Ailem hatta akrabalarım dahil kiloma çok laf ediyorlar sürekli yemek yemem hakkında konuşuyorlar, ablam zayıf kalabilmek için yemediğimi cevremizdekiler de dahil çoğu kişiye söylüyor ve bu beni çok utandırıyor halbuki öyle bir şey yapmıyorum ve çoğu zaman onları memnun edebilmek için kapasitemin çok üstünde midem bulanana karnım ağrıyana kadar yiyorum ama yinede her gün en az bir kere bunun için bana laf atıyorlar bazı geceler buna dayanamayıp ağlıyorum, kan değerlerim düşük belki o yüzdendir diyordu annem ama bir iğnesinin bile kilo aldırdığını söyledikleri b12 iğnelerinden kutularca olmuş olmama rağmen 1 gram bile alamadım bebekligimden beri küçük zayıf bir kız oldum ama kimse bunları düşünmeden hakkımda konuşmaya bana acınacak durumdaymışım gibi bakmaya devam ediyorlar, onlarla bu konuda konuşamıyorum bile hep beni haksız çıkarmaya çalışıyorlar ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vitaminlerini al lutfen. Eger abur cubur, ekmek karbonhidrat yemez sebze, et ahirlikli beslenirsen kilo almazsin.
Zayıf olabilirsin, bünyen böyle olabilir uzman bir diyetisyene git. Onlar sağlıklı şekilde kilo aldırır.
Şişman olmadığın için özür dileyim kiloları ile onları yalnız bırak
Kimsenin söylediği umrunda olmasın senin hayatın sen kararların
Boyun kaç ve kaç kilosun
Boyum 1.60 kilom 42-44 arası değişiyor daha üstüne çıkamadım bir türlü
Hastaneye git kilo alamıyorum de ama pek de problem değil
kimseyi takma
diyetisyene gittinmi
Hayır, gitmek istiyorum ama bunu onlara söylemekten çekiniyorum, kilo alamamamın tamamen benim şımarıklığımdan dolayı olduğunu soylemelerinden korkuyorum
sen bi diyetisyenle görüş