Uyumadan önce burnundan 7 kere nefes al ver sevdiğin müzik aç dinle kendini mutlu olduğun ana odakla o anı düşün ve uyumaya başla tatlı bir uyku uyuyacaksın sorunsuz. Vücut kendini %100 rejenere edecektir ☺️
Vücuttaki su azlığından kaynaklıdır. Gece uyumadan önce su için ve sabah kalkar kalmaz suyunuzu için. Gün içindede düzenli olarak su içmeyi ihmal etmeyin.
Cevap
11Cevap
Bir sürü neden var sen zaten en bilindikleri demişsin ruh öküzcüm 😊🤭
Boşuna ruh öküzüm seçmedim seni jsjshhd fikirlerimiz bile ayni isuwhd
Hihi doğru 🤭🤭🙈
Hayır ağrımaz normal değil
Aklıma gelen bir iki sebep boyun fıtığı sırt kaslarının tutulması ya da uykuda tansiyon
Hayır ağrımaz uyanınca.
Sussuz kalınca, pencere açık kalırsa anca öyle ağrır. Yastıksız uyurum bazen çok daha rahat miss
Terleme çok fazla ise yeterli su tüketimi olmadı mı baş ağrısı yapıyor.
Sabah uyanınca agrıyor bazen şuanda bir agrı var hafif. Ama benim başım sık sık ağrır bıktım artık bu durumdan ya çok kötü bir his
Benimde ağrır yaaa ama gece 4 te uyudum ondan skjshsgd
Çok uyku ve az uyku baş ağrısı yapar.
Işe gitmemiz gerektiği için başımız ağrır.
Yamuk yatıyorsundur ya da odan havasızdır
Tek sebeb gecenin stresi.
Nadiren ağrır ama seninki susuzluktan olabilir
Sabah olduğu için
Ne kadar açıklayici oldu cok sağol 🤣
Akşam ağrıyo mu yok çünkü akşam
Sabah uyanınca ağrır
Cigara iciyonmu
İçmem
Aferin
Olur öyle şeyler
Nasılsın bayadir görmüyorum olaysiz bir günün yok ksjsbd