Yaşıma göre kilom fazla ve ailem bunu artık -bana göre- alay konusu yapmaya başladı. Dün yılbaşını kutlamak için bir yakınımızı aradılar bende gözükmek istemediğim için odama gittim. Yakınımız "Büyük kızınız nerede?" diye sorunca da "84 kiloyu saklamaya gitti." dediler ve biraz güldüler.
"Derdin bu kadar büyükse kilo ver o zaman bacım" diyebilirsiniz. Denedim. Her şeyi denedim. Hormonal test bile yaptırdım. Zaten geçmiş okul hayatımda dışlandım ve hala da dışlanıyorum okulda.
Bu dert yetmezmiş gibi bir de sivilce derdi var. Ege kıyıları gibi girintili çıkıntılı bir yüzüm var sivilcelerden dolayı.
Kendimden nefret etmeye başladım, gerçekten.
Bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim...
"Derdin bu kadar büyükse kilo ver o zaman bacım" diyebilirsiniz. Denedim. Her şeyi denedim. Hormonal test bile yaptırdım. Zaten geçmiş okul hayatımda dışlandım ve hala da dışlanıyorum okulda.
Bu dert yetmezmiş gibi bir de sivilce derdi var. Ege kıyıları gibi girintili çıkıntılı bir yüzüm var sivilcelerden dolayı.
Kendimden nefret etmeye başladım, gerçekten.
Bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar!
Öncelikle ne kadar yanlış olduğunu söylesek dahi bu ailelerimizde sık sık yaşadığımız bir durum.
Umarım çok güzel bir sene geçirirsiniz, mutlu yıllar :)
Tavsiyeleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim!
Mutlu yıllar diliyorum, sağlıcakla kalın.