Sağlık Arkadaşlar kurtarın beni bundan geberiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Balgam söktürücü bir şeyler söyleyinÖksürük yok balgam atamıyorumNasıl atarım bu balgamıNe zaman geçecek buNasıl geçer Arkadaşlar kurtarın beni bundan geberiyorum? Cevapla Gebelik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hytbahce36 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Kız hele turşu suyunu dene beni hafif öKSürük olunca turşu içiyorum geçiyor belki sanada iyiler 0 0 Yorumla
Saw89 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl kara turpun altını incecik del içine bal koy bir gece beklet sabah suyunu iç bana dua et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kara turpun altını incecik del ne demek Yorumla Saw89 +1 yıl turp yok mu sebze altını del onun bal akacak kadar ama yavaş akması lazım bir bardağın içine koy sabaha kadar aksın içine sonra iç turpu bişeyler del iğne olur bıçak olur turpun içinide akacağı kadar oyacaksın yanş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Suya atılan tabletler var. Eczaneden al. Balgam söktürüyor ve deli gibi öksürtüyor ama iyileşiyorsun. 0 0 Yorumla
Cr7rnldo Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bol bol su içip katılaşan balgamı yumuşatarak atabilirsin veya duşa girdiğin zaman duştaki buharı içine çek buda iyi gelicektir 0 0 Yorumla
Kadirkimdir Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bal karabiber ve limonu karıştır em pastil gibi çok yumuşatıyor balgamı rahatça atarsın 0 0 Yorumla
smooth-spoken Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eczaneden balgam sökücü al... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi Yorumla Cr7rnldo +1 yıl O tamamda doğal yolla çözmek daha iyi Yorumla smooth-spoken +1 yıl Eczaneye gidince sana seçenek sunrarlar... bitkisel yollarda var ama etkili olanı bilmek lazım.. Yorumla Cr7rnldo +1 yıl Tamam işte yazdığım etkili zaten hani ben denedim bi kaç sene önce benimde oldu denedim geçti Yorumla
zarokemedya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mukozero 1000 gr parçalar balgami hep alırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kız hele turşu suyunu dene beni hafif öKSürük olunca turşu içiyorum geçiyor belki sanada iyiler
kara turpun altını incecik del içine bal koy bir gece beklet sabah suyunu iç bana dua et
kara turpun altını incecik del ne demek
turp yok mu sebze altını del onun bal akacak kadar ama yavaş akması lazım bir bardağın içine koy sabaha kadar aksın içine sonra iç turpu bişeyler del iğne olur bıçak olur turpun içinide akacağı kadar oyacaksın yanş
Suya atılan tabletler var. Eczaneden al. Balgam söktürüyor ve deli gibi öksürtüyor ama iyileşiyorsun.
Bol bol su içip katılaşan balgamı yumuşatarak atabilirsin veya duşa girdiğin zaman duştaki buharı içine çek buda iyi gelicektir
Bal karabiber ve limonu karıştır em pastil gibi çok yumuşatıyor balgamı rahatça atarsın
Eczaneden balgam sökücü al...
Hangisi
O tamamda doğal yolla çözmek daha iyi
Eczaneye gidince sana seçenek sunrarlar... bitkisel yollarda var ama etkili olanı bilmek lazım..
Tamam işte yazdığım etkili zaten hani ben denedim bi kaç sene önce benimde oldu denedim geçti
kekik balı bulman lazım
Mukozero 1000 gr parçalar balgami hep alırım
Mucovit-c , c vitsminli balgam söktürücü
Asist şurup al.
Acc diye bir haf var onu ic