Kilosunu biraz yükseltikten sonra kalmaya çalışırsa onun için iyi olur toparlanır benim zayıf kuzenim vardı olmuyordu çocuğu 2 sene sonra oldu ve baya kilo aldı inşallah ablan da öyle olur
bende 160 boyunda 44 kiloydum gezmedim diyetisyen de kalmamıştı binkaç ek gıda da kullandım amahiçbiri fayda etmedi sonra psikoloğa gittim dedim benim hiçbir rahatsızlığım yok ama kilo alamıyorum bu bölümğn ilaçları kilo aldırıyo diyorlar. bana bi il yazın kilo alayım doktorfa bna reksapin 5mg yazı bir ay içinde on kilo aldım
hayır yoktu ama yaramıyodu işte hiiçbir yediğim gayetde sağlıklıyım çok şükür. ilacı gece yatarken bir tane alıyodum ama üç gün boyınca başımı ayakta tutamasım süreklii uykum vardı sonra alıştım sonrasında müthiş bir açlık hissi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
27 yaşında 45 kiloyum iki kere diyetisyene gittim bi gram kilo alamadım
Zayıf kadın itici değil mi nolur geceleri bal muz ye kilo al
Boy kaç ve beslenme uyku düzenini bilmek lazım.
Uyku düzenim bozuk gece geç yatıp 12 de kalkıyorum boyumda 159
Beslenme olarak 12 kahvaltı 4 atıştırma 7 de akşam yemeği
Ekmek yiyor musun? Tütün ürünleri kullanıyor musun?
Ekmek yiyorum tütün yok
Günde kaç ekmek?
5 dilim yiyorumdur
Pek fazla yemiyorum
İştahını artırman lazım ve uyku düzenini düzene sokmak gerek iştahın artmayacağı muhtemel o yüzden takviye gıdalar alman lazım.
Takviye olarak ne gibi şeyler
Ve ayrıca nerden biliyorsun bunlari
Bal yağ pekmez kalorisi bol ürünler
Bi ara aldığım kalorileri hesapliyordum günlük 2000 bin e tamamliyordum ozaman 1 hafta da 3 kilo alıyordum çok hızlı almak zararlı mıdır ki
Zararlı olmaz ya bastır 😁
Valla 1 günde 1 kilo diye gidiyordum kestim üşendim bide
Üşenme ama azmin sonu başarı
garnierle bebe bisküvisi yesen alırsın sporcular kilo almak için kullanıyor
Garnier ne
kilo aldırıcı da işte çok şey var aslında neden o yaşta kilo almak istiyorsun
Çok zayıfladım çünkü
gizli olmasan ya da bana yazarmısın ben açsam
Ben senin bu konuyu nereye bağlıyacagini çok iyi biliyorum kaybol
manyakmısın kızım gece gece herkesi sapıkmı sanıyorsunuz artık kafayımı yediniz
Kız krem mi yiyecek? Şaka yaptım doğrusu gainer onun. Şunu söyleyecektim, gainer niye içsin biraz mantıklı tavsiye verin
Boyu yazmadığınız zaman kilonuz pek bir anlamı olmuyor sorduğunuz kişiler için
Boyum 159
İştahınız az mı?
Yerken üşeniyor gibiyim az da olabilir
Benim ablam 26 yaşında ve 32 kilo
Oha nasıl
Çok ciddiyim bak anoreksiya zannettik ilk başta ama değil çok şükür 2-3 ay önce 32 kilo idi sonra diyetisyene gitti ve şu an 40 kilo oldu
Doktor sabahları kahvaltı yerine cici bebe süt muz ve fıstık ezmesi veriyordu isterse ayrı ayrı isterse hepsini blenderden geçirip içiyordu
Nasıl boyle oldu doğuştan mı ya da
Hep zayıftı ama bu kadar değildi
Normal kilosu kaçtı peki neden düştü bukadar bi and ami oldu
Normal kilosu 45’ti evlendikten sonra 32’ye düştü
Hıı üzüldüm çocuğu var mı hamile kalınca alınıyor kilo diyorlat
Hayır değil çok şükür
Neden çok şükür dedin
Zayıf olduğu için hem ona hem bebeğe yazık oluru
Kilosunu biraz yükseltikten sonra kalmaya çalışırsa onun için iyi olur toparlanır benim zayıf kuzenim vardı olmuyordu çocuğu 2 sene sonra oldu ve baya kilo aldı inşallah ablan da öyle olur
Umarım 🙏
fesatlığı bırak kanka
Bir deri bir kemik kalmışsın.
Çok zayfsın kadın dediğin balık etli olmalı
Doktora giderek kilo alabilirsin
Besleyici şeyler yiyerek
Boyun kaç
159
İdeal kilon zayıf daha iyi boşver
bende 160 boyunda 44 kiloydum gezmedim diyetisyen de kalmamıştı binkaç ek gıda da kullandım amahiçbiri fayda etmedi sonra psikoloğa gittim dedim benim hiçbir rahatsızlığım yok ama kilo alamıyorum bu bölümğn ilaçları kilo aldırıyo diyorlar. bana bi il yazın kilo alayım doktorfa bna reksapin 5mg yazı bir ay içinde on kilo aldım
Mesajını yeni gördüm stres falan mı vardı sende @noluyoruz22
hayır yoktu ama yaramıyodu işte hiiçbir yediğim gayetde sağlıklıyım çok şükür. ilacı gece yatarken bir tane alıyodum ama üç gün boyınca başımı ayakta tutamasım süreklii uykum vardı sonra alıştım sonrasında müthiş bir açlık hissi
normsl kilon
Baya az kilonuz protein yeyin sık sık evlimisiniz
Ekmeaah ye ekmeeaah
Protein. beslim seni
S ker m o yr rk beynini
Ciddiyim
Alma
Tam şimdi ye