boyum 170 kilom onceden 85 ti güzel bir rejim uyguladım 4 ayda simdi 52 ailem Manken hastalığına yakalancan diyor kızıyor zorla yemek yediriyor sinirlenip yemiyecem benim hayatım benim yasamim sizene dedim 3gün konusmadilar sonra biz senin iyligin icin diyoruz diyip tekrar yedirme cabasindalar ne yapmalıyım gercekten cok sinirliyim onlara karsi.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Seni hep kilolu görmeye alışmış oldukları için şimdi alışamamış olabilirler. Ama size ne, benim hayatım, benim vücudum gibi fevri davranışlar yerine şu an aç değilim vb. diyerek geçiştirebilirsin. Veya diyet yapıyorum, diyetime uygun değil vb. diyebilirsin. Niye her şeye karışır ki aileler? Benimkiler hiç bir şeye karışmıyor, şanslı mıyım neyim? :)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yorumun icin tesekur ederim Kesinlikle onun payı var. Diyorum ben yedim siz devam edin gel yiceksin diyorlar. Diyorum bole iyiyim bunu koruyacam kemiklerin sayiliyor, belini elimle kavrayabiliyorum diyorlar. Hic sozum yok. Sadece bu değil. Ben il disinda okuyorum . Vejeteryan oldum 5 ay once. Tatile geldim eve. Dedim vejeteryanim. Zorla et yedirdiler. Adeta evde sozum gecmiyor. Sonra dedim benim hayatim benim yasamim birkac gun konusmadilar sonra gene nutuk cektiler. Yani benim gibi durum yasayan belki yardimci olur umuduyla yazdım.
- +1 yıl
Bu kiloyu koruyacağım vb. cümleler yerine doydum vb. demelisin. Artık zayıf olduğunu özümsemelisin. Bunu korumak için böyle yapıyorum vb. diye düşünmemelisin. Bence yeme içme konularında her şey senin elinde. Sonuçta bir aile her şeye karışabilir ama boğazından geçen yemeği de değiştirecek değiller ya. Gerçekten veganizmi benimsemiş olsaydın et yemezdin. Sonuçta elini kelepçeleyip zorla yediremezler...
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kardeşim ailen kilo almanı istiyorsa evde yavaş yavaş kas egzersizlerine başlayabilirsin. Kaslar gelişirken su depoladığından hem kilo alırsın hemde vücudun muhteşem bir görünüme kavuşur.
Sadece bir aylık basit bir çalışmanın ardından 10 kilo aldığımı hatırlıyorum00 Yorumla
- +1 yıl
valla küserlerse küssünler koy tavrını bana bakın anlasalım bir konuda gelmeyin üstüme kapatın bu konuyu her şeyde iyiliğimi istemeyin de
24 Yorumla- Soran+1 yıl
zaten baksa bir sehirde okuyorum. Orda rejmimi koruyup etde yemiyorum.15 tatilde eve grlince bole gundem oluyo. Vejeryanım dedimde baya kızdı sonra zorla et yedirdiler gercekten cok sinir ediyorlar
- +1 yıl
yok sen yeme muattap olma bırak küssünler
- Soran+1 yıl
18 yasindayim universte okuyom meslegimi bir alsam hadi ordan cekerimde
- +1 yıl
hmm daha ufakmıssın 3---4 sene daha karısırlar sana neyse az sabret okulu bitir hadi ordanı cek belli bir düzeyden sonra cekmedimi olmuyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
52 kilo sencede anormal degil mi? 60 olmalisin 4 ayda vermissin kiloyu ama bu tur diyetler sagligina zarar ve goruntun igrenc olur
05 Yorumla- Soran+1 yıl
tabi deri sarkmalari var ama ben bole mutluyum inan 86 kiloyken kendimi atasim geliyordu simdi ucak gibi ucuyom 😁aslinda icimde korku var eski halime gelicem diye ailemde daha diyor kilo al deliriyorum her bunlari dedikce
- +1 yıl
Erkek dedigin kalipli olur 52 kilo cok kotu
- Soran+1 yıl
kardes belki haklisin ama yag orani denilen bir olay var 85 kiloyken eskiden yag oranim %32 lerde falandi yani hersey sarkiyordu simdi sarkan yok ama Şu an kilom 52 %18 lerde yag oranim var ama 80 kilom olsa gene yag oranim %18 olsa eski kiloma donmeye hazirim ama kas kutlesi artirmak cok zor millet o kadar salano gidiyor 2_3 kilo anca artiyor kas kutlesi
- +1 yıl
Kardesim , kas kutlesi artirmak nasil zor , duzenli calisma ve beslenmen iyiyse cok rahat yaparsin ayrica 1 yilda 6-7 kilo kas alsan 1.5 yilda super bir vucudun olur
- Soran+1 yıl
ygs lys olmasa cok yuklenirimde. sınav var seneye tesekur ederim yorum icin
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kendinle barışık ol, sağlıklı beslenme ve düzenli spora başlarsan düzelirsin.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
spor yap sennn
ye kardeş sıkıntı yok
vücut yapmış olursn :)00 Yorumla - +1 yıl
nasıl zayıfladın?
05 Yorumla- Soran+1 yıl
kendimi yemeklerden tiksindirdim kalori sayaci uygulamasi var birgun boyunca 200 kalori aldigim oldu bazen hic birsey yemedim. Yemedikce daha iyi oldugumu hayal ettim. Zero kola iciyorum 1lt 1 kalori.
- +1 yıl
belli bir rejim programın varmı?
- Soran+1 yıl
Yazio diye progam var android ne yediysen yaz oraya mesla bugun 1200 kalori aldin 2000 kalori harciyor mesle vucut (internete hesaplaniyor gunluk kac kalori alman gerektigi ) 800 kalori yapiyor artan bir kilo yag erimesi bazi kaynaklarda 7200 bazilarinda 9000 kalori tam bilmiyorum mesela 7200 ise 9 gunde 1 kilo verisin 1200 kalori ise
- Soran+1 yıl
bak guzel kardesim rejimler hikate diyetler hikaye yalan hepsi mesela hep sebze ye kilo veririn bu yanis 5000 kalorilik yersen gene alirsin kilo ama sebze yemek genel anlamda mantikli seluloz var icinde insan vucusu sindiremeden atiyor karin toktlugu oluyor yani mesela 5klik bir besin yedin 2 ksi diski olarak atabiliyorsun. Diyetler sacmalik kendine gore duzenlemelisun herseyi
- +1 yıl
haklısında ben ayarlayamam öyle kendime göre. bu konu biraz araştırma istiyor.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar